the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Μαύρα Κοράκια ντυμένα περιστέρια

Είναι σαν όλους εμάς(σίγουρα), έχει ευαισθησίες(τρομάρα του) και προσεύχεται όλη μέρα, του 'χει κάτσει και το περιστέρι 2-3 φορές. Είναι ο πρόεδρος ενός συνοθυλεύματος και μιας κουστωδίας "εκδοτών", "σκληραγωγημένων παλικαράδων που απαιχθάνονται τα φλωράκια" γιατί υπηρέτησαν στο Μεγάλο Πεύκο και ετοιμάζει "αντάρτικο" ενάντια στους "λαθρομετανάστες"(Η κτηνωδία σ' όλο της το μεγαλείο). Είναι περήφανος για το υποδαπέδιο επίπεδο και κουλτούρα του. Ενδεικτικό της κουλτούρας του οι επιλογές του. Θεωρεί μεγάλες πολιτικές φυσιογνωμίες με τεράστια συμβολή στο "καλλιτεχνικά" ωραίο, τις κάθε λογής αϊδούς, όπως αυτή που έβαλε στα ψηφοδέλτια του το 2007 και μας καλούσαν να τη σταυρώσουμε.
Αυτό το "πράγμα" γιατί δε μπορούμε να το αποκαλέσουμε αλλιώς, σήμερα στη βουλή έδειξε όλο το μισαλόδοξο και επικίνδυνο πρόσωπο του, που εκτός απ' το λαϊκισμό, το ρατσιμό και τη ξενοφοβία , επενδύει τώρα στις απειλές της αυτοδικίας εις βάρος των μεταναστών και της κτηνοδίας προκειμένου να ανεγερθούν εμπορικά φιλέτα στο κέντρο της Αθήνας.

"Αν αφήσουμε αυτή την κατάσταση να κλιμακώνεται θα περάσουμε στην αυτοδικία και είναι ότι χειρότερο για τη δημοκρατία μας να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο" Τάδε έφη Γιώργαρος.

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή