the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

«Ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα τη μάνα που σας γέννησε» Που λέει και ο Σαραμάγκου!!!


 Ξεπουλήσατε τα πάντα μπηρ παρά στους ιδιώτες για να μην γίνουμε μας λένε Σοβιετία!
Πραγματικά μακάρι να ήμασταν Σοβιετία,τουλάχιστον δεν θα ζούσαμε στο βασίλειο της ηλιθιότητας(δλδ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας),δεν θα θρηνούσαμε αθώα θύματα κάθε τρεις και λίγο για παραλείψεις που οφείλονται στη σχέση κόστους/οφέλους που η ΕΕ έχει αποθεώσει, όπως και τα Καπιταλιστικά κέρδη,δεν θα υπήρχε υπερφορολόγηση &δεν θα εκτοξευόταν το εξωτερικό χρέος στο Θεό όπως τώρα.
Ερώτηση Αφελούς στους Εκπροσώπους του Κράτους που κι αυτοί αντιπρόσωποι σε ΣΔΙΤ και ΜΚΟ είναι, "Διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλον" και πέφτουν με τα μούτρα στις ιερές μίζες κατόπιν, αλλά και στην ιδιοκτήτρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δηλώ την FS Italiane, που τώρα ζητάει και τα ρέστα δικαστικά για διαφυγόντα κέρδη.
Αυτός είναι ο Καπιταλισμός και οι ιδιωτικοποιήσεις, που μας έδωσε κάτι σαπάκια που οι Ελβετικοί Σιδηρόδρομοι τα έστειλαν πίσω για ανακύκλωση ως προβληματικά και τα πήραμε εμείς, αφού δώσαμε τη μεγαλύτερη Ελληνική Δημόσια Επιχείρηση, από άποψη πάγιων περιουσιακών στοιχείων για ένα κομμάτι ψωμί.
Όσον αφορά την τελευταία, αφού δεν μπορείτε να συντηρείτε τα σιδηροδρομικά δίκτυα της χώρας γιατί σας βάζουν μέσα και μάλιστα με την ανάλογη κρατική επιδότηση, πρέπει να θρηνούμε νεκρούς χωρίς λόγο και να φεύγουν εμπορικές, η επιβατικές αμαξοστοιχίες , με ευχές και φράσεις "πάμε κι όπου βγει", δηλαδή "ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα", διακινδυνεύοντας ανθρώπινες ζωές(χέστα τα εμπορεύματα, ξαναφτιάχνονται)!
Όσον αφορά το κομμάτι των πολιτικών εκπροσώπων του μεγάλου Κεφαλαίου, όσο ήταν κρατικός ο ΟΣΕ, η Ολυμπιακή κλπ, υπήρχαν, η δεν υπήρχαν όλες οι ασφαλείς προδιαγραφές μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, αλλά αυτό δεν άφηνε περιθώρια για Κέρδη.
Κι επειδή λέτε ψέμματα ως απολογητές του συστήματος σας, γλυτώσαμε καμία φορολογία με το ξεπούλημα τους, η πληρώνουμε προκαταβολές φόρων που δεν γυρίζουν πίσω του 2025;;;
Κάποιοι πανηγύριζαν γιατί από το 1991 και μετά ξεκίνησε το ξεχαρβάλωμα:
1)Ολυμπιακή
2) Ο.Τ.Ε
3) Δ.Ε.Η
4) ΕΛ.ΠΕ (ΕΚΟ)
5) ΔΕ.Π.Α
6) Ε.Τ.Ε
7) Εμπορική Τράπεζα
8 ) Ιωνική Τράπεζα
9) Γενική Τράπεζα
10) ΕΛ.ΤΑ
11) Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
12) Α.Τ.Ε
13) ΕΥΔΑΠ (Υπό Μορφή ΣΔΙΤ)
14) ΕΛ.Β.Ο
15) ΠΥΡΚΑΛ
16) Αλουμίνιο της Ελλάδας (ΠΕΣΙΝΕ)
17) Ε.Α.Β
16) ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
17) ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΙΤΑΝ
18) ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Σαλαμίνας
19) ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Σκαραμαγκά
20) ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Σύρου
21) Ο.Λ.Π
22) Ο.Λ.Θ
23) Ο.Λ.Πάτρας
24) Ο.Λ. Ηρακλείου
25) Δήμοι και Περιφέρειες μέσω του ΣΔΙΤ
26) ΟΣΕ (ΤΡΑΙΝΟΣΕ)
27) Λιμάνια λοιπής Χώρας
28) Αεροδρόμια όλης της Χώρας
29) ΣΤΑΣΥ (Μετρό, ΗΣΑΠ, ΟΑΣΑ, ΤΡΑΜ, Ο.ΣY)
30) Υπεραταμείο
31) Ασφαλιστικά ΤΑΜΕΙΑ ΚΕ.Α.Ο - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ - Κέντρα Υγείας κλπ
Στα 32 Καίγεστε και «Ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα τη μάνα που σας γέννησε» Που λέει και ο Σαραμάγκου!!!
Το Σημιτικό σας μπλοκ μέσα για μέσα και την ΕΕ και "τη σωστή πλευρά της ιστορίας"
Στο τέλος αναρωτιέστε για το χρέος και οι φόροι που πολλαπλασιάζονται και αν τελικά θα μείνει Χώρα, η θα γίνει χώρος που θα ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι!!!

"Aς ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα τη μάνα που σας γέννησε." 

Ζοζέ Σαραμάγκου 

Τίποτα άλλο προς το παρόν, με ιδιωτικό ΟΣΕ, η (ΤΡΑΙΝΟΣΕ), ιδιωτικούς δρόμους, ιδιωτικά ΜΜΜ, ιδιωτικούς Δρόμους, η θα ιδιωτεύσουμε(με βάση την Αρχαία Ελληνική), η θα θρηνούμε κάθε τρεις και λίγο.
 

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή