the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Λες και δεν έγινε ποτέ...

Οι κάθε λογής "περιθωριακοί" είναι ζήτημα τηλεοπτικής τιμής και ένα σοβαρό θέμα για τα κανάλια δηλαδή για τους καναλάρχες...
Τα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ όποτε και όταν πραγματοποιούν πολιτικές και συνδικαλιστικές εκδηλώσεις, παραστάσεις και πρωτοβουλίες εξαφανίζονται ως δια μαγείας λες και δεν υπάρχουν πουθενά.
Δεν ξέρουμε αν οι καναλάρχες και οι διευθυντές ειδήσεων έχουν την ίδια άποψη με τον πολύ κύριο Πάγκαλο για το 8% του Ελληνικού Λαού, ωστόσο όμως είναι ολοφάνερο ότι πρόκειται για μια ευθεία επίθεση στον πυρήνα του "εχθρού λαού" όπως μεταφράζεται η πολιτική πρωτοπορία της εργατικής τάξης (δηλαδή το ΚΚΕ), από το πολιτικό προσωπικό της άρχουσας τάξης της χώρας, την ίδια την άρχουσα τάξη και τους ξένους μονοπωλιακούς βαστάζους τους στο πεδίο της οικονομίας και της πολιτικής.
Η χθεσινοβραδινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον «Αστέρα Βουλιαγμένης» όπου συνεδριάζει η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, μετά από πρωτοβουλία τη Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας για μια ακόμη φορά έκανε φτερά. Επικεφαλής της μεγάλης πορείας - συγκέντρωσης του ΚΚΕ ήταν ο Θ. Παφίλης και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου. Σε δήλωσή του τόνισε ότι «θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στον ελληνικό λαό πρώτα απ' όλα: Να καταδικάσει με την πάλη του και με την ψήφο του στις 7 του Ιούνη τους εκπροσώπους του ιμπεριαλισμού, των μονοπωλίων και της ολιγαρχίας που συμμετέχουν σε αυτή τη σύσκεψη των "τσακαλιών", στην οποία βέβαια παίρνουν μέρος και κορυφαία στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, και που, παρά τη μυστικότητα την οποία κρατούν, γνωρίζουμε ότι αυτό που συζητούν σήμερα είναι πώς θα περάσουν τα μέτρα κατά των εργαζομένων ενόψει της οικονομικής κρίσης και πώς θα προσπαθήσουν να τσακίσουν τις αντιστάσεις των λαών».
Σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ Χαιρέτισε τη χθεσινοβραδινή διαδήλωση των κομμουνιστών και κομμουνιστριών της Αθήνας, «παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας» μπροστά από τον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου συνεδρίαζε η ιμπεριαλιστική λέσχη Μπίλντερμπεργκ.
Το γραφείο Τύπου του Κομμουνιστικού Κόμματος τόνισε πως «το γεγονός ότι εξαφανίστηκε από τα αστικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, δείχνει από μόνο του τη σημασία της συγκεκριμένης κινητοποίησης: Η πάλη κατά του ιμπεριαλισμού πρέπει να συνεχιστεί ακόμα πιο αποφασιστικά και να είναι πολύμορφη».

Ράδιο Κολλεκτίβα

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή