the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

«Φοβοῦ τοὺς Δαναοὺς καὶ δῶρα φέροντες» (σημειολογική η χρήση του τίτλου)

the 1st multinational Chania's web design & development centersimply& dedicated web HostingistoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία... 

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

Σύμφωνα με το  sputink ο Πρόεδρος της Τουρκικής Βουλής έριξε μια βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια του ΝΑΤΟ "Βόμβα" από Άγκυρα: Σκέψεις για δημιουργία κοινού στρατού Τουρκίας – Αζερμπαϊτζάν

Το να θεωρούν τον Ερντογάν και την Τουρκία τελειωμένη υπόθεση τα Ελληνικά ΜΜΕ, μάλλον πρέπει να τα ξανασκεφτούν πολύ σοβαρά.
Η Τουρκία ως βασικός πυρήνας της πρώην Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κι έχοντας αποτινάξει οτιδήποτε προοδευτικό ήδη από το 1949, έχει στη φαρέτρα της την πιο ολοκληρωμένη εξωτερική πολιτική έθνους Κράτους αυτή τη στιγμή στον πλανήτη μετά την Κίνα, με μόνο στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της αστικής της Τάξης.
Κάτι απίθανοι τύποι, όπως ο γνωστός δημοσιόλογος του Φαληρικού Δέλτα και κάτι αναλυτές της ακροδεξιάς που την θεωρούν τελειωμένη υπόθεση, μάλλον πρέπει να το σκεφθούν πολύ καλά, επειδή η ούγια της Τουρκικής Οικονομίας, γράφει συνεχείς υποτιμήσεις της Τουρκικής Λίρας.
Η ΕΕ, είναι παντελώς αδύναμη, μπροστά στην νέα μεγάλη περιφερειακή υπερδύναμη της Τουρκίας, ειδικά με την αποχώρηση της Βρετανίας από αυτή, με μια Γαλλία(που μπορεί να πιστεύει ότι έχει την πολιτική ηγεμονία στην παραπάνω, λόγω του νο 5 ισχυρότερου στρατού στον Κόσμο), αλλά το μπαλάκι το έχει η οικονομική ελίτ της Γερμανίας που ο στρατιωτικός της βραχίονας είναι η Τουρκία(κι αντικειμενικά ούτε ρωτάει κανένα γι αυτό, ακόμα και το ΝΑΤΟ).
Ο Τουρκικός στρατός, που ήδη είναι ο Νο 4 στο ΝΑΤΟ και ο Νο 7 Παγκοσμίως, αν προχωρήσει αυτή η συμμαχία, αποκτάει και πυρηνική ισχύ μέσω του Πακιστάν, ενώ η Τουρκία, που έτσι κι αλλιώς θα ήταν μαζί με την Αίγυπτο και το Ιράν, οι νέες μεγάλες περιφερειακές και οικονομικές δυνάμεις της επόμενης δεκαετίας, κι ας ασχολούνται στον οικονομικό τύπο, ακόμα με τα ΑΕΠ μιας χώρας.
Τα φερέφωνα των Δημοκρατικών, των ΣΔΙΤ και των ΜΚΟ στη χώρα μας είναι ακόμα στην εποχή του 1996, όπως και οι Δημοκρατικοί που θεωρούν ότι ο Πλανήτης είναι ακόμα κάτι σαν ιδιοκτησία, ενώ παρά την τεράστια μηδενική τρύπα που πέτυχαν, στην λεγόμενη Αραβική Άνοιξη, αποδείχτηκε άνθρακας ο θυσαυρός. Στην πραγματικότητα, δεν "κέρδισαν" τίποτα εδαφικά και γεωπολιτικά, κάτι που υποκειμενικά, ίσως τους οδηγούσε σε κάποια σοβαρή οικονομική και κοινωνική νίκη, έναντι της Κίνας και της Ρωσίας στην Περιοχή.
Η αναδίπλωση που ξεκίνησε ο Τραμπ, νομοτελειακά, θα ολοκληρώσει ο πολεμοχαρής νέος Πρόεδρος, (όσο κι αν πιστεύει σε οράματα για αναμείξεις στις Αμερικανικές εκλογές, από διάφορους παρατρεχάμενους, η ότι χώρες όπως η Ρωσία, έχουν μόνο πρώτες ύλες και πυρηνικά, πλανώνται πλάνην οικτράν)!!!
Η αναδίπλωση αυτή, είναι επιταγή των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων των ΗΠΑ και η Τουρκία(που είχε, έχει και θα έχει σοβαρή εξωτερική πολιτική, όσο εχθρική και να είναι, το ξέρει από την εποχή της Αραβικής Άνοιξης, ότι έγινε με διαφορά φάσης είκοσι χρόνων μετά, με συνέπεια να χαθούν κεφάλαια, που ποτέ δεν θα ξαναγυρίσουν πίσω και φυσικά ήταν μια αναχρονιστική πολιτική που αποδυνάμωσε την νο 1 δύναμη του πλανήτη τόσο πολύ, που τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Η Τουρκία παίζει με όλους, δεν έχει συμμάχους, ούτε φίλους, ούτε εχθρούς.
Σύσσωμη η Ελληνική Αστική τάξη πιέζει από την εποχή της δικτατορίας του Παπαδόπουλου για συνδιαχείριση Αιγαίου, Θράκης και Κύπρου(εκεί ευτυχώς δεν κάνει και τόσο κουμάντο) και με αυτήν την κυβέρνηση, έχουμε την αίσθηση ότι όλα είναι θέμα χρόνου, με ότι αρνητικό επιφέρει στα εθνικά και κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Κ, Δημοσιολόγοι της Ευρωατλανικής Προπαγάνδας, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑΑ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΉΤΑΝ Ο ΧΑΦΤΑΡ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ(που νομοτελειακά θα πάρουν τα ηνία στη Λιβυή) και φυσικά η Αίγυπτος, τα πράγματα θα ήταν πολύ επικίνδυνα, γιατί καλές οι παραβιάσεις που κάνουμε και μας κάνουν(στα πλαίσια της συμμαχίας), αλλά αυτά παρότι τα έχετε για το Θεαθήναι, δεν είναι καθόλου.....
Ακόμα κι αν φύγει ο Ερντογάν(πράγμα πολύ δύσκολο), το δόγμα της Τουρκίας, δεν θα αλλάξει κι αν η Ελληνική Αστική Τάξη θεωρεί, ότι μπορεί να παίζει μπαλίτσα με τους απέναντι, στο τέλος θα γίνει οι υπηρέτης της, κι αν γίνει πρόβλημα της, με τα σύνορα της χώρας και με τα κυριαρχικά της δικαιώματα δεν θα παίζουν, επειδή κάνουν μπίζνες, οι κυβερνήσεις είναι δικές τους, αλλά η χώρα έχει και κατοίκους και δεν μασάνε όλοι κουτόχορτο....

 

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 1: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.  


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 2:Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων.





«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή