Τρίτη, 5 Αυγούστου 2008

Το Κλείνουμε το μαγαζί....(μόνο για 15 μέρες)

Παραλία Πρέβελη Νότιο Ρέθυμνο


Συντρόφια Red bloggers,
από σήμερα θα χαθούμε στο αρχιπέλαγος (όχι των Γκούλαγκ που είναι και στην επικαιρότητα), αλλά των διακοπών και έτσι θα μας χάσετε (τι χαρά ε;). Θα το κλείσουμε το μαγαζάκι για μερικές μέρες μέχρι τις 21 Αυγούστου, όπου καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικό στη ζωή μας, δηλαδή να μας εξαγοράσει ο ταξικός αντίπαλος και ενταχθούμε στο Ξύριζα( χαχαχαχαχ), θα επιστρέψουμε δριμύτεροι ξανά.....
Εντάξει καλή η πλάκα, αλλά πρέπει να ξεκουραστούμε και λίγο.
Όχι άλλα format, όχι άλλες συνδέσεις στο internet, όχι άλλο SQL & my SQL, όχι άλλο Κάρβουνο τουλάχιστον για 15 μέρες, φυσικά και με το κουπόνι στο χέρι.
Τώρα τι θα κάνουμε στις διακοπές μας, πολλές - πολλές αγορές απ' τα καταστήματα Γερμανός, για να πάρουμε το κομματικό μέρισμα και να πάμε να αγοράσουμε ένα κότερο και 170 κοστούμια που λέει και ο εξαίρετος δογματικός - γραφειοκράτης κλπ, σύντροφος , "λαϊκό στρώμα".
Θανασάκη Πλέυρη έλα αγόρι μου να πάρεις το άρθρο αυτό και να ξανά προβοκάρεις με τα ατράνταχτα στοιχεία σου.....
Εννοείται ότι αν έχουμε κανένα σοβαρό γεγονός, θα δείτε άρθρο απ' εδώ και φυσικά το εξώφυλλο του Ριζοσπάστη μας από Αύριο δε θα αναρτιέται εφόσον υπάρχει το widget με φρέσκα νέα.....
Με το δάκρυ να τρέχει κορόμηλο, αφήνουμε τη μεγάλη παρέα των συντρόφων red bloggers να συνεχίσει το "θεάρεστο" έργο της.
Κλείνοντας πρέπει να ομολογήσουμε ότι μας έχουν γίνει "εξάρτηση" τα άρθρα σας και σας στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Δε θα σας ονοματίσω για να μη ξεχάσω κανένα-καμία, μιας και όλους και όλες σας θεωρώ σημαντικούς-σημαντικές.

ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΠΟΔΑ.
Radio Collectiva(Γιάννης Κ.)