the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

Άλλα τρία εργατικά ατυχήματα πάλι σήμερα...

Βιαστικά και ενώ ήμασταν στο γραφείο και ετοιμάζαμε τις παραγγελίες, ενημερώναμε το σύστημα και προετοιμάζαμε τις αποσκευές μας για την άλλη Τρίτη, ακούσαμε στο δελτίο ειδήσεων του 902, για άλλα 3 νέα εργατικά ατυχήματα με 2 νεκρούς και ένα βαριά τραυματισμένο.
Το ένα συνέβη λέει στον ΟΣΕ το άλλο δε προλάβαμε να ακούσουμε που και περιμέναμε το δελτίο των 10 για να σας ενημερώσουμε.
Λοιπόν απ' το δελτίο των 10 μάθαμε και σας ενημερώνουμε ότι το πρώτο θανατηφόρο ατύχημα πραγματοποιήθηκε με ένα οικοδόμο στο Ηράκλειο όταν αυτός έπεσε στο κενό χωρίς να υπάρχουν τα βασικά και απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, το δεύτερο θανατηφόρο με φυσικό Αέριο στην Αργυρούπολη και το τρίτο ατύχημα στον ΟΣΕ αφήνοντας ένα βαριά τραυματισμένο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις την ώρα που άλλαζε τις ράγες.
Την ίδια στιγμή ο κ.Βουλγαράκης υπόσχονταν θέσεις στο λιμενικό, στους συγγενείς των θυμάτων. Αντί η κυβέρνηση να πάρει μέτρα για την ασφάλεια των εργατών, να τιμωρήσει τους ενόχους και να βοηθήσει ουσιαστικά για την οικονομική και ψυχική αποζημίωση εφόρου ζωής στους χαροκαμένους συγγενείς τους εξαπατά.
Εδώ δε πρόλαβε να στεγνώσει το αίμα των νεκρών και τα δάκρυα απ' τα πρόσωπα των συγγενών και ο τύπος εξαγγέλλει τι;
Καλά ποιους κοροϊδεύει και σε ποιους νομίζει ότι απευθύνεται, δε ντρέπεται καθόλου; Θα τους κάνει, όταν τους κάνει λιμενικούς, όταν υπάρξουν οι προϋποθέσεις και τα προβλεπόμενα όρια ηλικίας, για να δέρνουν τότε πρώην συναδέλφους(όσους δε σκοτωθούν στη συνέχεια)των δικών τους ανθρώπων, όταν αυτοί πάνε να διεκδικήσουν μια καλύτερη ζωή.

Γιάννης Κ.

ΥΓ*
ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΒΑΨΑΜΕ!!!
ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ;
ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕ ΘΑ ΧΑΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΡΓΑΤΕΣ.

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΩ ΦΤΑΕΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ;
ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή