the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Buena Vista live at Chania Part B






Μόλις είχε τελιώσει η συναυλία και εμείς "απού φύγει-φύγει" τρέχαμε σα μωρά παιδιά περιχαρείς και έτοιμοι να παραδώσουμε στο φιλοθεάμων κοινό του Radio Collectiva σε "βινεοτοσκόπηση" ολόκληρο το live, των Buena Vista Social Club.
Όμως την ώρα της μεταφοράς απ'το ένα σημείο στο τερματικό, ανακαλύψαμε ότι το μόνο που είχε αποθηκευτεί ήταν μερικές φωτογραφίες και απογοητευτήκαμε....
Παρ'ότι σε πολλόυς και πολλές δεν είναι και τόσο αρεστή η παρουσία μας, σκοπεύαμε να τους αποζημιώσουμε και αυτούς με το live και να δώσουμε στο χειλάκι τους μια ελφαριά δόση "χαράς" μέχρι το επόμενο "πολιτικό" άρθρο μας.
Δυστηχώς δε τα καταφέραμε αφήνοντας σε όλους σας μια γλυκόπικρη γεύση στα χείλη γιατί αυτό που θα βλέπατε δε περιγράφεται με τίποτα.
Θα σημειώσουμε μόνο οτί ολόκληρο το θέατρο της ανατολικής τάφρου 7000 κόσμος, "χόρευε" στους ρυθμούς τους συγκροτήματος και ότι στο τέλος η ιαχή Κούβα-Κούβα, δονούσε έστω και για λίγο το θέατρο, ούτε σε φεστιβάλ της ΚΝΕ νά βρισκόμασταν.
Αυτά για την ιστορία. Όσο για το φίλο που μας είπε μα οί περισσότεροι στο group είναι παπούδες,του λέμε απο εδώ, όπως και απο εκεί, ότι η Κούβα έιναι η μοναδική χώρα τα τελευταία 20 χρόνια με αύξηση του μ.ο.ηλικίας κατά 5 χρόνια στη δεκαετία, και η μόνη χώρα σε όλο το κόσμο που δε κοιμάσαι με άγχος το βράδυ για το πως θα ξεχρεώσεις τη πιστωτική σου κάρτα αύριο το πρωϊ, ούτε με το άγχος οτί θα απολυθείς.
Το συμπέρασμα, όταν λέτε σε κάποιο γνωστό σας στη γιορτή του, "χρόνια πολλά και καλά" σχεφτείτε πρώτα τι σύστημα θέλετε σοσιαλισμό η βαρβαρότητα..

Γιάννης Κ.

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή