the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Τι συμβαίνει στη πραγματικότητα πίσω από την παραπληροφόρηση

 Δεν γνωρίζουμε τι εικόνα έχετε από τα τεκταινόμενα, ωστόσο οι εξελίξεις τρέχουν σε παγκόσμιο επίπεδο και φυσικά η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο.
Από τα ΜΜΕ και τα πληρωμένα από την ΕΕ και τις διάφορες Πρεσβείες ανά το λεγόμενο δυτικό κόσμο, τα δήθεν Πρακτορεία, τα μισθωμένα 100.000 τρολ των κοινωνικών δικτύων, λειτουργούν με όρους μεταμοντερνισμού και υποκειμενικού βολονταριστμού, καλά κρατεί, για να επιβιώσουν πολλά από αυτά, εξάλλου στον ΚΜΚ, μόνο κρατικό χρήμα και μάλιστα διεθνοποιημένο υπάρχει.
Ο πόλεμος των τεχνοκρατών της Σίλικον Βάλει, της Μπλακ Ροκ και φυσικά της Μονσάντο, καθώς επίσης και μερικών άλλων "ευαγών" καπιταλιστικών οργανισμών και ιδρυμάτων με διεθνή δράση καθώς και ιδιωτικούς στρατούς (κανονικούς στρατούς, όπως η Black Water & η Motzart), που για θεωρητικό τους έχουν τον πολύ κύριο Κλάους Μάρτιν Σβαμπ(υιός βασανιστή της Γκεστάπο στη ναζιστική Γερμανία και ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, στο οποίο είχε διατελέσει και Πρόεδρος, ειρήσθω εν παρόδω, τώρα είναι χρηματοδότης της LGBT community, αλλά και του κινήματος του Οικοναζισμού, δηλαδή της Πράσινης Οικονομίας), με τον "παλαιό κόσμο"(επίσης κατά κύριο λόγο επίσης Καπιταλιστικό) καλά κρατεί.
Η "μεγάλη επανεκκίνηση" είναι προ των πυλών, όπως ο εχθρός και προσπαθεί να κάνει ένα βήμα μπροστά, αλλά δεν πάει προς τα πίσω για να πάρει φόρα, έχοντας κολλήσει στη λάσπη όπως τα Hamvee στις λάσπες της Ανατολικής Ουκρανίας, η Νεορωσίας, όπως θέλετε ονομάστε την, εξάλλου δεν είναι το κύριο, αλλά οι λόγοι που η δύση και το ΝΑΤΟ την χτυπούν 9 χρόνια, ωστόσο έχει χάσει και την μπάλα και τα αυγά και τα πασχάλια μαζί, εδώ και περίπου ένα χρόνο. Εξάλλου σε όλη την Ουκρανία τα βιολογικά εργαστήρια του υιού του Προέδρου και Αρχιτέκτονα όλων των πολέμων από το 1975 και μετά, αλλά κυρίως της Γιουγκοσλαβίας και της λεγόμενης Αραβικής Άνοιξης που αποδείχτηκε Παγετώνας έχουν καταστραφεί και ευτυχώς, γιατί  για κάθε είδους και μορφής Πανδημία που θα εκδηλώνονταν από τούδε και έπειτα, αυτός θα ήταν ο ιθύνων νους, αλλά κι αυτό ανησυχεί τον άλλο "θεωρητικό" των τεχνοκρατών και Δημιουργό της ανεκδιήγητης Microsoft, γιατί η Δύση που έχει κάνει σημαία τη μεγάλη επανεκκίνηση και μια μειοψηφία επιχειρηματικών ομίλων παθαίνει πανωλεθρία στην κυριολεξία, ανεξάρτητα με την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ, που σε λίγο θα έχουν τους Ουκρο ναζί, μαζί με τους χιλιάδες μισθοφόρους(στρατιωτικοί κανονικών τακτικών στρατών), λίγο έξω από το Βλαδιβοστόκ.
Η Κίνα με τις ΗΠΑ, οι ΗΠΑ με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ με τη Ρωσική Ομοσπονδία είναι σε διαμάχη φανερή, η υποδόρια παντού, δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι το 2035, όπου τελειώνει και η λεγόμενη εποχή της "εικονικής πραγματικότητας" και της κυβερνητικής, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε νομοτελειακά στο διάστημα, εξάλλου εκεί θα είναι το επόμενο πολεμικό πεδίο ανάμεσα στη συμμαχία Κίνας-Ινδίας-Ρωσίας-Ιράν και του συμπλέγματος από το Μαρόκο μέχρι την Τουρκία και την Αραβική Χερσόνησο, έναντι των Αγγλοσαξόνων των ΗΠΑ και Η. Βασιλείου, δεν λέμε για ΕΕ, γιατί αυτό το αλλοπρόσαλλο πράγμα είναι ήδη τελειωμένο.
Η προσπάθεια πραξικοπήματος από τους βαρόνους των Καρτέλ στο Μεξικό, δεν τελείωσε με επιτυχία για το στρατιωτικό και βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ και της ΕΕ.
Στη Βραζιλία ο σοσιαλδημοκράτης Λούλα(που μάλλον έχει και πάσχει από παθολογική Αντισταλινική αρρώστια. Κολλητός του Λεχ Βαλέσα δεν ήταν); και είναι επίσης, το αγαπημένο παιδί του Βραζιλιάνικου Κεφαλαίου και των Ευρωπαϊκών Funds, κατέστειλε τους Μπολσουναρίστας που καθοδηγούνται από τον ίδιο και φυσικά το βιομηχανικό κεφάλαιο της Βορείου Αμερικής,
Στα ΜΜΕ βλέπουμε εικόνες που ουδέ μια σχέση έχουν με την πραγματικότητα, αρκεί για γίνει ντόρος, εξάλλου η παροιμία λέει, "κάλιο να σου βγεί το μάτι, παρά το όνομα", να καίνε τάχα μου δήθεν νεκρούς, ενώς στην πραγματικότητα, καίγονται τα ιμάτια και τα προσωπικά αντικείμενα του εκλειπόντα, κάτι που στην Κίνα ισχύει εδώ και 6.000 χρόνια.
Θα έχουμε κι άλλα στο 2023, το οποίο θα είναι άκρως ενδιαφέρον , αλλά όχι για μας τα βατράχια, αλλά για τα βουβάλια!!!
Υπομονή και επιμονή αδέλφια γιατί τα μη - καλύτερα είναι ακόμα μπροστά μας και μάλλον είμαστε ακόμα στην αρχή του Λαβύρινθου, του οποίου το εισιτήριο θα γράφει αποπροσανατολιστικά “ανθρώπινα διακαιώματα”, αλλά θα είναι εξόχως απάνθρωπος και κτηνώδης.

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή