the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

GATE 8: " WE WILL SUCK YOUR BLOOD"



GATE 8:WE WILL SUCK YOUR BLOOD

"Τρώγοντας χαβιάρι και ξοδεύοντας 385 εκατ. ευρώ οι ηγέτες των πλούσιων βιομηχανικών κρατών συζήτησαν για την επισιτιστική κρίση και τις εκπομπές αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου".

Πείνα καταραμένη όσο σε σκέφτονται ορισμένοι άλλο τόσο παίρνουν και τα μέτρα τους.
Γι αυτό όταν μιλούν για πείνα κάνουν επικλήσεις στο θεό "Λούκουλλο"(καμία σχέση με το Λιακόπουλο "ευλόγησον") και όπως πολύ εύστοχα λέει ο σύντροφος απ' το φιλολαϊκό μπλόγκ "Ο γύρος γαρ βαρύς".
Γι αυτό βρε αδελφέ προνοούν και τρώνε άγνωστα σε μας εδέσματα, που περιλάμβανε το μενού του χορού των οργανωμένων οπαδών της F.C.IMPERIAL UNITED, της Θύρας 8(GATE 8), που πραγματοποιήθηκε στη νήσο Χοκάιντο της Ιαπωνίας.
Για να μη πάνε με άδειο στομάχι, δε ταιριάζει στα παιδιά είναι και αγοράκια τα πιο πολλά και ζηλεύουν, να μη φύγουν πεινασμένα από το μάταιο τούτο κόσμο, είπαν λοιπόν να "φάνε κάτι ψιλά" για να πάνε χορτάτα. Γι αυτό τα πολλά από τα "φτωχικά" μενού τους μεταξύ άλλων περιλάμβαναν: Μοσχαράκι με γεμιστές γαρίδες και καραμελωμένα ξηροκάρπια, χαβιάρι σε φωλιά καλαμποκιού. Πάπια με φράουλες και γλυκοπατάτες πνιγμένες μέσα σε ζουμερές σάλτσες βανίλιας-σοκολάτας. Το δε επίσημο μενού του δείπνου είχε ως ορεκτικό γαρνιρισμένο τόνο με χυμό δίφορων λεμονιών και εξωτικών φρούτων ενώ το κυρίως πιάτο ήταν αρνάκι γάλακτος με μέλι λεβάντας και καραμελωμένα καρύδια. Η μικρή αυτή απόδοση τιμών στο θεό Λούκουλο ανήλθε στα 385 εκατομμύρια ευρώ!
Πείνα καταραμένη!!! Εμ πώς θα μιλάμε για πείνα χωρίς να υπάρχει μια ασφάλεια βρε παιδί μου; Χωρίς μια «διακήρυξη για την παγκόσμια διατροφική ασφάλεια»; Πολύ ανήσυχους του βλέπω τους οργανωμένους οπαδούς της F.C.IMPERIAL UNITED, και την οργανωμένη Θύρα τους την 8(GATE 8).
Λέτε να κατεβάσουν κανένα πανό όπως αυτό που είχε κατεβάσει η Θύρα 7 το 1992, στο 4-2 με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και να γράφει σε μας τους αδαείς του FC PEOPLE UNITED το ίδιο με τότε σύνθημα "WE WILL SUCK YOUR BLOOD" επειδή πεινάμε και πάμε να φάμε το φαγητό τους;?????

Γιάννης Κ.

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή