Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2008

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας, η επιστημονικού Αντικομμουνισμού;

Διαβάζοντας κάποιος τα Κυριακάτικα φύλλα των εφημερίδων του ΔΟΛ, του Έθνους, της Ελευθεροτυπίας, της Καθημερινής και φυσικά της Αυγούλας μας, θα νόμιζε ότι στο ΚΚΕ διεξάγεται ένας σπαρασσόμενος εμφύλιος όπου η καθοδήγηση(ηγεσία την αποκαλούν αυτοί)είναι σε μια εκ διαμέτρου αντίθετη γραμμή με τη βάση μετά της δηλώσεις της ΓΓ για το ΣΥΡΙΖΑ...
Και τι δεν είδαμε το Σ/Κ που πέρασε, σπαρακτικούς διαλόγους με "ζουμερές" ειδήσεις που θα ζήλευε ακόμη και ο Γ. Τράγκας, βγαλμένες απευθείας απ' τα σενάρια των "σχολών" Νίκου Φώσκολου, των Αμερικανικών serial τύπου DALLAS της Δεκ του 80, και των Λατινοαμερικανικών Σαπουνόπερων όπου η ίντριγκες αντικαθιστούν τη πολιτική, βάζοντας βούτυρο στο ψωμί της αντί-ΚΚΕ μπουρδολογίας που δυστυχώς γι' αυτούς δεν επιβεβαιώνεται ποτέ.
Φυσικά υπήρξαν και δημοσκοπήσεις που εμφανίστηκαν στην "Αυγούλα" και σύμφωνα με τους σχολιαστές σε δικά μας(των red bloggers)ιστολόγια, ήταν και για άλλες εφημερίδες, αλλά δεν εμφανίστηκαν γιατί έπεσε γραμμή απ' τα πάνω, διότι το ΚΚΕ βρίσκεται σε δεινή θέση και οι εκδότες το προστατεύουν μιλάμε για μεγάλη μπουρδολογία που αναπτύσσετε από την Κουμουνδούρου.
Προφανώς δεν βλέπουν τα ιδιωτικά κανάλια, ειδικά αυτές τις μέρες όπου οι Συνασπισμένοι έχουν για μια ακόμη φορά τη τιμητική τους, περιφερόμενοι και χωρίς αντίλογο να "θωπίζονται" απ' τους δημοσιογράφους. Φυσικά ουδέποτε υπάρχει κάποιος εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ωστόσο βλέπουν ακροδεξιούς νοικοκυραίους που "συμπράττουν" με το ΚΚΕ και σενάρια επιστημονικής φαντασίας να αναπτύσσονται με διαστημική ταχύτητα.
Το Σ/Κ τα παραπολιτικά σενάρια επιστημονικής φαντασίας χτύπησαν κόκκινο είχαν αφετηρία τις μεγάλες αστικές εφημερίδες του "κεντροαριστερού" επιχειρηματικού χώρου και οι οποίες ανέπτυξαν μέχρι και διαλόγους ανάμεσα σε μέλη και στελέχη του ΚΚΕ. Ούτε κασσετοφωνάκι σε απομαγνητοφώνηση να είχαν, κάτι που μόνο στο νοσηρό αντί-ΚΚΕ κεφάλι τους υπήρχε.
Μαζί με όλα αυτά η Αυγούλα λοιπόν, "αποκάλυψε" δημοσκόπηση που παραπάνω απ' τους μισούς ΚΚΕδες διαφωνούν με τους ισχυρισμούς του κόμματος. Αλήθεια που έκαναν την έρευνα στη Κουμουνδούρου, στα πρώην μέλη και στελέχη που έφυγαν το 1991 στη διάσπαση;
Τους λέμε το εξής και ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους, ο κόσμος το χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι, πως έχουν τελειώσει και στο τέλος θα ξαναβάλουν το Αλαβάνο στο Λαζόπουλο να κλαψουρίζει όπως πριν 1,5 χρόνο για να μπουν στη βουλή...
Δεν υπάρχει ούτε ένας δικός μας που να διαφωνεί με τα λεγόμενα του κόμματος γιατί όλοι εδώ και χρόνια έχουμε πάρει χαμπάρι και αποδείχνουμε καθημερινά το ρόλο του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ.

Radio Collectiva