the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Αποκάλυψη "Τα νέα Εγκλήματα του Στάλιν..."


Αποκάλυψη "Εδώ η Μυστική Αστυνομία του Στάλιν,η NKVD εκτελεί διαφωνούντα"

Αν μπορούσαν να αποδώσουν τα εγκλήματα του Ισραήλ και πάλι στο Στάλιν να είστε σίγουροι και σίγουρες πως θα το έκαναν.
Εδώ σχεδίασαν, κινηματογράφησαν, διέδωσαν, "αποκάλυψαν" σε όλη την υφήλιο, μια προβοκάτσια της Γαλλικής Τηλεόρασης για τη τάχα σφαγή της Τιμισοάρας το Δεκέμβρη του 1989 και στο τέλος οι ίδιοι αποκάλυψαν το Μάρτιο του 1990, ότι ήταν δικό τους έργο αφού πρώτα έκαναν τη δουλειά τους και έστησαν στο τοίχο με συνοπτικές διαδικασίες το "Βρικόλακα των Βαλκανίων"(όπως αποκαλούσαν το φίλο-δυτικότατο Τσαουσέσκου με μια δίκη παρωδία).
Για να τους δώσουμε ιδέες θα κάνουμε ένα σοφιστικό "άλμα λογικής", όπως αυτού που λέει "το μπουζούκι είναι όργανο και ο μπάτσος είναι όργανο άρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι".
Οι Ισραηλινοί και οι Στάλιν(απόγονος της Εβραίο-Γεωργιανής οικογένειας Τζουκασβίλι), είναι Ιουδαϊκής καταγωγής, άρα είναι όργανα του διεθνούς Σιωνισμού και της σκοτεινής πλευράς του που λέει και ο Λιακό, και εφόσον ο Ισραηλινός στρατός έκανε αυτό που έκανε, άρα ο Στάλιν είναι πάλι εγκληματίας γιατί είναι Εβραϊκής καταγωγής....και εφόσον ο Στάλιν είναι ο υπεύθυνος του εγκλήματος, γιατί να μην έχει βάλει το χεράκι του και το ΚΚΕ;
1ον) Ένα απ΄ τα ιδρυτικά στελέχη του ΣΕΚΕ(ΚΚΕ), ήταν ο Αβραάμ Μπεναρόγιας (Εβραίος και αυτός, άρα το ΚΚΕ, είναι δημιούργημα του Διεθνούς Σιωνισμού.
2ον) Το ΚΚΕ κατά ΝΑΡ (και άλλου τύπου αριστερίστικα γκρουπούσκουλα), είναι σταλινικό και κατά ΛΑΟΣ (και άλλου τύπου Ακροδεξιά γκρουπούσκουλα), είναι και σταλινικό και ανθελληνικό και δημιούργημα του Διεθνούς Σιωνισμού, άρα.....Πάλι φταίει το ΚΚΕ.
Άδωνη-Σπυρίδωνα, Κυριάκο και Αθανάσιε τρέχτε. Μετά το press.gr και εμείς έχουμε τρανταχτά αποδεικτικά στοιχεία για τα Εγκλήματα του Σταλινικού ΚΚΕ.

ΥΓ* Περιμένουμε εναγωνίως την ανακοίνωση του ΓΑΠ(και να υποδείξει στο ΚΚΕ,μετά τα βουνά, να πάρει τα νησιά), του Τατούλη(μετά την απαίτηση για αναστολή λειτουργίας του ΚΚΕ, να ζητήσει τη διακοπή λειτουργίας του Ριζοσπάστη και του 902)και του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ(να ανακοινώσει οτί επιτέλους η διεθνής κοινότητα έκανε το χρεός της να πιάσει τον εθνικιστή Σέρβο-Βόσνιο Κάραζιτς για τους ομαδικούς τάφους στη Σεμπρένιτσα, και την ανάγκη το "μονολιθικό", "εθνικιστικό" και "χωρίς συναισθήματα" ΚΚΕ να αποκτήσει πλατφόρμες),για τα απεχθή εγκλήματα του Σταλινικού ΚΚΕ, με τα ατράνταχτα στοιχεία της Μπλογκόσφαιρας..

ΥΓ2* Σε καμία περίπτωση δε κάνουμε πλάκα με βάση το τραγικότατο και φρικαλέο γεγονός(γι' αυτό παραθέτουμε και το παρακάτω πραγματικό γεγονός απ' το σημερινό Ριζοσπάστη). Ωστόσο όμως με ένα τέτοιου είδους γεγονός, και με κάποια άλλη φώτο, σας δείχνουμε πόσο εύκολα μπορεί να ένα γεγονός από άσπρο να γίνει μαύρο και να γίνει πιστευτό και πιστέψτε μας αυτό γίνεται σε μόνιμη βάση....

Γιάννης Κ.

Στην πραγματικότητα τι συνέβει: "Ο 27χρονος Παλαιστίνιος Ασράφ Αμπου Ράχμα συνελήφθη σε διαδήλωση, σε χωριό της Δυτικής Οχθης. Το βίντεο, που τράβηξε 14χρονη Παλαιστίνια, επίσης διαδηλώτρια, τον δείχνει να στέκεται με δεμένα τα μάτια και με χειροπέδες δίπλα σε ένα στρατιωτικό τζιπ μετά τη σύλληψή του από τον ισραηλινό στρατό. Συνταγματάρχης του στρατού τον κρατά από το μπράτσο, ενώ ένας άλλος Ισραηλινός στρατιώτης τον πυροβολεί με σφαίρες από καουτσούκ σχεδόν εξ επαφής και πέφτει στο έδαφος. Κρατήθηκε εκεί, αιμόφυρτος και καταγής... Δε διακομίστηκε ποτέ στο νοσοκομείο".

Αναδημοσίευση από "Ρ"

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή