the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

90 Χρόνια αντοχής και ανοχής στους παραχαράκτες.

Τελικά εμείς οι κομμουνιστές πρέπει να έχουμε μεγάλα όρια αντοχής και κάθε λογής σαχλαμάρα που ακούμε πρέπει να την αφήνουμε να κυλάει στα αυτιά μας και να φεύγει απ' αυτά σα να μην ειπώθηκε ποτέ.
Πραγματικά λίγες ήταν οι φορές, (μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού) που έχουμε βγει απ' τα ρούχα μας σε συζητήσεις με τρίτους και όταν συνέβαινε αυτό όλως τυχαίος η πασόκος θα ήταν αυτός που θα το κατάφερνε αυτό, η κρυφοπασόκος(συνασπισμένος, αριστεριστής κοκ), αλλά πάντα ημιμαθής και αντιΚΚΕ φερέφωνο της όποιας καθοδήγησης του...
Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις ημέρες ενόψει των 90 χρόνων και του προσυνεδριακού διαλόγου, τα κάθε λογής αντι-ΚΚΕ "λογύδρια" έχουν αφηνιάσει και οι τρόποι πολλοί. Οι πιο διαδεδομένοι τρόποι παραχάραξης της ιστορίας του τιμημένου ΚΚΕ, είναι αυτοί οι οποίοι ανατρέχουν στην ιστορία του κόμματος απ' τις "ιστορικές" πηγές των παρακρατικών μηχανισμών, των μυστικών υπηρεσιών, του αμερικανοπροσκυνημένου ΓΕΣ του 1948-1973, των διαφόρων διαγραμμένων πρώην στελεχών οι οποίοι αμέσως μετά διαπρέπουν στον αντικομμουνισμό, η ακόμα και μέσα από Ριζοσπάστες που προβοκατόρικα εξέδιδε ο Μανιαδάκης, (παράλληλα και ταυτόχρονα με τους κανονικούς που εξέδιδε η ΚΕ ).
Από την επίσημη ιστορία του ΚΚΕ, ποτέ δεν έχουν καμία πηγή, δεν ανατρέχουν ούτε καν απ' τα αρχεία της βουλής, στο τι τελικά το ΚΚΕ επίσημα στήριξε. Αναλώνονται σε μια άνευ αξίας και προηγουμένου παραφιλολογία, δηλαδή παραχάραξη της ιστορίας του ΚΚΕ και των αποφάσεων του, με συνομοσιολογίες για να κρύψουν τα δικά τους περιττώματα.
Συνήθως ακόμα και σήμερα ανατρέχουν σε κάτι αντί-ΚΚΕ ιστολογία και βιβλία που είναι γεμάτη η αγορά και το διαδίκτυο από τέτοια, χωρίς ποτέ όμως να αποδεικνύονται οι αποκαλύψεις τους.
Έτσι ξέρουν να "χτυπούν" το ΚΚΕ, κάτω απ' τη ζώνη, να προβοκάρουν, λοιδορούν και να παραχαράσουν τις θέσεις του τιμημένου κόμματος μας, που δε θα τους κάνει τη χάρη να συνδιαλλαγεί μαζί τους...
Και μπορεί αυτά τα προαναφερθέντα με τους Ριζοσπάστες του Μεταξικού καθεστώτος ως πηγές να τις χρησιμοποιούν οι εκδότες-"ιστορικοί" (στ') διαλογής γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, ωστόσο υπάρχουν και οι "φίλοι" και "καλοθελητές" της λεγόμενης ευρύτερης Αριστεράς, οι οποίοι ψαρεύοντας στα θολά νερά προβοκάρουν μιλώντας μας τάχα μου "φιλικά" και μονίμως παραπολιτικά. Όταν έχουν να πουν κάτι πολιτικά, (που δεν έχουν να μας πουν) γιατί "εκθέτουν εαυτούς " ανεπανόρθωτα, μιας και ο λόγος τους δε συνάδει με τις πράξεις τους όχι μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις αλλά ποτέ.
Να πάμε στο δια ταύτα γιατί όπως θα είδατε στην αφίσα, το ΣΕΚ(τροτσκιστές), παρακλάδι που ξεφύτρωσε απ' τη Χαριλάου Τρικούπη, κάνει εκδήλωση για τα 90άχρονα του ΣΕΚΕ, δηλαδή του ΚΚΕ, γιατί ως γνωστόν ΣΕΚΕ, ήταν το πρώτο όνομα του ΚΚΕ, άρα το ίδιο το ΚΚΕ.
Την εκδήλωση τους την πραγματοποιούν σε ένα "ψευτοκουλτουρέ" χώρο που διευθύνουν Συνασπισμένοι και μάλιστα της ΚΕ, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Προφανώς οι κύριοι του ΣΕΚ και οι κύριοι της ΚΕ του ΣΥΝ, που οι μεν πραγματοποιούν την εκδήλωση και οι δε τους στεγάζουν, ετοιμάζουν, μια ακόμη χωρίς όρια αντι-ΚΚΕ επίθεση, με πρόσχημα τα 90άχρονα του ΚΚΕ και γιατί το σημερινό "αυτιστικό" ΚΚΕ δε συνεργάζεται με την αριστερά τους και το ΠΑΣΟΚ, για να φύγει η κακή κυβέρνηση της ΝΔ στα πλαίσια της κρίσης του συστήματος;
Προφανώς θα ακουστούν σαχλαμάρες διαφόρων αποχρώσεων, αλλά το πιο επικίνδυνο το οποίο το ακούμε όλο και πιο συχνά απ' τα "καλόπαιδα" του ΣΥΝ, είναι ότι το ΚΚΕ, το έκλεβαν πάντα κάποιες ηγεσίες που το ξέκοβαν απ' το λαϊκό κίνημα και γι αυτό δίνουν μόνο ημερομηνίες χωρίς ποτέ να εξηγούν τί οδήγησε το κόμμα σε αποφάσεις σημαντικές για την ιστορία του. Μας προσάπτουν κλοπή την μετονομασία από ΣΕΚΕ σε ΚΚΕ το 1924 στο 3ο έκτακτο συνέδριο και την είσοδο του στη "Σταλινική" 3η διεθνή, τη διάσπαση του 1968 στη 12η ολομέλεια και τη διάσπαση του 1991 13ο έκτακτο συνέδριο.
Φυσικά οι τροτσκοπασόκοι του ΣΕΚ, άλλο που δε θέλουν για να επιτεθούν και αυτοί στο κόμμα και να πουν και αυτοί ότι το 1924 "το έκλεψαν" οι Σταλινικοί διαγράφοντας τους "αρχειομαρξιστές"(δηλαδή τους ιδεολογικούς τους προγόνους). Ότι μονίμως έως σήμερα αυτές οι ηγεσίες εδώ και 90 χρόνια αποκόβουν το κόμμα απ' το κίνημα...
Δε θα μπούμε στο κόπο ούτε να τους παρακολουθήσουμε ούτε να τους αντικρούσουμε γιατί θα γράφουμε κάνα μήνα και δε θα έχουμε τελειώσει ούτε με τους μεν ούτε με τους δε, απλά θα πούμε ένα "Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη" και θα τους αφήσουμε στο κάλαθο της ιστορίας όπου ανήκουν και οι δυο όπως όλοι οι άλλοι προηγούμενοι που προ-αναφέραμε παραπάνω.
Επίσης ειδικά στους Τρότσκους να θυμίσουμε 3 πραγματάκια γιατί έχουν ελαφριά μνήμη και μεγάλη γλώσσα(όχι πως οι συνασπισμένοι δεν έχουν αλλά λέμε τώρα).
1)Πως ότι έλεγε ο Μπρόνσταϊν(Τρότσκι), ως κατηγορία για το Λένιν μετακύλησε στο Στάλιν λίγο αργότερα με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα.
2)Την ανακοίνωση τους ως οργανωμένο κίνημα (4η ψευτοδιεθνής), που καλούσε τους Ναζιστές Γερμανούς τάχατες εργάτες(ναζί στρατιώτες) "να ξεσκίζουν τη φασιστική ΕΣΣΔ και να δώσουν το δικαίωμα στους εργάτες της Ρωσίας να φτιάξουν την εργατική δημοκρατία τους."
3)Ειδικά στην Ελλάδα οι τροτσκιστές χτυπούσαν με λύσσα το εργατικό ΕΑΜ, το ΕΑΜ, τα γραφεία του ΚΚΕ, ουκ ολίγες φορές τραυμάτιζαν και σκότωναν κομμουνιστές μεσούσης της κατοχής....
Αυτοί λοιπόν όχι μόνο δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν για τα 90 χρόνια του ΣΕΚΕ, δηλαδή του ΚΚΕ, αλλά ούτε καν να το σκέφτονται ως ιδέα, γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν τη βρώμικη δουλειά του συστήματος και δει του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή να θέλουν να διαλύσουν το κόμμα..

Ράδιο Κολλεκτίβα

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή