the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Περί ασύλου και ύπατης Αρμοστείας.

Το θέμα όπως το πρόβαλαν ορισμένοι "αριστεριστές" (και αφορά το άσυλο) ως συμβολισμό από την εποχή του Πολυτεχνείου, η ως τόπο που διεξάγεται απρόσκοπτα η διακίνηση ιδεών είναι και ξεπερασμένο και λανθασμένη για την εποχή εκτίμηση.
Αυτός είναι ένας αστικοδημοκρατικού τύπου τρόπος αντίληψης, που ουσιαστικά εξοπλίζει τους υπέρμαχους της κατάργησης του σε βάθος χρόνου στην περίοδο ολοκλήρωσης του ΚΜΚ, από το μαύρο μέτωπο του κεφαλαίου μέσω του πολιτικού του προσωπικού εις βάρος του λαϊκού κινήματος.
Η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, ουσιαστικά θα αποτελέσει, για να μην πούμε ότι ήδη αποτελεί τον πολιορκητικό κριό και το άλλοθι μαζί για την ολοκλήρωση της χωρίς εντάλματος κατάργησης ακόμη και του οικογενειακού ασύλου.
Είναι η ολοκλήρωση του ΚΜΚ και στο εποικοδόμημα, όπου η δικτατορία των μονοπωλίων, στο όνομα της διαλεύκανσης "οικονομικών εγκλημάτων", η της καταστολής της λεγόμενης τρομοκρατίας "και θα γαμεί και θα δέρνει" που λέει και ο λαός χωρίς περιστροφές και αναγκαίες αλλά και χρονοβόρες εισαγγελικές συνδρομές.
Το ζήτημα του ασύλου δεν ήταν μόνο μια "ακαδημαϊκή κατάκτηση", ήταν ο μπροστάρης κριός για την περιφρούρηση και των τελευταίων αστικοδημοκρατικών υπολειμμάτων, τώρα που το εποικοδόμημα αλλάζει χαρακτηριστικά και γίνεται πιο σκληρό, ομοειδές εργαλείο του ΚΜΚ με τη βάση.
Και όσοι έχουν καλή μνήμη, ας θυμηθούν πότε ξεκίνησε η επίθεση στην αντίθεση(δηλαδή στην όποια αμφισβήτηση της κυρίαρχης ιδεολογίας), μετά την συνθήκη του Μαάστριχτ στις αρχές της δεκ του 1990 από τους μεγαλοδημοσιογράφους (υπαλλήλoυς και φερέφωνα) των μεγαλοκαναλαρχών και ταυτόχρονα μεγαλοεργολάβων, νεόκοπων αλλά και παλαιότερων τζακιών της αστικής τάξης.
Δυστυχώς "μικροαστοί δεν θα σας φάνε τα παιδιά σας", τα χρήματα που κρύβετε σε κανένα συρτάρι, που με αίμα τα βγάλατε και δεν τα στείλατε στο εξωτερικό λόγω ψευτοπατριωτισμού και ένα ντου της οικονομικής ευρωαστυνομίας, θα σας οδηγήσει χωρίς στοιχεία ως λαθροχείρες μαύρου χρήματος και στο ίντερνετ και στην φυλακή.
Σας τα λέγαν τόσα χρόνια οι κομμουνιστές, αλλά εσείς μια ζωή με το ΚΚΕ τα βάζετε
Και έπονται τα καλύτερα γιατί σε λίγο η θα εκλέγετε "δημοκρατικές κυβερνήσεις", με καταστατικό ΑΕ, η θα σας φέρουν την GRFOR και καμία "ύπατη αρμοστεία", για να σας βάλει σε μια τάξη καταργώντας ακόμα και το αστικό κοινοβούλιο σας.

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή