the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Αλήθεια πόσο κοστίζει η Ολυμπιακή;

Αν υποθέσουμε όπως γράφει ο Ριζοσπάστης μας, ότι η Ολυμπιακή κάνει τρεις Κακάδες, πως οι συρμοί του ΗΣΑΠ που κατέστρεψαν οι μασκαράδες κουκουλοφόροι 15 εκατομμύρια ευρώ, τότε η Ολυμπιακή δίνεται λιγότερο από ένα Ευρώ όπως ήθελαν να τη δώσουν με τα λεγόμενα τους τα στελέχη της τότε Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Σίγουρα η Ολυμπιακή κατά τους εκποιητές κοστίζει όσο με 14 συρμούς του ΗΣΑΠ(οχι καινούργιους φυσικά), το 1/3 του Κακά, η τρία νεότευκτα πλοία ΕΓ/ΟΓ μιας μεγάλης ναυτιλιακής εταιρίας και το σχεδόν 1/3 των ψίχουλων που θα πάρουν οι αγρότες ως ενίσχυση απ' την κυβέρνηση.
Ας μας πουν τελικά ότι δεν την έδωσαν για κομμάτι ψωμί και τελικά τι θα καλύψουν αυτά τα χρήματα από την είσπραξη της Ολυμπιακής που η ιδιωτικοποίηση της θα ανακουφίσει λέει τον Έλληνα φορολογούμενο, τι στιγμή που ο κύκλος εργασιών της μέσα στο εξάμηνο υπερβαίνει κατά πολύ τα χρήματα της "εξαγοράς"(ξεπουλήματος στο μεγάλο κεφάλαιο).
Χαιρετίσματα στο σπίτι και καλό Πάσχα ενόψει εορτών κύριοι του ΠΑΣΟΚΟΝΔ και του ευρωμονόδρομου συνολικά...

Ράδιο Κολλεκτίβα

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή