the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Καλό μήνα red bloggers

Καθυστερημένα, μετά από το προηγούμενο post-άθρο και μετά φυσικά τη συνέντευξη της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στο δημοσιογράφο Β.Κωττάκη στη ΝΕΤ, είπαμε να σας παραθέσουμε ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ απ' τη Χρυσή Ακτή(δυτικό προάστιο των Χανίων 5 km απ' το κέντρο της πόλης), όπου σήμερα πήγαμε για μπάνιο και η παραλία ήταν γεμάτη από λουόμενους!!!
Το μεσημέρι μόλις ολοκληρώσαμε το προηγούμενο άρθρο, πήραμε τον αμαθιό μας και βγήκαμε τσάρκα για θάλασσα. Αυτές τις μέρες στη πόλη ανακατασκευάζεται ο κυρίαρχος οδικός κόμβος που συνδέει το κέντρο με τα δυτικά προάστια. Για όσους και όσες γνωρίζεται μιλάμε για τον κόμβο του Κλαδισσού, όπου μετά από 19 χρόνια, στο κατάλληλο timing θα ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του(ούτε το γιοφύρι της Άρτας να ήταν). Φυσικά είχε μπλοκάρει το σύμπαν τέτοια ώρα που διαλέξαμε και εμείς τα θέλαμε και τα πάθαμε θα μας πείτε και δεν θα έχετε και άδικο.
Να πούμε ότι στη περιοχή αυτή οι παρακρατικοί με τη βοήθεια του αστικού κράτους (Γ.Δ.Περιφέρειας Κρήτης) αποκεφάλισαν στη περίοδο πριν τον εμφύλιο δεκάδες κομμουνιστές και κομμουνίστριες αντάρτες και αντάρτισες μεταξύ άλλων και την ηρωίδα Κλάδου.
Μόλις φτάσαμε στη Χρυσή Ακτή (είναι 1,5 Km ανατολικότερα των Αγίων Αποστόλων όσοι και όσες είχατε έλθει το 1997 στη κατασκήνωση της ΚΝΕ θα θυμάστε πως είναι η περιοχή), είδαμε ένα αριστούργημα που έφτιαξαν στη παραλία κάποια παιδιά και θα σας τα παραθέσουμε ως φώτο και περιμένουμε σχόλια γι' αυτά χεχεχεχε.....
Αυτά με τα πολλά λόγια μας σειρά έχει η εικόνα.....

Radio Collectiva


Αμμογλυπτική: Ένας δύτης ανάμεσα σε καρχαρίες και γιγαντιαία χταπόδια. Όποιος το έφτιαξε είναι καλλιτέχνης....


Και στο βάθος η Ν. Χώρα η πιο "δυτική συνοικία" του κέντρου των Χανίων είναι η μεγαλύτερη εργατογειτονιά της πόλης μας και έχει πάνω από 17000 κατοίκους, φτωχογειτονιά στη κυριολεξία. Η πρώτη φώτο του post είναι απο την παραλία της.

Χρυσή Ακτή 1/11/2008

Το σκυλόψαρο με τα γυαλιά του χεχεχε

Άραγε τι γράφει το αυτοκόλλητο; Βαστάει ακόμα ένα χρόνο και κάτι μετά τις εκλογές!!!

Σας αρέσει το φωτορεπορτάζ ελπίζουμε πως ναι :)
Καλό μήνα σύντρόφια red bloggers και μη ξεχνάτε το μπλογκοπαίχνιδο μας...


Radio collectiva

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή