the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Ένα φάντασμα κινείται πάνω απ΄το ψέμα, αυτό του Καπιταλισμού

the 1st multinational Chania's web design & development centersimply& dedicated web HostingistoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία... 

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

Αυτή η δυστοπική κατάσταση που ζούμε, ο ζόφος σε όλα τα επίπεδα θυμίζει ένα εκσυγχρονισμένο 1922 με τα χαρακτηριστικά του 2022, μιας και το 2021 πέρασε το μισό, πράγμα που σημαίνει ότι τελειώνει κι αυτό σιγά σιγά. 

Αυτό που αποκαλύφθηκε τις προάλλες, φίλος που διαβάζει πολύ αστυνομική λογοτεχνία το είχε μυριστεί, εξ΄αρχής όταν δηλαδή δημοσιοποιήθηκε και σε κάποια κουβέντα που είχε σε μια ομήγυρη στην παραλία το είχε προβλέψει. 

Για τον εν λόγω όλα τα στοιχεία και οι ενδείξεις, συνηγορούσαν στον πιλότο, με αποτέλεσμα να τον κράξουν ορισμένοι που έχουν και ορκίζονται πίστη στα ΜΜΕ, εμείς προσωπικά, δεν αντιδράσαμε, όχι μόνο γιατί δεν είμαστε Ηρακλής Πουαρό, αλλά δεν είναι η θεματολογία που μας ενδιαφέρει να την κουβεντιάζουμε, όχι γιατί είναι αδιάφορα ζητήματα, αλλά γιατί το σημαντικότερο κρύβεται στην αιτία. 

Η αιτία είναι πριν από όλα Κοινωνική, και Κοινωνικο-οικονομική, η οποία στο εσωτερικό της έχει πολλά προβλήματα που ο κοινός τους παρονομαστής βρίσκεται στη σφαίρα της ψυχοπαθολογίας, με την τελευταία να είναι αποτέλεσμα των κοινωνικών σχέσεων, αυτές των σχέσεων παραγωγής και αυτές να συνυφαίνονται με τη σταυροβελονιά της "ανύπαρκτης" κοινωνικής παιδείας και καλλιέργειας κυρίως από το 1992 και μετά. 

Ο κοινωνικός διπολισμός, όταν μετατρέπεται σε κοινωνική μανιοκατάθλιψη, ο κοινωνικός αυτοματισμός και το παραπαίδι του, ο κοινωνικός φασισμός είναι δίπλα-δίπλα και το βάθος του τούνελ γράφει Έρεβος(δηλαδή Βαθύ Σκοτάδι) Στο δια ταύτα τώρα, εμείς ούτε θα γίνουμε κήρυκες χριστιανικής, η σοσιαλιστικής, η άλλου είδους ηθικής, ούτε φυσικά θα καταδικάσουμε κανένα, που ήδη έχει καταδικάσει τον εαυτό του και δικαίως έχει καταδικαστεί στην συνείδηση της κοινωνίας, όταν θα έρθει η ώρα, ακόμα και η αστική δικαιοσύνη θα τον οδηγήσει σε λογοδοσία. Μακρυά από εμάς η ανθρωποφαγία, εξάλλου αυτό που ψάχνουμε πάντα είναι οι κοινωνικές και ανθρωπολογικές αιτίες και τα ελατήρια που οδηγούν σε τέτοιου είδους κτηνωδίες. 

Τα λεγόμενα "Πιλοτικά προγράμματα", ήταν μέρος κάποιων άλλων των λεγόμενων "αυταρχικών" που έγραφαν και διαφήμιζαν κάποτε μαζικά οι επιφυλλίδες των ανεκδιήγητων αθλητικών εφημερίδων, ο κόσμος του κάθε Κλικ και του κάθε ιλουστρασιόν Νίτρο, τα λεγόμενα reality(στην πραγματικότητα, τηλεσκουπίδια), και τα πάσης φύσης παρασκήνια αναζήτησης χαμένων ανθρώπων. 

Όλα αυτά με τα δελτία ειδήσεων, που αντί για είδηση προωθούσαν το κοινωνικό κουτσομπολιό, την παραπολιτική και την παραϊστορία, με τον πατέρα Πλεύρη να βρίσκεται σε 4-5 τηλεπαράθυρα ταυτόχρονα, δεν είναι να διερωτόμαστε πόθεν προέκυψε τόσος ζόγφος. 

Οι διαφημίσεις και οι αγγελίες στο εσωτερικό των "αθλητικών" εφημερίδων, για κάθε είδους σαδιστικές μορφές εκπόρνευσης "αβάδιστα" και "εχέμυθα" έκαναν το μισογυνισμό επίσημη ιδεολογία της τηλεθεάσης, με το μότο "Σπέρμα και Αίμα", ακόμα και εκεί που δεν χρειάζεται. 

Αποθέωναν μόνιμα και σταθερά, με την χρηματοδότητηση της ΕΕ(από τα μαύρα της ταμεία), την κατασυκοφάντηση του σοσιαλισμού και των δια της κοροϊδίας μέσω εγκληματικών οργανώσεων, προωθούσαν το trafficing με δεκάδες απελπισμένα και μορφωμένα κορίτσια από τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες που αναζητούσαν μια κανονική εργασία στον τομέα τους, βρέθηκαν έρμαια του καπιταλιστικού παραδείσου, κουνώντας όλοι αυτοί(τομαροτόμαρα και τηλεοπτική "ιντελιγκέντσια"), το δάχτυλο για το τι οικοδομήθηκε εκεί(κούνια που τους κούναγε). 

Έδωσαν χαρακτηριστικά αισθησιασμού στο εμετικό τράφικιν, του μισθωμένου "έρωτα"(ο Γιαραμπής που λέει κι ο λαός, να τον κάνει κάτι τέτοιο). Αποθεώθηκε το "κονσομασιόν" δηλαδή, η επί πληρωμή συντροφιά σε νυχτερινά κέντρα με λούμπεν αν όχι με αηδιαστικά χαρακτηριστικά και δεν ήταν μόνο λούμπεν διαλογής, που προστάτευαν και συνεχίζει να προστατεύει το παρακράτος και οι ομάδες προστασίας του(πολιτικά εκφράστηκε με τα Χρυσαύγουλα). 

Μέσα σε όλη αυτή την δίνη που κατάπινε περιττώματα μαζί με ανθρώπους, δημιούργησαν ευυπόληπτους "πολίτες" που η Βάλανος τους ήταν και θα είναι το πάνω κεφάλι, με ότι αυτό συνεπάγεται. 

Φυσικά ευνόησε και η διάλυση της ΕΣΣΔ και των πρώην Κραταιών οικονομικών δυνάμεων που καταλήστεψε η ΕΕ(κυρίως τις καταθέσεις τους, τις παραγωγικές τους δυνάμεις, το επιστημονικό τους προσωπικό και τα μέσα παραγωγής τους), από την μηδενική ανεργία και μη στέρηση βασικών αναγκών και αγαθών(που λένε και οι δυτικοί οικονομολόγοι), περάσαμε εν μια νυκτί στο Χάος που θύμιζε τις ημέρες της κατοχής, με αποτέλεσμα να χορτάσει τσάμπα εργατικό δυναμικό και φρέσκο κρέας η μισή Ελλάδα(από τους λούμπεν, μέχρι τους βιτσιόζους νεόπλουτους των Βορείων Προαστίων και όχι μόνο αυτών). 

Ολόκληρο το αφήγημα της εποχής του Σημίτη, ήταν μια τέτοια αντιαισθητική και ανήθικη συνάρτηση και μετά ήρθαν τα Euro 2004, η αντιαισθητική της Eurovision με τους Σάκηδες και με τις Έλενες να παιανίζουν τους γοφούς τους δεξιά και αριστερά, το τσάμπα εργατικό δυναμικό και τον ρατσισμό που δημιούργησε ο Εργατοπατερισμός της ηγεσίας της ΓΣΕΕ, που ποτέ δεν έστειλε(εσκεμμένα η όχι, αδιάφορο πλέον) στα συνεργεία του αλλοδαπού ξεζουμίσματος καμία αντιπροσωπία για να μην πέφτουν τα μεροκάματα. 

Για να μην συνεχίζουμε και αδειάζουμε μια σειρά επιχειρήματα που δημιούργησαν αυτή την Ευρω-Σκατούλα που ζούμε, με τον ζόφο και τη μιζέρια που γέννησαν εγκληματικά στοιχεία(και που τώρα δεν μαζεύονται), στην ούγια τους γράφουν αυτό!!! Ελληνική Αστική Τάξη, Παραδόσεις τύπου Σκυλάδικου και ΕΕ πολιτισμός, Αν θέλει κανείς να βρει την άκρη του νήματος εκεί πρέπει να ψάξει, αν θέλει στοιχεία που τους έμαθαν ότι μια καλύβα του μπάρμπα Θωμά είναι ικανή να οπλίζει τα χέρια αυτών που καθαρίζουν πρώτα με Χλωρίνες για να καλύψουν με όρους υποχονδροειδισμού τις "αμαρτίες" που η λογική του συστήματος τους εξέθρεψε πιστεύοντας πως ένα περιουσιακό στοιχείο, είναι και ατομική ιδιοκτησία παναθεμά τους.... 

"Μικροαστοί όλου του πλανήτη μας τα κάνατε τούμπανο".....

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 1: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.  


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 2:Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων.





«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή