the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Πολύ μεγάλη Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Ηράκλειο

Ήταν μια μεγάλη συγκέντρωση με πολύ πάθος και ένταση, σε μια πλατεία που δε γεμίζει με τίποτα. Εδώ το ΠΑΣΟΚ του 65% στον Νομό Ηρακλείου ζορίζεται ακόμα και με μεταφερόμενο κόσμο απ' όλη τη Κρήτη, ψάχνοντας για ταχυδακτυλουργούς της εικόνας όπως ο Μπιρσίμ μήπως και κερδίσει τις εντυπώσεις.
Η μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στη πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο μας γέμισε αισιοδοξία και πως τα καλύτερα έρχονται!!! Παρότι εργάσιμη μέρα η Παρασκευή το απόγευμα σε όλη την Κρήτη, δεν εμπόδισε τον κόσμο να συγκεντρωθεί στις παρυφές μιας πλατείας που είναι τόσο δύσκολη όσο η πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα χωρίς μεταφερόμενο κόσμο ακόμα και απ' το Κιλκίς για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Στην πλατεία Ελευθερίας έχει να κάνει συγκέντρωση το κόμμα από την εποχή του ενιαίου Συνασπισμού, δηλαδή από το 1989 και αυτή η συγκέντρωση σε σχέση με εκείνη που έγινε πριν είκοσι χρόνια ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ράδιο Κολλεκτίβα





«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή