the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΠΑ.ΟΣ....

Προβοκάρουν κάνοντας Αντικομμουνισμό που θα ζήλευαν οι αλήστου μνήμης "Χίττες" του αρχιπράκτορα των Βρετανών Γρίβα, λειτουργούν σαν ιεροφάντες της αντιΚΚΕ εκστρατείας Συκοφαντόντας κατά βούληση με Οχετούς διαρκείας ανοίγοντας το δρόμο για υποθέσεις τύπου Καθαρά χέρια.
Ναι είναι οι νέοι πολιτικοί ένοικοι της Ιπποκράτους που συμπεριφέρονται ωσάν Καίσαρες λες και κυβερνούν αυτοί στη Δημαγωγία, τον καιροσκοπισμό αλλά και τις ρατσιστικές ατάκες περί μηδενικής ανοχής στους μετανάστες, κάνοντας το ΛΑ.ΟΣ, να μοιάζει σκουριασμένο μπιχλιμπίδι στη σκιά τους.
Ιδού οι "Σοσιαλιστές" του ΠΑΣΟΚ, μάλλον του ΠΑ.Ο.Σ(Πασοκικός Ορθόδοξος Συναγερμός), αφού μαζί τράβηξαν το κουπί της προβοκάτσιας εις βάρος του ΚΚΕ και τώρα οι ίδιοι (της Ιπποκράτους) το ομολογούν ανοικτά σε εσωτερικό κείμενο τους σε μέλη και στελέχη τους.
Δεύτερη φύση η προβοκάτσια(διαβάστε εδώ) και για να προλάβουμε ορισμένους και ορισμένες καλοθελητές, να πούμε τούτο, πως ο Ριζοσπάστης όταν δημοσιεύει τέτοιου είδους ειδήσεις σίγουρα έχει και τα αποδεικτικά στοιχεία δεν είναι σαν όλους τους άλλους, γιατί αν ήταν θα υπήρχαν έστω και μαλακές αντιδράσεις για το άρθρο που ανέδειξε την αντιΚΚΕ νοοτροπία του ΠΑΣΟΚ, τέτοιες αντιδράσεις δεν είχαμε και ούτε θα έχουμε γιατί πολύ απλά το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.ΟΣ αγκαλίτσα στρώνουν το έδαφος για τα χειρότερα που η Ε.Ε ετοιμάζει.
Απλά πρέπει να γνωρίζουν πως στο ΚΚΕ δεν πιάνουν ούτε απειλές ούτε προβοκάτσιες και πως αργά η γρήγορα αποκαλύπτονται "γιατί το ψέμα έχει κοντό ποδάρι", απλά τους λέμε πως όσο περισσότερο προβοκάρουν διασπείροντας ψέμματα τόσο θα μας βρίσκουν μπροστά τους.
Εκτός πάλι αν δεν είναι στα καλά τους και πιστεύουν στα σοβαρά πως θα φοβίζουν το ΚΚΕ με την επίδειξη αντικομμουνισμού τους; Μάλλον δεν έχουν αίσθηση του τι πράττουν και καλό θα ήταν να μελετήσουν τη νεοελληνική ιστορία, όπου κάθε λαμπρή σελίδα της είχε τη σφραγίδα ενός μόνο κόμματος του ΚΚΕ. Ίσως τότε μάθουν πως όσο μας προκαλούν τόσο μας κάνουν πιο δυνατούς τελεία και παύλα.

Ράδιο Κολλεκτίβα.

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή