the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Ο βόθρος είναι δικός σας και μόνο δικός σας....

Ο άνθρωπος είναι δηλωμένος αντικομμουνιστής, αυτό το ξέρουμε πολύ καλά, εξάλλου έχει δηλώσει άπειρες φορές περήφανος για το παραπάνω.
Δεν μας κάνει καμία εντύπωση πως μέσα στο βόθρο που οι ίδιοι έφτιαξαν πάνε να εμπλέξουν και το ΚΚΕ.
Δεν το κάνουν τυχαία, γνωρίζουν πως στις "βρομιές τους" δεν μπορούν να συγκριθούν ούτε οι κόπροι του Αυγεία και πως αυτές οι "βρομιές" δεν καθαρίζονται όχι μόνο με υπέρ προσπάθειες ημίθεων τύπου Ηρακλή, αλλά ούτε με τους καταρράκτες του Νιαγάρα, παρά μόνο με την ανατροπή του συστήματος.
Ότι κάνουν το κάνουν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις με την Γκαιμπελικού τύπου λογική που λέει πες πες κάτι θα μείνει.
Όποτε πλησιάζει καλοκαίρι η υπάρχει υποψία εκλογικής διαμάχης, το ΠΑΣΟΚ δια της ηγεσίας του χρεώνει τον "κύριο" της παραπάνω φωτογραφίας να ξεφορτώσει τόνους λάσπης στο ΚΚΕ. Μαζί με τον εγγονό του δικτάτορα, φωνασκούν τα σκυλάκια του ΛΑΟΣ κάνοντας πράξη το "αξίωμα" του ιδεολογικοπολιτικού τους καθοδηγητή ( Γρίβα) τον άνθρωπο δηλαδή, που με τις προβοκάτσιες του χώρισε στα δυο τη Κύπρο. Ποίο ήταν και είναι το αξίωμα του "Χίτη" που το ΛΑΟΣ μαζί με τον κ. Πάγκαλο κάνουν πράξη; "Θέλω σκυλιά να γαβγίζουν" και να λένε ψέμματα φωναχτά και σε μόνιμη βάση, γιατί το ψέμα όταν επαναλαμβάνεται μπορεί να εκληφθεί και ως αλήθεια, που ξέρεις καμία φορά τι γίνεται;
Όλοι μαζί γνωρίζουν πως δεν θα καταφέρουν το παραμικρό πλήγμα στο ΚΚΕ γιατί το ΚΚΕ είναι πιο καθαρό και απ' τον καθαρό ουρανό, απλά θέλουν να κερδίσουν χρόνο και να εισβάλουν στις χαρτογραφήσεις του κόμματος για να φτιάξουν νέου τύπου φακελώματα και να δημιουργήσουν νέου τύπου εκβιασμούς στο χώρο των οπαδών του και εδώ υπάρχει εμπειρία μπόλικη ειδικά απ' το ΠΑΣΟΚ της δεκ του 80.
Γνωρίζουν επίσης πως δε θα αποκαλυφθεί τίποτα εις βάρος του ΚΚΕ, απλά με τον αντικομμουνισμό που επιβάλλεται απ' την Ε.Ε και με τις γκαιμπελικού τύπου λοβοτομές που προσπαθούν να κάνουν στη νέα γενιά ελπίζουν να δώσουν παράταση ζωής σε ένα θνησιγενές σύστημα, ωστόσο είναι βαθιά νυχτωμένοι.
Δεν θα πούμε περισσότερα πράγματα, μόνο τούτο, στις εσωτερικές τους δημοσκοπήσεις βλέπουν που βρίσκεται το ΚΚΕ και κάνουν τα πάντα για να το ψαλιδίσουν, όμως μάταιος ο κόπος τους.
Όσο για τον κ.Βερελή ας αφήσει τα περί εμπλοκής των διακομματικών επιτροπών, γιατί αυτές δεν παίρνουν τις "νόμιμες μίζες" ούτε εμπλέκονται στα σκάνδαλα τους, με ότι στοιχεία τους παρουσιάζουν λαμβάνονται και οι ανάλογες αποφάσεις για αγορά η όχι αγαπητέ κύριε υπουργέ, ναι η όχι;

*ΥΓ Κουτοπόνηροι....

Ράδιο Κολλεκτίβα

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή