the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Το ΟΧΙ το είπε ο Λαός

Ο Βρετανόφιλος και φασίστας Μεταξάς, δεν είπε κανένα ΟΧΙ, το είπε ο λαός. Ο Μεταξάς ήξερε ότι αν γίνει πόλεμος με τη Φασιστική Ιταλία του Μουσολίνι, θα προκαλούσε άμεσα την αντίδραση των Γερμανών ναζί, λόγω της συμμαχίας του Άξονα, κάτι που δεν το ήθελαν οι Βρετανοί και ο βραχίωνας τους το Παλάτι, γιατί τότε η χώρα ήταν σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής και συμφερόντων, Βρετανικό Προτεκτοράτο. Να θυμίσουμε εδώ πέρα, ότι η Φρειδε(φ)ρίκη(μητέρα του Κοκού), ήταν μέλος της ναζιστικής νεολαίας και τα αντικρουόμενα συμφέροντα και μέσα στο Βρετανόφιλο Παλάτι, ήταν βαθιά, άρα το ΟΧΙ που επέβαλε ο λαός στο ΦΑΣΙΣΤΑ και ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΜΕΤΑΞΑ(που προέκυψε με την ανοχή των Φιλελευθέρων δλδ του Κέντρου), δεν ήρθε τυχαία. Να θυμίσουμε πως ο Βρετανόφιλος Δικρτάτορας Μεταξάς, ήταν και Καθηγητής στη στρατιωτική σχολή της Βαυαρίας που πρωταγωνίστησε ως σημείο εφόρμησης του NSDAP( Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterparte), των ναζί δλδ. 

Μύλος η κατάσταση με τους Φασίστες και Δικτάτορες στην Ελλάδα, καθώς και με τους ακροδεξιούς. Ξεκινούν με την συνθηματολογία της αγάπης για το έθνος και τη φυλή και στο τέλος οδηγούν τη χώρα στο ζυγό της σκλαβιάς και στην οδό Φυλής(δεν έχουμε κάτι με τους οίκους ανοχής), με τους φασίστες πατριδοκάπηλους έχουμε. Να θυμίσουμε ότι ο Δικτάτορας Παπαδόπουλος, ήταν βαφτιστήρι του Γεωργίου Παπανδρέου(του πρεσβύτερου), ήταν συνεργάτης των ναζί(φορούσε κουκούλα στην κατοχή στην Αχαΐα), ήταν Βρετανόφιλος, δημιούργησε το σχέδιο Προμηθέας που οργάνωσαν οι Αμερικανοί, ενάντια στην Βρετανοκρατία στην Ελλάδα και στο τέλος τον πέταξαν ως στημένη λεμονόκουπα, φέρνοντας τον άλλο δικτάτορα τον 5ο στον 20ο Αιώνα, το στενό του συνεργάτη Ιωαννίδη και φυσικά από τούδε και μετά λείπει η μισή Κύπρος. 

Το ΟΧΙ δεν το είπε ο Φασίστας, που ο μετέπειτα στρατηγός του Τσολάκογλου έγινε κατοχικός Πρωθυπουργός, αλλά ο Λαός και κάθε φορά που κάθε ακροδεξιός εθνικιστής σας πουλάει πατριωτισμό, να φοβάστε μη χάσουμε και το Αιγαίο, τη Θράκη και ότι άλλο προκύψει, γιατί το ψωμί που το παίρναμε 50 δρχ το κιλό και τώρα το παίρνουμε 1,20€ με σταθερές 2002, όταν το € ήταν 340,75δρχ, τώρα είναι κοντά στις 3400,75δρχ με βάση τη συνάρτηση εξωτερικού χρέους και πραγματικού πληθωρισμού, ενώ απέναντι μας έχουμε ένα βιομηχανικό γίγαντα, με ότι αυτό συνεπάγεται, με ευρωενωσιακή συμβολή και πολύ δόξα για την ευρωπαϊκή λευκή φυλή από τους φασίστες.

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή