Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2008

Αϊ Σιχτίρ Δολοφόνοι

ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠ' ΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΝΑΙ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ;
ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ.
Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ& ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΗ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ.
Η ΧΤΕΣΙΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΗΤΑΝ "ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ" ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.
Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ.
ΑΣ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ...
ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ, ΕΞΟΠΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΝΕΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ 1996, ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΧΟΡΕΥΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ 1998 ΕΝΑ ΣΕΡΒΑΚΙ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΛΟΥΜΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΝΑ ΚΥΠΡΙΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΣΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΩΝ ΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΟΥΔΗΜΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΝ «ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ» ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΛΤΕΖΑ, ΤΟΥ ΚΟΥΜΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΧΘΡΟ ΤΟΝ ΛΑΟ
ΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ....