Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Το ringtone της ελεγχόμενης....

Την ώρα που πηγαίνεις στο φούρνο για να πάρεις ψωμί και έχεις ίσα - ίσα τα 0,85(σε κάτι δίλεπτα και πεντάλεπτα) θα πάρεις από το περισσευούμενο χτεσινό επιλεκτικά, μιας και το "φρέσκο" κοστίζει 1,20 (και τα υπόλοιπα 0,40 δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα), την ίδια ώρα να σε καλούν στο κινητό, με το ringtone της ελεγχόμενης χρεοκοπίας.
Μεγάλη υπόθεση να σε καλούν την ώρα που δεν έχεις μια...και ο ήχος κλήσης να είναι ο λόγος του ανυπέρβλητου prime minister(πρωθυπουργού στην Ελληνική)του ΓΑΠ και τότε αρχηγού της "αξιωματικής αντιπολίτευσης" από την τότε συγκέντρωση του κινήματος όπου με καταγγελτικό ύφος φώναζε "λεφτά υπάρχουν".
Μεγάλε ζούμε μεγάλες στιγμές μαζί σου, αλλά το κακό είναι πως ενώ υπάρχουν λεφτά και εσύ έδωσες τον οβολό σου στις τράπεζες και στο μεγάλο κεφάλαιο. Από τα 112 δις που τους έχετε δώσει μόνο εσύ, (άσε το κ. Καραμανλή)τους έχεις δώσει 84 δις, ενώ εμείς το μόνο που "τσεπώνουμε" είναι τα "αχαμνά" μας και τα 0.85 του ευρώ για να πάρουμε μια φραντζόλα ψωμί και μάλιστα μπαγιάτικη εφόσον βολεύει την αρτοβιομηχανία που θα κλείσει τους φούρνους στο μέλλον όπως και την ανταγωνιστικότητα του ευρώ.
Από τα 0.84 του ευρώ στα 84.000.000.000 ευρώ υπολείπονται μόλις 10.000.000.000(πολλαπάσιο και διαιρετέο αντίστοιχα στα 0.84 λεπτά του ευρώ, (του χαρίζουμε το ένα για την πατρίδα ως φιλεύσπλαχνοι και ευπατρίδεις από τα 0,85) και μας μένουν στο παντελόνι και δίπλα στην τσέπη(αλλά όχι σε αυτή), μόνο τα "αχαμνά" μας που μαζί με το μεσαίο είναι τα (τρία πουλάκια που κάθονταν), για να μας θυμίζουν τις λαμπρές οικονομικές μέρες της λαϊκής οικογένειας που ζει την χρεοκοπία εδώ και καιρό....
Πάντως μπορεί να δούλευε τους ΠΑΣΟΚους και αυτούς που τον ψήφιζαν ως γνήσιος ΠΑΠΑΤΖΗΣ, ωστόσο για ringtone στο κινητό είναι το κάτι άλλο....

Μία εβδομάδα δημοφιλείς αναγνώσεις