Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2008

Τέλος καλό.....


Μέχρι τη Πέμπτη το μεσημέρι ήμασταν έτοιμοι να σκάσουμε, όμως ευτυχώς η αλήθεια ήταν αλλού και όσα μας είχαν πει τη Τρίτη το βράδυ ήταν απλά μια κινδυνολογία.
Η αλήθεια είναι ότι μας φόβισαν αρκετά για κάτι πολύ σοβαρό, το οποίο τελικά αποδείχτηκε "άνθρακες ο θησαυρός" και ευτυχώς εδώ που τα λέμε ήμασταν έτοιμοι να σκάσουμε περιμένοντας με κακή διάθεση το Σ/Κ. Τελικά αυτό έγινε γιορτή και ας μην έχουμε στη πόλη κάποιο σοβαρό ροκ χώρο, όπως παλιά το Canale, το Just, το Labyrynth, το Άωτον έστω και το Mythos rock club(περασμένα μεγαλεία και θυμόντας τα να κλαις), αλλά τελικά τι είναι όλα αυτά σε σχέση με αυτό που λέγεται αγάπη για ζωή.
Εντάξει σε επίπεδο εξόδου θα μας πείτε ολόκληρα Χανιά δεν έχουν τίποτα;
Έχουν και παραέχουν, απλά σε μας η δεν αρέσουν, η αυτά που μας αρέσουν μαζεύουν πολλούς νεόπλουτους - νεόπτωχους "επαναστάτες" τύπου ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑΡ και κάθε λογής γκρουπούσκουλα, τα οποία ανάμεσα στα στυλάτα(free style) ντυσίματα, τις άφθονες μπύρες και τα άφθονα χρήματα, μιλάνε για την "αριστερά" και για μείζοντα σε σημασία ζητήματα, όπως πόσο αυθεντικοί thrashers ήταν οι Μetallica πριν το "And justice for all" , η το πόσο ωραία είναι τα γκρουπ της 4AD, τη britpop σκηνή και τα παραλειπόμενα της βαρεμένης "επανάστασης" του φραπέ στα 2λουξ.....
Η χαρά μας δε θα κοπεί στα δυο, γιατί εκτός απ' τα καλά νέα που είχαμε τη Πέμπτη το μεσημέρι, κάναμε μπόλικο ποδήλατο, μπάνια στη θάλασσα (πριν μερικές ώρες ήταν χάρμα, από εκεί και η παραπάνω φώτο) και αύριο έχουμε γιορτή με το Ριζοσπάστη και τις θέσεις της ΚΕ για το σοσιαλισμό στο χέρι, για μια καλή πανεξόρμηση. Σύντροφοι τα δυνατά σας.....

Ραδιο Κολλεκτίβα

ΥΓ*(Rocean σε ευχαριστούμε που μας άκουσες. Τελικά εκτός από ένας εξαίρετος συνάδελφος, ένας πολύ καλός σύντροφος, τελικά είσαι και ένας πολύ καλός φίλος)

ΥΓ 2* Sot ότι ισχύει για το Rocean ισχύει και για σένα αλλά με μια διαφορά, εμείς είμαστε συνεργάτες και όχι συνάδελφοι :)