the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ένας Θίασος με ούγια αναθεωρητική

Στο πρώην τουϊτερ στο Χ δλδ, ο Θίασος του ΣΥΡΙΖΑ, παίζει μεγάλη μπάλα κι αυτά που είδαμε με τις δηλώσεις τόσο των οπαδών της Εφάρας(σαν άλλη Πασιονάρια), όσο και του νέου President of the County of Los Griegos(Κομητεία του Λος Γριέγος), εκτός του ότι εκθείασαν γονείς, αδέλφια, συνεργάτες και ανήλικους υιούς, που τους έχει εγκαταλήψει η μήτηρ, έδωσαν στίγμα και αυτό πλέον είναι πιο σημαντικό, διότι η συνθηματολογία δεν ήρθε από το επιτελείο του Kasselos, αλλά από αυτούς της Εφάρας με το αριστερό χέρι υψωμένο, λες και στέκονταν στις πύλες της Μαδρίτης κάπου στον Ισπανικό Εμφύλιο.
"Μέχρι τις Βρυξέλλες να ακουστεί καλά, δεν θα ξεμπερδέψετε με την Αριστερά".
Πλέον γνωρίζουμε ποια θα είναι η προέκταση του Δημοκρατικού Κόμματος, στην Ελλάδα, ο όλος ΣΥΡΙΖΑ, υποθέτουμε πλην του Άλλου Στέφανου, του Τζουμάκα, γι αυτό τρέμε ΣΕΚ, ΚΕΕΡΦΑ κλπ επίγονοι του Πέτρου Κωνσταντίνου, σας πετάνε στην ανακύκλωση.
Δεν το κατάφερε το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ, από το 2004, μέχρι το 2011, το καταφέρνει ο "επιτυχημένος" συντοπίτης μας, που στα 21 του ήταν λέει Εφοπλιστής. Στο Θίασο του ΣΥΡΙΖΑ φυσικά, όλα τα καλά κινήματα χωράνε, μέχρι και το κίνημα των Χίπστερ.
Πρόταση to tha Presidend Casselos & the next President of the County of Los Griegos(της Κομητείας του Λος Γριέγος δλδ).
Προεδράρα μας, πετυχεσιά της αναμόρφωσης, αναδιάταξης, αναδόμησης, αναβάθμισης του πολιτικού σκηνικού στο χώρο της Αριστεράς πλην ΚΚΕ(άντε και ΝΑΡ και των δύο ΜΛ, στη καλύτερη περίπτωση,, που δεν τα συμπαθούμε τα τελευταία από το ΝΑΡ και μετά, αλλά οκ, είναι αυτό που είναι και δεν είναι τουλάχιστον πολιτικά αδιάβαστοι, ξέρουν απο ιστορία κλπ).
Μάζεψε τους όλους τους διαθέσιμους ως ξενιστής, από το πρώην ΠΟΤΑΜΙ(αυτοί θα γίνετε), την ΑΚΟΑ(που είχε φύγει), τους διάφορους Ανένταχτους θεσμολάγνους, το ΟΑΚΚΕ(θα έρθει τρέχοντας τώρα), το ΣΕΚ και το υποκατάστημά του την ΚΕΕΡΦΑ, σιγά σιγά θα γυρίσουν οι Άσωτοι όπως οι Γιάνηδες και η Ζωή με τις καρδούλες, καθώς επίσης, θα υπάρξει συνολική μετακόμιση του Σημιτικού Μπλοκ, από την παρούσα Κυβέρνηση, μη σου πω, πως και ο Κούλης θα σε διαλέξει - επιλέξει Πρωθυπουργό, εδώ τα περιπολικά πανηγύριζαν μαζί σου χτες στην Κουμουνδούρου 1.
Presidend Casselos & the next President of the County of Los Griegos(της Κομητείας του Λος Γριέγος δλδ), προετοιμάσου για όλα όσα θα ρίξουν τον Κούλη και θα έρθεις εσύ ΜΕΣΣΙΑ για να βάλεις τη σφραγίδα σου, σαν άλλος Εθνάρχης που θα ολοκληρώσεις το έργο σου.
1)Ντε Γιούρε, Διζωνική Δικοινωνική(ούτε καν Δικοινοτική) Συνομοσπονδία (προφανώς και όχι Ομοσπονδία) στην Κύπρο
2)Ντε Γιούρε, Διζωνική Δικοινωνική(ούτε καν Δικοινοτική) Συνομοσπονδία, στα 12νησα και σε όλο το Αιγαίο
3)Ντε Γιούρε, Διζωνική Δικοινωνική(ούτε καν Δικοινοτική) Συνομοσπονδία, στη Θράκη
4)Ντε Γιούρε, Διζωνική Δικοινωνική(ούτε καν Δικοινοτική) Συνομοσπονδία στο Ιόνιο και στη Δυτική Μακεδονία
5)Ντε Γιούρε, Διζωνική Δικοινωνική(ούτε καν Δικοινοτική) Συνομοσπονδία στο Λιβυκό, η νότιο Κρητικό, παίζει να κάνεις και την Δυτική παλαιά πόλη των Χανίων, Ειδική Οικονομική Ζώνη, αφού το ζητάει το Κ.Ι.Σ(έχει εξαγοράσει σχεδόν τα πάντα εκεί) και φυσικά να ολοκληρώσεις τις αλλαγές χρήσεων γης σε όλη τη δυτική Κρήτη, θα έχεις εξάλλου τον κολλητό σου τον Περιφερειάρχη και τους μέχρι σήμερα Δημάρχους στο πλάι σου. Αν δεν γίνει η Κρήτη η νέα Παλαιστίνη στο μέλλον.
6)Θα επιβάλεις τον εργασιακό Μεσαίωνα που πέρασε ως νόμο ο Άδωνις, εξάλλου ανήκεις σε αυτούς που πρέπει να σου κάνουν το "μνημείο του άγνωστου εργοδότη", όπως είπε ο παραπάνω. 7)Θα δώσεις μια ακόμα κλωτσιά στο Ασφαλιστικό και θα το απογειώσεις, συντάξεις στα 75 των 150€ και πολλά ζητάτε.
8)Ισοπέδωση κάθε δομής που μέχρι σήμερα γνωρίσαμε, όλα στη σωστή πλευρά της ιστορίας,
α) Το LGBT Community, θα αναλάβει μαζί με τις ΜΚΟ την διαπαιδαγωγήση των νέων και όλες τις Γραμματείες Νέας Γενιάς, τις αλλαγές χρήσεων γαιών κοκ β) Ο Πατριωτισμός και ο πραγματικός Διεθνισμός ο Προλεταριακός, θα βληθούν, με τον Κοσμοπολιτισμό και φυσικά με τον Εθνικισμό και τον Τοπισκισμό, αυτά τα τρία έιναι ένα πράγμα.
γ) Τα κινήματα της Κλιματικής Αλλαγής
Μεγάλε Presidend Casselos & the next President of the County of Los Griegos(της Κομητείας του Λος Γριέγος δλδ), νέε Μεσσία, σώσε ξανά το λαό σου και μην υπολογίζεις τπτ, το Κεφάλαιο είναι μαζί σου, η παράταξη του ΣΥΡ στα χέρια σου και η παραχάραξη της Ιστορίας στα χέρια του Μαραντζίδη.
Έχεις ακριβώς τα ίδια συνθήματα που είχε ο ΓΑΠ, όταν πήρε το ΠΑΣΟΚ, "Στέφανε, στη θέση του Γιώργου, προχώρα, άλλαξε τα όλα", και τα φώτα μαζί μαζί μεγάλε ήρωα του κάθε Sin Boy.
Μόνο πως οσονούπω διαλύεται αυτός ο κόσμος που ζούμε και βλέπω να βάζεις τη λυδία λίθο για την επιστροφή του χώρου σε συνολική Συνομοσπονδία με τους εξ ανατολών γείτονες.

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή