the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Ο Σοσιαλισμός πονάει και πιο πολύ τους οπορτουνιστές....



"* Από χτες το πρωί το Σώμα του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ συζητά το δεύτερο θέμα: «Εκτιμήσεις και συμπεράσματα από τη σοσιαλιστική οικοδόμηση στον 20ό αιώνα με επίκεντρο την ΕΣΣΔ και η αντίληψη του ΚΚΕ για το σοσιαλισμό».
* Μια συζήτηση με ιδιαίτερη αξία τόσο για το ίδιο το ΚΚΕ, όσο και για ολόκληρο το εργατικό και λαϊκό κίνημα, αφού ο στόχος του σοσιαλισμού αποδείχνεται ιδιαίτερα επίκαιρος και ρεαλιστικός και μοναδική προοπτική ανάπτυξης σε όφελος της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων."
Σημερινός Ριζοσπάστης

Απ' ότι φαίνεται πονάει πολύ τους κάθε είδους και όλων των αποχρώσεων οπορτουνιστές ειδικά το δεύτερο θέμα του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.
Το ότι 90 Κομμουνιστικά κόμματα και απελευθερωτικές οργανώσεις απ' όλο τον κόσμο συμμετέχουν στο συνέδριο ενός"απομονωμένου", "αποστεωμένου", "αρτηριοσκληρωτικού" κόμματος, "που ξεσκονίζει αγάλματα απ' τα φαντάσματα του παρελθόντος"(αυτά τα επίθετα χρησιμοποιούν για μας), πρέπει να έχει πονέσει πολύ , τους "νέο" - αριστεροχαρούμενους στη συζήτηση του δευτέρου θέματος για το σοσιαλισμό που γνωρίσαμε.
Τα μέιλ που έχουμε λάβει εδώ και δυο μέρες από διάφορους ρεφορμιστές - οπορτουνιστές μόνο αυτό αποδείχνει, πως έχουν χάσει τα "αυγά και τα πασχάλια" παράλληλα με την υπομονή - ψυχραιμία τους και την κατ' επίφαση δημοκρατικότητα τους.
Δε θα ξανά απαντήσουμε σε κανένα απ' αυτούς γιατί τα παιδιά της "Koumoundourou Square" έχουν χάσει τη ψυχαραιμία τους και αν δεν είναι όλα τα μέιλ που έχουμε λάβει οργανωμένη επίθεση σε εμάς και πιθανότατα και σε άλλους reb bloggers που έχουν κλείσει τα σχόλια προσωρινά, η μόνιμα, τότε τι είναι;
Φυσικά όσοι σ/φοι δεν τα έχουν κλείσει δέχονται συντονισμένες επιθέσεις με τη γνωστή μέθοδο της "διασποράς σχολίων"(δηλαδή ένα σχόλιο σήμερα απ' το "Χ" χρήστη, ένα αύριο απ' τον ίδιο η απ' τον "Ψ" χρήστη και πάει λέγοντας) από τότε που έβαλε "τα κλάματα" γιατί δεν καλέστηκε ο εκπρόσωπος του επίσημου οπορτουνισμού στη χώρα μας(σιγά μη βάλουμε στο σπίτι μας όσους προσπαθούσαν οργανωμένα να μας διαλύσουν).
Όμως αυτό που καίει και τσουρουφλίζει περισσότερο απ' όλα τους επίσημους οπορτουνιστές στη χώρα είναι ότι εμείς οι "απομονωμένοι" και "αντιδημοκρατικοί" ούτε απομονωμένοι είμαστε ούτε πολύ περισσότερο "αντιδημοκρατικοί".
Από τότε που δόθηκαν στη δημοσιότητα οι θέσεις της Κ.Ε. για το σοσιαλισμό για συζήτηση και έχοντας τεράστια απήχηση με διάλογο απ' το επίσημο όργανο της Κ.Ε. κατέρρευσαν αυτόματα όλα τους τα επιχειρήματα, πόσο μάλλον όταν 90 κόμματα απ' όλο τον κόσμο βρέθηκαν να είναι παρόντα στο συνέδριο.
Αμέσως μετά, ρίχτηκαν σε ένα νέο γύρο κατασυκοφάντησης και φρικτών ψεμμάτων, όταν και αυτά είδαν πως δεν πιάνουν, εκτόξευσαν νέου τύπου χυδαίες επιθέσεις, με το σκεπτικό ότι δεν τους καλέσαμε λες και τους καλούμε απ' το 1991 και μετά, η μήπως δεν έχουμε το δικαίωμα να καλούμε όποιον εκτιμά η Κ.Ε, ότι πρέπει να καλέσε; τώρα το θυμήθηκαν η μήπως καθοδηγούν το κόμμα οι εν λόγω;
Οι αποφάσεις του συνεδρίου για το Β' Θέμα το σοσιαλισμό, θα συζητηθούν και στα 90 κόμματα που συμμετείχαν και φυσικά ένα μεγάλο μέρος απ' αυτές, ίσως όλες (ο χρόνος θα το δείξει), θα είναι μια ενιαία πολιτική εκτίμηση - πρόταση και οι αντικομμουνιστικές θέσεις του οπορτουνισμού θα πάνε στην κυριολεξία περίπατο στο περιθώριο του περιθωρίου κι ακόμα παραπέρα.
Ας κοιτάξουν τα του οίκου τους και αυτοί οι "υπερδημοκράτες", ας βγάλουν συμπεράσματα, γιατί ένα τόσο "δημοκρατικό κόμμα" όπως ΣΥΝ, έδωσε το προσχέδιο του συνεδρίου του, ένα κείμενο 400 σελίδων μόλις και κατά την είσοδο των συνέδρων του και όχι κανένα 3μήνο πριν. Αλήθεια ποιος απ' τους συνέδρους προλάβαινε να το διαβάσει, ούτως ώστε να ψηφίσει υπέρ η κατά;
Όταν η "δημοκρατικότητα"εξαντλείται σε τσιτάτα και όχι στη βαθιά μελέτη των προσχεδιασμένων θέσεων και μάλιστα την τελευταία στιγμή τότε αυτή η δημοκρατικότητα είναι κατ' επίφαση...
Τα παρακάτω video είναι αφιερωμένα στους όπου γης οπορτουνιστές - ρεφορμιστές και σε αυτούς που συνεχίζουν να μας στέλνουν μέιλ με "κοσμητικά επίθετα" για το σοσιαλισμό που γνωρίσαμε...

ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΩΔΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ !!!







«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή