the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

Μόνη απάντηση στα σχέδια τους, το οργανωμένο λαϊκό κίνημα.

Ότι πραγματοποιείται αυτές τις μέρες δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, ανεξάρτητο και ξεκομμένο απ' τους σχεδιασμούς της πλουτοκρατίας.
Ακόμα και τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών - βαλλιστικών ερευνών, που διαρρέουν όχι τυχαία και κατά αυτό τον τρόπο, πιθανότατα να προκαλέσουν εσκεμμένα το "κοινό αίσθημα", τέτοια αίσθηση μας έχουν δώσει τα συνεχόμενα γεγονότα που ως στόχο έχουν τη συνολική αποσταθεροποίηση και την επιβολή του άρθρου 11, η την επαναδραστηριοποίηση του "ιδιώνυμου", που πρότεινε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.
Μετά τη δολοφονία του 15άχρονου ακολούθησαν, συντεταγμένα και συντονισμένα ΜΜΕ, κράτος και παρακράτος να επιδίδονται σε ένα μπαράζ από προβοκάτσιες, που στόχο είχαν την αφύπνιση των πιο συντηρητικών αντανακλαστικών της κοινωνίας και το "οργανωμένο λαϊκό κίνημα".
Μετά το χτύπημα αυτό, είχαμε τις εικόνες από αφηνιασμένους ένστολους των δυνάμεων καταστολής με προτεταμένα τα χέρια είτε να πυροβολούν στον αέρα είτε να σημαδεύουν διαδηλωτές, παράλληλα με το εκρηκτικό μείγμα των δηλώσεων Κούγια περί εξοστρακισμού της σφαίρας "γιατί ήταν θέλημα Θεού"...
Ουσιαστική αθώωση των υπευθύνων της υπόθεσης "ζαρντινιέρα" του 2006 στη Θεσσαλονίκη, τους επιβάλλεται πρόστιμο 5 ευρώ ημερησίως.
Νέο δολοφονικό χτύπημα σε άλλο 15άχρονο, γιο του συντρόφου Κ. Παπλωματά στο Περιστέρι, μάρτυρας υποστήριξε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι ο πυροβολισμός προήλθε μέσα από μια άσπρη Citroen Xsara , με μεγάλη κεραία τύπου motorolla.
Νέα δολοφονική επίθεση με χλωρικό οξύ δέχτηκε η γραμματέας της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού, Κωνσταντίνα Κούνεβα, η οποία νοσηλεύεται στην εντατική του Ευαγγελισμού σε κρίσιμη κατάσταση.
Στο ενδιάμεσο είχαμε δύο ακόμη περιστατικά που δείχνουν πως η κατάσταση είναι απολύτως σχεδιασμένη με προβοκάτσιες όπως το κάψιμο με μολότοφ σε αστυνομικό και τους πυροβολισμούς με ΑΚ-47 σε κλούβα των ΜΑΤ. Σήμερα το πρωί άγνωστοι πυροβόλησαν συρμό του ΗΣΑΠ στον Ταύρο.
Όλα τα παραπάνω συντείνουν ότι διάφοροι κύκλοι, έχουν ως στόχο τον εκφοβισμό ενός απογοητευμένου τμήματος των λαϊκών στρωμάτων και την απομάκρυνση τους απ' τους οργανωμένους αγώνες. Όλα τα παραπάνω, έχουν ως στόχο το ίδιο το οργανωμένο λαϊκό κίνημα, ενώ δουλεύουν συστηματικά πάνω στην αφύπνιση των πιο μαύρων και αντιδραστικών αντανακλαστικών της κοινωνίας χωρίς καμία "αστικοδημοκρατική" συστολή.
Η κατάσταση είναι εκρηκτική κράτος και παρακράτος εντείνουν πλέον την τρομοκρατία τους σε κάθε χώρο και με κάθε δυνατό μέσο.
Η μοναδική απάντηση σε όλα τούτα είναι το οργανωμένο ταξικό κίνημα να μην κάνει
βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις του για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του.
"Οι νύχτες είναι γκαστρωμένες" έλεγε ο σύντροφος Χαρίλαος και χρειάζεται επαγρύπνηση.
Δε σταματάμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε με το οργανωμένο λαϊκό κίνημα χωρίς καμιά περιστροφή για τα δικαιώματα μας σε όλα τα επίπεδα.

Ράδιο Κολλεκτίβα.

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή