Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2008

Οι νέες δημοσκοπήσεις που έκλεισαν.

Στη δημοσκόπηση που κράτησε 1,5 μήνα περίπου για τη πρόθεση ψήφου στις επόμενες εκλογές αν αυτές γίνονταν αύριο ψήφισαν 804 αναγνώστες και τα αποτελέσματα ήταν:

Αν γίνονταν τώρα Εκλογές τι θα ψηφίζατε;ΝΔ
5 (0%)
ΠΑΣΟΚ
6 (0%)
ΚΚΕ
456 (56%)
ΣΥΡΙΖΑ
315 (39%)
Λ.Α.Ο.Σ
9 (1%)
Άλλο
4 (0%)
Λευκό
1 (0%)
Άκυρο
6 (0%)
Δε Ξέρω/Δεν Απαντώ
1 (0%)
Αναποφάσιστος
1 (0%)

Φυσικά με αυτά τα αποτελέσματα το ΚΚΕ του 56% , φτιάχνει το λαϊκό μέτωπο και προχωρεί στο σχεδιασμό του πρώτου πενταετούς προγράμματος με βασικό αντίπαλο το δεξιό οπορτουνισμό ΣΥΡΙΖΑ (ποιο άλλο φυσικά;)....
Όμως όλα αυτά φυσικά είναι σενάρια του μέλλοντος, γιατί εδώ είμαστε ένα ιστολόγιο και μάλιστα των Κατακόκκινων με φόντο ΚΚΕ φιλοσοφία και προφανώς το μεγαλύτερο μέρος των αναγνωστών είναι "δικά μας παιδιά".
Απ' αυτή την άποψη για το 2008, αυτή την έρευνα δε τη λαμβάνουμε και πολύ στα σοβαρά. Γιατί το 56% που πήραμε τώρα είναι εκτός πραγματικότητας, που όμως τέτοια και ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά θα αποκομίζουμε στο εγγύς μέλλον.
Πάντως όπως και να έχει το πράγμα, αν το 56% το διαιρέσεις με το 4 γιατί έτσι λέει το εργαλείο της στατιστικής, όταν έχεις να κάνεις με ιδιαίτερες συνθήκες μιας έρευνας σε δείγμα κάτω απ' το ενδεδειγμένο που είναι τα 2001 άτομα και κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, επιβεβαιώνονται τα ποσοστά που δίνουν οι κλειστές - κρυμμένες δημοσκοπήσεις για 14% στο ΚΚΕ, που εδώ και 2 μήνες διαρρέει απ' τα δικά τους γραφεία και ειλικρινά δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο....
Οψόμεθα..
Όσο για το ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ που φυσικά και είναι ο ¨άλλου τύπου" εκφραστής της Ε.Ε και της άρχουσας τάξης, πατώντας σε 10 βάρκες πάντα με τη στολή των "Τουπαμάρος" και ενώ οι χρήστες του ΣΥΝ είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι στη Μπλογκοσλοβακία που λέει και ο σύντροφος "allou fun Marx", δε βγάζουν απ' αυτή τη δημοσκόπηση το 17% από πουθενά.
Το 39% αν διαιρεθεί με το 4 γιατί αυτό λέει το επιστημονικό εργαλείο που λέγεται στατιστική και που φυσικά δεν είναι επιστήμη αλλά μόνο εργαλείο της, το ποσοστό που αναλογεί είναι το
9,75%, σαφώς και περισσότερο ανεβασμένο από τη προηγούμενη φορά και κάτω απ΄τους προβολείς της υπερ-προβολής του......
Όπως και να έχει εμείς θα την αφήσουμε να υπάρχει στο sidebar γιατί μας αρέσουν πολύ αυτά τα ποσοστά......

Όσον αφορά τη δεύτερη δημοσκόπηση που ρωτούσε, "Γιατί άλλο ακόμα είναι υπεύθυνος ο Στάλιν";
Ψήφισαν 178 και έλαβαν...

Κατά τη γνώμη σας , ο Στάλιν για τι άλλο ακόμα είναι υπεύθυνος;Γιατί χέστηκε η φοράδα στο αλώνι
139 (78%)
Γιατί έφυγε ο Λούα-Λούα απ' το λιμάνι
25 (14%)
Γιατί πέφτει το χρηματιστήριο
3 (1%)
Για τη νόσο των πουλερικών
3 (1%)
Για την άνοδο του πετρελαίου
8 (4%)

Ο λαός μίλησε και ιστορία καταδικάζει για μια φορά ακόμα ακόμα το Στάλιν για το "ειδεχθές έγκλημα"(όχι παίζουμε), του να χέσει η φοράδα στο αλώνι, ενώ είναι μερικός είναι υπεύθυνος και για τη φυγή του Λούα-Λούα , απ΄' το λιμάνι.
Γι αυτό και η επόμενη δημοσκόπηση που βάλαμε εμπεριέχει ερώτηση γι αυτόν ξανά...........

Radio Collectiva

Μία εβδομάδα δημοφιλείς αναγνώσεις