the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Μύρισε το σφαγείο μας γεωπολιτικές αναδιατάξεις

Δεν υπάρχει κανένας πόλεμος ανάμεσα σε πολιτισμούς και ιδιοσυγκρασίες, ο πόλεμος ήταν πάντα και μόνο ταξικός, γιατί οι τάξεις, είναι πατρίδες και κατ΄ επέκτασιν ο πόλεμος ήταν πάντα πατριωτικός, ακόμα κι όταν ήταν εμφύλιος(που σε κάθε περίπτωση είχε τις ιδιαιτερότητες του και δεν ήταν πάντα εμφύλιος, όπως ο δικός μας, αλλά μια δια των ντόπιων αντιπροσώπων έκφραση του Αγγλοσαξονικού Ιμπεριαλισμού).
Αυτά τα δύο τα αξιοποιούσε το λεγόμενο διαίρει και βασίλευε, για να κάνει τη δουλειά του, άλλοτε για να διαιωνίζει την εξουσία του και άλλοτε για το ικανό ποσοστό κέρδους.
Επειδή η επόμενη Γάζα, θα είναι η πόλη που ζούμε όχι από το συνομοσπονδιακό Κράτος που σχεδιάζεται από την εποχή του Δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου που έκαναν τα κομπρεμί τους με τον Ινονού, αλλά από τους Ευρωπαίους που αγοράζουν με η χωρίς πλειστηριασμούς και το Κ.Ι.Σ που αγοράζει ότι βρει μπηρ παρά στην παλαιά πόλη, στην λεγόμενη Ομβραϊκή, ότι βρούν μπροστά τους, έτοιμο προς βρώσιν και πόσιν.
Για να μην ξεχνιόμαστε οι Εβραίοι της πόλης μας ήταν ένα μείγμα από Σεραφιδίτες και Ρωμανιώτες, που ο Ραβίνος(όχι τυχαία, οι Ραβίνοι της Ευρώπης ήταν οι φανατικοί Εσκεναζίμ και τα πήγαιναν πάντα πολύ καλά με την εκάστοτε εξουσία, από την εποχή του Καλέρτζι) έστειλε στους ναζί και τους βύθισαν μεσοπέλαγα, κάτι ανάλογο έκανε και στη Θεσσαλονίκη.
Ο Εμφύλιος που μαίνεται ανάμεσα στα Ιουδαϊκά και Ισμαηλίτικα φύλα(τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τους Ισμαηλίτες Μουσουλμάνους), δεν είναι απλά πολιτισμικός, η γενεαλογικός, είναι ΤΑΞΙΚΟΣ.
Δεν είναι τυχαίο, ότι οι μισοί κάτοικοι του Ισραήλ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΎΡΩΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΎ ΚΡΑΤΟΥΣ, η ότι το Λικούντ του Νετανιάχου είναι οι Ακροδεξιοί Πάμπλουτοι που μέχρι πριν γίνουν τα πράγματα ανεξέλεγκτα χρηματοδοτούσαν και έλεγχαν την Χαμάς.
Οι λαοί μπορούν να ζήσουν χωρίς πολέμους και χωρίς διαχωριστικές γραμμές, όταν αποτινάξουν από πάνω τους τους Εθνικισμούς που είναι δημιούργημα των Αγγλοσαξόνων, και των Θεωρητικών της Άριας Γερμανικής Φυλής, που όλως τυχαίως είχε και Ασσυριακή καταγωγή(Οι Ασσύριοι ήταν ένα Σημιτικό Πολεμικό Φύλο από την Ρίζα του Ασσούρ, ένα από τα πέντα παιδιά του Σημ, που μετακόμισε βόρεια και αναμείχθηκε με τα Γερμανικά Φύλα, είναι δε, σύμφωνα με τους Γερμανούς Ιστορικούς, οι δημιουργοί της μυθολογίας τους, δεν είναι τυχαίο, ότη ο Υπερβόρειος Απόλλωνας δεν ήρθε από την Υπερβορεία, αλλά από την Ασσυρία, όπως και η Αφροδίτη), πάντα σύμφωνα με τους ίδιους τους Γερμανούς Ιστορικούς.
Ο Πατριωτισμός πριν απ΄ όλα έχει ταξικό πρόσημο, ο ΜΕΓΑΣ ΣΤΑΛΙΝ τα είχε γράψει, αρκεί κανείς να τα μελετήσει και λέμε ΜΕΓΑΣ ΣΤΑΛΙΝ, γιατί χωρίς την δική του συμβολή, αυτά που ζούμε τώρα, θα ήταν συνέχεια του νίκη ναζισμού και δεν είναι τυχαίο, ότι ο στόχος της Χαμάς, που ήταν μια καραμπινάτη προβοκάτσια, ήταν τα Κιμπούτς που ήταν αντίγραφο των Κολχόζ, αλλά σε μια χώρα με Καπιταλιστική Διαχείριση της Παραγωγής, ΌΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΆΛΛΩΣΤΕ, αλλά δεν είναι το ίδιο με τις πολυεθνικές.
Η Σημερινή 50η Επέτειος της Εξέγερσης που δεν έχει καμία σχέση με Επανάσταση(άλλο πράγμα είναι το ένα κι άλλο το άλλο) του Πολυτεχνείου, ήταν αντιϊμπεριαλιστική και όχι απλά αντιχουντική έκφραση τόσο του Εργατικού Λαϊκού Κινήματος, όσο και της προέκτασης, από τα στρώματα της φοιτητιώσας και σπουδάζουσας νεολαίας.
Σήμερα περισσότερο επίκαιρη από ποτέ άλλοτε τα αντιϊμπεριαλιστικά συνθήματα που ήταν στην πύλη του Πολυτεχνείου, σηματοδοτούν την πάλη των λαών για την αποτίναξη του Αγγλοσαξονικού Ιμπεριαλισμού, γιατί όπως λέει και το σύνθημα “ΝΑΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ”, ειδικά στον πολύπαθο λαό της Παλαιστίνης, που σφαγιάζεται όπως σφαγίασαν οι Δυτικοί Σύμμαχοι το 1945 την Δρέσδη, το Αμβούργο κλπ ΣΚΟΤΏΝΟΝΤΑΣ ΆΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΌ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ, Η ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΈΨΟΥΝ ΜΑΖΊ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΉ Της ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.
Με τον τρόπο αυτό, θα τιμήσουμε τα 50 Χρόνια αυτής της Εξέγερσης, που ασφαλώς και δεν ήταν μύθος.
Το μεσημέρι χτυπάνε στο γραφείο
Μετρώ τουσ χτύπουσ τον πόνο μετρώ
Είμαι θρεφτάρι μ' έχουν κλείσει στο σφαγείο
Σήμερα εσύ αύριο εγώ

Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον ανδρέα
Μετρώ τουσ χτύπουσ το αίμα μετρώ
Πίσω απ' τον τοίχο πάλι θα 'μαστε παρέα
Τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ

Που πάει να πει
Σ' αυτή τη γλώσσα τη βουβή
Βαστάω γερά κρατάω καλά
Μεσ στισ καρδιέσ μασ αρχιναέι το πανηγύρι
Τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ
Τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ

Μύρισε το σφαγείο μασ θυμάρι
Και το κελί μασ κόκκινο ουρανό
Μύρισε το σφαγείο μασ θυμάρι
Και το κελί μασ κόκκινο ουρανό

Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον ανδρέα
Μετρώ τουσ χτύπουσ το αίμα μετρώ
Πίσω απ' τον τοίχο πάλι θα 'μαστε παρέα
   Τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ
Που πάει να πει
     Σ' αυτή τη γλώσσα τη βουβή
        Βαστάω γερά κρατάω καλά
 
Μύρισε το σφαγείο μασ θυμάρι
Και το κελί μασ κόκκινο ουρανό
Μύρισε το σφαγείο μασ θυμάρι
Και το κελί μασ κόκκινο ουρανό

                                                             

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή