the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Το στημένο πραξικόπημα της Βολιβίας



the 1st multinational Chania's web design & development centersimply& dedicated web Hosting
istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία... 

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών 

Η Jeanine Añez είναι η πρώην δικτάτορας της Βολιβίας, αυτή που ανέτρεψε τον Μοράλες με κανονικό πραξικόπημα, αλλά μέσα σε ένα χρόνο ανατράπηκε. 

΄Όλα αυτά πριν το ζήτημα της Κούβας καταλαγιάσει μιας και οι ιμπεριαλιστές έπεσαν στο λάκκο που έσκαβαν για το υπέροχο νησί της Καραϊβικής, ήρθε η ώρα της Βολιβίας ξανά γιατί το λίθιο είναι πολύ εκεί αδέλφια, αλλά έχουν πλέον γνώση οι  φύλακες για το πως δουλεύουν τα κοράκια ανά την υφήλιο και κατά τη γνώμη μας πλέον εδώ και πολλά χρόνια έχουν έδρα της Βρυξέλλες και τους Γερουσιαστές του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ!!!

Πριν όμως ξεκινήσει το ζήτημα αυτό βγήκαν στη φόρα τα άπλυτα της εν λόγω κυρίας και του κύκλου της.

Πως ξεκίνησε το ιστορικό του πραξικοπήματος στη Βολιβία:

Μέσα σε ένα 24 ωρο δημιουργήθηκαν πάνω από 68.000 ψεύτικοι λογαριασμοί άνοιξαν στο twitter για να προετοιμάσουν το έδαφος, όπως έγινε με τα 100.000 χρηματοδοτούμενα τρολ της ΕΕ στην περίπτωση της Λευκορωσίας με το νεοναζί Προτασίεβιτς.

Τα δεδομένα θα έδειχναν περίπου 68 χιλιάδες πιστώσεις που δημιουργήθηκαν στο παραπάνω social media που ανεβα΄ζει και κατεβάζει κυβερνήσεις στην κυριολεξία(όχι απαραίτητα από το ίδιο), όπου διαμοιράστηκαν και 14 Hashtags(#) που επίσης θα διαμοιράζονταν σε πάνω από 252.090 διαφορετικούς λογαριασμούς, οι οποίοι έκαναν 1'048.575 RT από τις 9 Νοεμβρίου έως 17 του 2019, δήλωσε το IACHR στην έκθεσή της σχετικά με την έρευνα του για το θέμα αυτό που το παρουσίασε λίγο μετά τα όργια που έκαναν Κολομβιανοί παραστρατιωτικοί με την ομάδα των Κουβανών στο Μαϊμι και διάφορες ΜΚΟ που επιστράτευσαν πάνω από 120.000 ψεύτικους λογαριασμούς που ανέβαζαν την τάχα μου δήθεν εξέγερση της Κούβας, από τους πανηγυρισμούς των Αργεντίνων για το copa america, των Ιταλών στη Ρώμη κι αλλού για το Euro και παλαιότερες διαδηλώσεις από Βαρκελώνη, Βραζιλία, Καϊρο και Αλεξάνδρεια, χωρίς να λείπει το σκηνικό της δυτικής όχθης, με κατεστραμμένα οχήματα.

Το IACHR τόνισε ότι ορισμένα από τα hashtags που χρησιμοποιούνται ως μέρος της καμπάνιας είναι: #bolivialibreydemocratica, #nohaygolpeenbolivia, #vesfraude, # Boliviaunida, μεταξύ άλλων. 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 1: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.  


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 2:Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων.





«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή