the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Υπάρχουν και όρια και μερικοί Συνασπισμένοι τα έχουν ξεπεράσει.

Όταν κάποιος στα σχόλια του είναι εκτός θέματος σε σχέση με την αντίστοιχη ανάρτηση, εκτός τόπου και χρόνου και συνεχίζει αδίστακτα να επαναλαμβάνει με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με χυδαίο τρόπο τα ίδια και τα ίδια, δε θέλει να καταλάβει καν το περιεχόμενο μιας ανάρτησης, η μιας απάντησης και συνεχίζει να επαναλαμβάνει ότι του έρθει στο κεφάλι του, χωρίς να σέβεται τον χώρο που τον φιλοξενεί τότε τα σχόλια του, θα διαγράφονται.
Εξάλλου είναι δικαίωμα και υποχρέωση μας στο κάτω κάτω της γραφής να μη γίνουμε λέσχη συζητήσεων άσχετων με το περιεχόμενο των όσων γράφουμε η αναδημοσιεύουμε.

Όταν δούμε ότι κάποιο σχόλιο είναι μια εκτός τόπου και χρόνου, η μια πονεμένη ιστορία που επαναλαμβάνεται, το λέμε καθαρά, "θα το διαγράψουμε χωρίς περιστροφές", εξάλλου δεν θεωρούμε το ιστολόγιο μας forum για κάθε πικραμένο. Εδώ πέρα τις σκέψεις μας καταθέτουμε και αυτά που μας εκφράζουν ως σκέψεις άλλων σ/φων και μη σ/φων.

Δεν επιδιώκουμε να είμαστε αρεστοί και δεν έχουμε σκοπό να υποχωρήσουμε απ' τις θέσεις μας επειδή κάποιοι "σχετισκιστές συνασπισμένοι" μας κουνούν επιδεικτικά το δάχτυλο τους κάτω απ' την ανωνυμία τους. Δε σας κάνουν κέφι οι όροι που βάζουμε, πηγαίνετε σε άλλα δικά σας ιστολόγια και καταγγείλετε μας, δε φταίμε όμως εμείς επειδή πατήσατε πάνω στην ανεκτικότητα μας και μάλιστα με χυδαίο τρόπο. Το λέμε για πρώτη και τελευταία φορά, αν κάποιος η κάποια δε καλύπτεται με την απάντηση που του δίνουμε, έχει δικό του ιστολόγιο και ας γράψει ότι θέλει, ακόμα και τα χειρότερα για μας αρκεί να μη γράψει ψέμματα .

Αυτό που εκπροσωπούμε είναι οι σκέψεις μας και οι σκέψεις που συγκλίνουν στους προβληματισμούς μας, και δεν είμαστε ούτε και εκφράζουμε την επίσημη φωνή αυτού ψηφίζουμε και είμαστε οπαδοί, φίλοι η μέλη...
Δυστυχώς η ευτυχώς έχουμε δείξει μεγάλη ανεκτικότητα σε διάφορα σχόλια επώνυμων, η ανώνυμων αντιΚΚΕδων του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία είναι η άσχετα με το περιεχόμενο των αναρτήσεων μας ,αλλά και μακροσκελή και δεν ενδιαφέρουν και κανένα πλην αυτών. Αν έχουν απωθημένα ας τα βγάλουν αλλού και πολλούς απ' αυτούς τους Συνασπισμένους, τους συμβουλεύουμε να μη μας αποκαλούν συντρόφους γιατί δεν είμαστε. Συντρόφους να πουν το Πούτιν, το Μενβέντεφ, το Γκορπατσόφ, τους Σιλοβικούς και όσους ανέτρεψαν το σοσιαλισμό στην πρώην ΕΣΣΔ. Σύντροφοι τους είναι οι πρώην Ευρωκομμουνιστές και οι οπορτουνιστές δεξιοί και αριστεροί όλου του κόσμου όχι εμείς !!!
Εξάλλου τα σχόλια για μας δεν είναι μόνο για ένα αναγνώστη που αρέσκεται να μονοπωλεί το χώρο των σχολίων με τις δικές του κάθε τρεις και λίγο αντιρρήσεις, ούτε είμαστε υποχρεωμένοι να απαντούμε, η να τα δημοσιεύουμε. Υπάρχουν δεκάδες ιστολόγια που είναι χωρίς σχόλια και αν συνεχίσετε ορισμένοι σχολιαστές, με τον ίδιο προκλητικό τρόπο να μας κατακεραυνώνεται μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, με προβοκάτσιες, συνθηματολογίες και επιχειρήματα του χειρίστου είδους, (ώ)διαλογής και που είναι εκτός θέματος, φυσικά από ένα σημείο και μετά θα αποκλειστούν...
Στη τελική εμείς έχουμε σχολιάσει ουδέποτε κάποια δική σας ανάρτηση;
Σεβόμαστε το χώρο σας και ως φιλοξενούμενοι αναγνώστες ακόμα και στις πιο χυδαίες αντί-ΚΚΕ αναρτήσεις σας που δεν είναι πολιτικές, αλλά κουτσομπολιά δεν τις έχουμε προσβάλει.
Εσείς γιατί το κάνετε για να πουλήστε μούρη;;;


Ράδιο Κολλεκτίβα.

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή