the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Ο πάτος του αντικομμουνισμού δεν έχει πάτο...

Αρκετά με τις αντικομουνιστικές μπαρούφες που πετιούνται απ' εδώ και από εκεί ωσάν ρύζι σε γάμο.
Είπαν πολλά και επειδή το ΚΚΕ δεν είναι κανένα τυχαίο κόμμα, 9ο+ χρόνια βρίσκεται στο κουρμπέτι, είναι πλέον σαφές και στον πλέον αφελή(αμφιβάλουμε αν υπάρχουν τέτοιοι), ότι έχουν γνώση οι φύλακες.
Το ΚΚΕ κ. Λαζόπουλε [που σαφώς και δε σας βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι με όλους τους παρακάτω, ούτε φυσικά στην φώτο με την οικογένεια του υπουργού προπαγάνδας του 3ου Ράιχ (εξάλλου θα ήταν μια αστεία και κακόγουστη προβοκάτσια), ωστόσο όμως έχετε και εσείς τις αντιΚΚΕ αγωνίες σας], ούτε σε πολυκατοικία μένει, αλλά ούτε και σε μονοκατοικία, όπως λέγατε στην τελευταία σας εκπομπή για την μη προσπάθεια ενότητα της αριστεράς δείχνοντας το ΚΚΕ γιατί δεν πήγε στο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την "πρόθεση παραίτησης" του κ. Αλαβάνου από το χώρου του.(Λες και αυτό μας αφορά, όπως δεν μας αφορούν τα εσωτερικά κανενός κόμματος). Το ΚΚΕ αγαπητέ κύριε, μένει στους δρόμους σταθερά με τους εργαζόμενους εδώ και χρόνια προειδοποιώντας τους για αυτά που θα βρουν μπροστά τους και εσείς φυσικά βάζετε τις αριστερές σας τρικοκλοποδιές όπως μπορείτε
Το ΚΚΕ κ. των ΜΜΕ(εξαπάτησης), είναι εδώ και όσο και αν προσπαθείτε να το εξαφανίσετε επιμελώς αυτό δεν μπορεί να γίνει. Δεν εξαφανίζεται κάτι που για περίπου 1.000.000 Έλληνες των φτωχών και λαϊκών στρωμάτων είναι το μοναδικό αποκούμπι, το γνωρίζετε καλά όλοι όσοι τραβάτε κουπί με τους εργοδότες σας και απευθύνεστε μόνο σε εμάς όταν χάνετε τις δουλειές σας. Γνωρίζετε πως δεν υπάρχει ούτε ένας λαϊκός αγώνας που να έχει κερδηθεί στην νεοελληνική ιστορία, που το ΚΚΕ να μην έχει βάλει τη σφραγίδα του. Ωστόσο όμως είναι τουλάχιστον συντεχνιακός τυχοδιωκτισμός να ζητάτε την βοήθεια του όταν το έχετε ανάγκη, και όταν εργοδότες σας το ζητούν να κρύβετε τα πάντα επιμελώς γύρω απ' αυτό.
Το ΚΚΕ κύριοι του ΠΑ.ΟΣ δεν είναι σαν τα μούτρα σας να κάνει πολιτικές κολοτούμπες από τη μια στιγμή στην άλλη.
Αξιότιμοι κ. της προβοκάτσιας που πότε ονομάζετε "αριστερός ψάλτης της δεξιάς", πότε ονομάζετε "Γερμανός και τα οικονομικά του ΚΚΕ", πότε ονομάζετε "συνδιαλλαγή η μη για κομμουνιστή πρόεδρο της δημοκρατίας", πλανάστε πλάνην οικτρά αν νομίζετε πως θα πιάσουν οι λάσπες σας.
Σας προτρέπουμε να κοιτάξετε τα "υπέροχα μούτρα σας"(ωσάν άλλοι νάρκισσοι), στις λίμνες με τα βρωμόνερα της προβοκάτσιας σας. Αν θέλετε φυσικά μετά, μπορείτε να βουτήξετε για να αγκαλιάσετε τα σε συνεχόμενη εναλλαγή προσωπεία σας. Εσείς ξέρετε τόσο καλά να τα βάζετε για να κρύψετε την "καθαρότητα του προσώπου σας".
Φυσικά αυτό δεν πρόκειται να το κάνετε γιατί είστε το καλύτερο πολιτικό προσωπικό της άρχουσας τάξης και των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων και διαχέεται το ταξικό τους μίσος με όλο σας το είναι.
Δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία πως θα σταματήσετε, ακόμα και όταν εξευτελίζεστε διαρκώς από την ίδια την πραγματικότητα, γιατί είναι προφανές ότι όταν φτάσετε στον πάτο του εξευτελισμού(αυτό το έχετε κάνει)μετά δεν υπάρχει άλλος πάτος και όταν υπάρχει έστω και η υποψία του, εσείς συνεχίζετε να σκάβεται ξεθάβοντας φαντάσματα και ψέμματα της εποχής Παπάγου, γιατί η συνήθεια του αντικομμουνισμού δεν είναι ούτε καν η δεύτερη, αλλά η κυρίαρχη πρώτη σας φύση.

Γ.Κ.

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή