the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

Αποκάλυψη Τώρα "Οι Red Bloggers είναι το ρυπαρόν γένος"

Εξώφυλλο της πρώτης έκδοσης του πιο χαρακτηριστικού πρωτοκόλλου της Σιών, του Μανιφέστου του Κομμουνιστικού Κόμματος με τη χαρακτηριστική προτροπή "Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε", παρακινώντας να φάνε τους ανθρώπους αμέσως μετά οι ρυπαρές τάξεις.

Αποκάλυψη Τώρα "Οι Red Bloggers είναι το ρυπαρόν γένος"

Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "CAPIΤ-ΕL", το νέο βιβλίο που θα σπάσει κόκαλα και θα αποκαλύψει το ρόλο των Red Bloggers, γνωστών και ως "Βρυκολλάκων της Ιστορίας", απόγονων των αρχι-Νεφιλίμ Μαρξ, Ένγκελς, Λένιν, Στάλιν, που πριν από 17 χρόνια κλείστηκαν κάτω από την επιφάνεια της Γης, στην μέση-άκρη-κοίλη-κούφια-η και κουφή γη, αλλά ετοιμάζουν ξανά την επάνοδο τους.
Τις πύλες τις σφράγισε ο Μέγας Αλέξανδρος της Ορθοδοξίας(Aleksandr Isayevich Solzhenitsyn), ο Αρχάγγελος Μιχαήλ(Γκορμπατσόφ) και διάφοροι ευαγγελιστές του τέλους της ιστορίας όπως ο Φράνσις Φουκουγιάμα.
Κατά καιρούς οι red bloggers, δηλαδή οι ηλεκτρονικοί διαδικτυακοί ιστολόγοι των "ρυπαρών ερυθρών τάξεων" δραπετεύουν και λειτουργούν συνωμοτικά πίσω από τερματικά, προπαγανδίζοντας την ακυβερνησία και το Χάος και πολύ περισσότερο το Σοσιαλισμό και το Κομμουνισμό ενώ είναι ψηφοφόροι, φίλοι, οπαδοί, μέλη και στελέχη της ΚΝΕ και του "Ανθελληνικού" (κατά τους γεροντάδες Βελόπουλο-Αφούς Γεωργιάδη και οικογένεια Πλεύρη)ΚΚΕ.
Στο παρελθόν έχουν φτιάξει τις επαναστατικές αδελφότητες των δούλων, των εργατών και υποκινούνταν απ' το φάντασμα (να και άλλο Βρύλ),που πλανιέται πάνω απ' την Ευρώπη και ονομάζεται Κομμουνιστικό Μανιφέστο.
Σήμερα αυτές οι ρυπαρές τάξεις, έχουν παρεισφρήσει στη σημερινή κοινωνία με την λαϊκή αδελφότητα των μετώπων πάλης όπως το ΠΑΜΕ, τα οποία σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της Σιών θα φέρουν αρχικά τη λαϊκή εξουσία και οικονομία, αργότερα το νέο κόσμο το σοσιαλισμό και στο τέλος το ολοκληρωτικό "Χάος" το κομμουνισμό.

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή