the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Η ήττα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, είναι ήδη προδιαγεγραμμένη

Τα έχουμε πει εδώ και ένα χρόνο πριν καν ξεκινήσει η Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση, ότι αργά η γρήγορα το ΝΑΤΟ θα πάθει συντριβή, αν όχι τη μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας του, λίγο πριν διαλύσει και οδηγήσει την Ευρωπαϊκή Ήπειρο σε εμφυλίους πολέμους και πολέμους ανάμεσα σε πρώην συμμάχους, όπως πχ Γερμανίας - Πολωνίας, ο οποίος είναι αναπόφευκτος.
Φυσικά οι Κερδισμένοι Εμπορικά ΗΠΑ, θα πουλήσουν όπλα στους εμπλεκόμενους, οι Ρώσοι θα ανασυγκροτηθούν ως στρατιωτικά και εδαφικά νικητές και οι Κινέζοι θα οριστικοποιήσουν την πρωτοκαθεδρία τους.
Αυτό το γνωρίζουν όλο και περισσότερο σήμερα, οι πιο βλαμμένοι ηγέτες της ΕΕ που πέρασαν ποτέ, καθώς και του Ηνωμένου Βασιλείου που παρέα θα γυρίσουν στην εποχή του Χαλκού(ο ακροδεξιός Όρμπαν μπροστά τους είναι και σοβαρός, λιγότερο φασίστας και καθόλου ανόητος, σε σύγκριση με την επιτομή της ηλιθιότητας Μακρόν, Σολτς, Ρούτε, Φον Ντε Λάιν, Ζοζέπ Μπορέλ, Σαρλ Μισέλ, Μελόνι, Μπέρμποκ, Ντούντα, Μαραγιέφσκι, αλλά και την υπερβλαμμένη εκτός ΕΕ προέδρου της Μολδαβίας Σαντού, που μαζί με την Σουηδέζα, την Φινλανδή και τους Προέδρους των χωρών της Βαλτικής, ξεπερνούν τον Ζελένσκι σε "δημοκρατικότητα", ηλιθιότητα και διορατικότητα ), το Χόλιγουντ ήταν μάλλον πολύ προφητικό, στα 90'ς με τον Ηλίθιο και τον Παν ηλίθιο, και δυο δεκαετίες αργότερα με τον Πανηλίθιο και τον Πανηλιθιότερο!!!
Η στρατιωτική ανωτερότητα του Ρωσικού Στρατού είναι πλέον αξίωμα, πυροβολικό, πυροβολικό, πυροβολικό, αεροπορία, uavs και VDV(spetsnaz), εξυπηρετούν τον πυροβολικό, τις τανάλιες, τα καζάνια κλπ. Δεν έγκειται μόνο σε αυτό δηλαδή στο Δόγμα Ζούκοφ - Βασιλιέφσκι, που είναι μια νεότερη και πιο προσαρμοσμένη εκδοχή του Δόγματος Κουτούζοφ στην εποχή τους και κατ΄ επέκταση στην εποχή μας, αλλά και η τεχνολογική τους ανωτερότητα για την οποία γράφει πλέον ένα Φιλελεύθερο και επέκτασιν φιλοδυτικό portal και το φωνάζουν με στεντόρια φωνή, Αμερικάνοι Μισθοφόροι και Αξιωματούχοι.
Όλα τα παραπάνω, αν τα βάλουμε σε συνδυασμό με το ακατανόητο και ξεπερασμένο "αγγλικανικό στρατιωτικό δόγμα" (βλέπε Call of Duty), το οποίο στηρίζεται στην προπαγάνδα, περί τεχνολογικής ανωτερότητας(που δεν ισχύει καθόλου), στα σαμποτάζ, στις μικρές μονάδες ελέγχου χώρου και την αεροπορία, η στα drones που βαράνε πολιτικό προσωπικό και κατοικίες, νοσοκομεία κλπ, αναδείχνουν το γιατί, ότι και να γίνει το ΝΑΤΟ(αυτό πολεμάει πια με τη Ρωσία), ότι θα χάσει, ότι και να επιστρατεύσει στα πεδία των μαχών.
Δεν θα υπεισέλθουμε σε πίνακες με τεχνικές συγκρίσεις, αυτά θα τα αφήσουμε για άλλους συντάκτες, ωστόσο κανένα πολυδιαφημισμένο δυτικό όπλο δεν μπορεί να συγκριθεί ποιοτικά και τεχνολογικά με κανένα Ρωσικό, Κινέζικο, Ιρανικό και Κορεάτικο(της Λ.Δ της Κορέας), τόσο στο έδαφος, όσο και στον Αέρα.
Τα παρακάτω στοιχεία μπορεί να είναι και φειδωλά και είναι κατανοητό, θα έχαναν άπαξ τη διαφήμιση, ωστόσο είναι ενδεικτικά του το θα γίνει στα πεδία των μαχών που οι Ρώσοι πάνε ακόμα και σήμερα Χειρουργικά, σε μια ακόμα νίκη.

Μέχρι να ξεκινήσει ο εμφύλιος Πόλεμος του ΝΑΤΟ για την Δυτική Ουκρανία, δείτε το νικήτη στην Ουκρανία. T-14 "Armata", T-90M "Proryv" και BMPT "Terminator" στην γραμμή παραγωγής της UralVagonZavod, όπως γράφει και το αυθεντικό τουί. Οσονούπω τα 15.000 τανκς θα είναι 20.000


«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή