the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Γεώργιος, Ανδρέα, Γεωργίου.


"Μαύρες μέρες θυμίζουν οι δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου που ζητά από το ΚΚΕ «ή να συμμορφωθεί ή να βγει στο βουνό» (!) - κλιμακώνοντας την επίθεσή του κατά του ΚΚΕ. Ούτε λίγο ούτε πολύ, φτάνει στο σημείο να ζητά δηλώσεις νομιμοφροσύνης από το Κόμμα, διαγκωνιζόμενος έτσι με το ΛΑ.Ο.Σ. που με ασφαλίτικης έμπνευσης ανακοίνωση συνεχίζει σε αγαστή συνεργασία μαζί του την αντιΚΚΕ προβοκάτσια. Δυναμικό «παρών» στην αντιΚΚΕ προβοκάτσια έσπευσε να δώσει ο βουλευτής της ΝΔ Π. Τατούλης, αξιώνοντας έμμεσα πλην σαφώς την αναστολή λειτουργίας του Κόμματος. Αυτή η άθλια και χυδαία συκοφαντική επίθεση στο ΚΚΕ στόχο έχει και το λαϊκό κίνημα. Οι εργαζόμενοι μαζί με τους κομμουνιστές μπορούν συσπειρωμένοι, με τον αγώνα τους να τη γυρίσουν μπούμερανγκ ενάντια στο σύστημα της πλουτοκρατίας και τα κόμματά της".
Απο το το σημερινό Ριζοσπάστη.

Γεώργιος- Ανδρέα- Γεωργίου



Ιός του μεγαλύτερου λαοπλάνου που εμφάνισε η νεότερη Ελληνική ιστορία και εγγονός του υπεύθυνου για τα Δεκεμβριανά και του "εγώ τσουβάλιασα τους κομμουνιστές", σήμερα μας προτρέπει να πάρουμε τα βουνά.
Δε θα απαντήσουμε με κοσμητικά επίθετα, γιατί δεν έχουμε μάθει να βρίζουμε και δε το κάνουμε ούτε όταν πάμε στο γήπεδο, όταν σε αυτό εν χορό βγάζουν τη χολή τους για τον αντίπαλο σχεδόν οι πάντες.
Δε θα πέσουμε στο επίπεδο τους, δε θα τους κάνουμε τη χάρη, δε θα γίνουμε σαν κι αυτούς.
Απλά να θυμίσουμε ότι είναι απόγονος της πλέον αντικομουνιστικής οικογένειας εν Ελλάδι, που σε κάθε περίοδο που αυτή κυβερνούσε τα ίδια τα γεγονότα της έχουν δώσει αυτό το χαρακτηρισμό.
Ο Παππούς του είναι ο κύριος υπεύθυνος για τα Δεκεμβριανά, εξάλλου και αυτός το είχε δηλώσει χωρίς περιστροφές "εγώ τσουβάλιασα τους κομμουνιστές", "θα τους λιώσω τους αλήτες" και άλλα υψηλού επιπέδου τέτοια καλά. Είναι αυτός που επί διακυβέρνησης του, άνοιξαν ξανά οι τόποι εξορίας, επαναδραστηριοποιήθηκε ξανά το ιδιώνυμο και μια σειρά άλλα γεγονότα.
Ο Πατέρας του ήταν αυτός που με τα συνθήματα του ΚΚΕ το 1981 (όχι της αριστεράς γενικά),βγήκε στη κυβέρνηση εξαπατώντας όσους ο παππούλης του είχε στείλει στους τόπους εξορίας.
Ο μπαμπάκας του ξαναβγήκε κυβέρνηση το 1985 με το φάντασμα της δεξιάς, ξανά εξαπατώντας με αυτό το τρόπο τους βασανισμένους (απ' το παππούλη του ΓΑΠ) και τις οικογένειες τους, με το ευφυολόγημα "Ο γέρος της δημοκρατίας". Τέτοιο θράσος!!!
΄Ήταν πάλι ο μπαμπάκας του, αυτός που έδωσε επισήμως το σήμα για να κυκλοφορήσουν οι προβοκατόρικες συνθηματολογίες της μαζικής αντί-ΚΚΕ επίθεσης "Τι Πλαστήρας τι Παπάγος".
Ήταν και πάλι ο μπαμπάκας του, αυτός που με δική του εντολή ο αλήστου μνήμης Ε. Γιαννόπουλος(τότε υπουργός δικαιοσύνης) επέβαλε το πραξικόπημα του 1986 στη ΓΣΕΕ. Δηλαδή και πάλι ο μπαμπάκας του ήταν ο πρωτομάστορας της διάλυσης του εργατικού κινήματος στο επίπεδο που γνωρίζουμε σήμερα, αυτό του εργατοπατερισμού.
Ήταν πάλι ο μπαμπάκας του, αυτός που εγκατέστησε τον ωχαδερφισμό στη χώρα, του μη διεκδικείς βρε αδελφέ και μην απεργείς για τα δικαιώματα σου δεν ωφελεί, εκτρέφοντας τη λογική που λέει πάρτα απ' το ταμείο μόλις γυρίσει ο εργοδότης τη πλάτη, εξάλλου είναι πιο εύκολο. Ο σοσιαλισμός του ΠΑΣΟΚ μόνο με σωσίες των ληστών είχε σχέση. Αυτά κατάφερε με αυτή την ιδεολογία που καλλιέργησε ο "λαοπρόβλητος ηγέτης" και μπαμπάκας του George(για το ΓΑΠ μιλάμε), την ιδεολογία της εύκολης λύσης της κλεψιάς και της ρεμούλας, για να εγκατασταθούν παντού κάμερες στο μέλλον αφήνοντας το μήνυμα "αυτοί είστε" για το λαϊκό κίνημα και τη διπλά αλυσοδεμένη νέα βάρδια της εργατικής τάξης.
Ήταν πάλι ο μπαμπάκας του, αυτός που έκανε τον αντικομουνισμό επιστήμη και επίσημη ιδεολογία του κράτους, ήταν αυτός που ενώ σου έλεγε σε τιμώ για τους αγώνες σου έσκαβε το λάκκο σου για να σε χώσει μέσα.
Αυτά είναι «τα κάλλη τους» και «το καλό» που έκανε στο λαό και στο τόπο "Η Αγία Οικογένεια" όπως την αποκαλούσαν οι παππούδες του κόμματος.
Όσο για το πρόεδρο της σοσιαλιστικής διεθνούς να του ευχηθούμε να καλλιεργεί πολλές γλάστρες με κάνναβη και κάτω απ την επήρεια της να δίνει κατευθύνσεις για νέου τύπου αντικομουνιστικές επιθέσεις απευθείας απ το κόσμο των παραισθήσεων....
Το ΚΚΕ να μη το ακουμπούν και να μη του δίνουν συμβουλές και οδηγίες, γιατί το ΚΚΕ δεν είναι σα τα μούτρα τους, τους το ξαναλέμε μπας και το καταλάβουν.


Γιάννης Κ.

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή