the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

Χτύπησε πάλι η Αυριανή

Με τόνους από λάσπες, χτύπησε και πάλι η γνωστή εφημερίδα του Ταύρου με στόχο το ΚΚΕ.
Μετά τα "Κότερα" και τις "Βίλες" του Χαρίλαου, τις "ανίερες συμμαχίες", τις "συμφωνίες κάτω απ' το τραπέζι για συνεργασία με τη ΝΔ σε διάφορους δήμους και νομαρχίες", οι γνωστές Γκαιμπελικές μέθοδες του πες-πες κάτι θα μείνει, εμπλέκουν και πάλι το ΚΚΕ, σε ένα φανταστικό σενάριο σαν ένα άλλο press.gr, στην τάχατες υπερψήφιση απ' αυτό για τις βουλευτικές αποζημιώσεις.
Επειδή η αντί-ΚΚΕ επιθέσεις που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, γίνονται κατά κύματα και επειδή δε μπορεί να αφήνει κανείς αναπάντητες τέτοιου είδους προβοκάτσιες, αντιγράφουμε επί λέξη την απάντηση του εκπρόσωπου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ, για τη θέση που πήρε το τιμημένο κόμμα της εργατικής τάξης.

Radio Collectiva.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Κατηγορηματικά αντίθετο στην αύξηση της βουλευτικής αποζημίωσης

Την αντίθεση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ σε άμεση η έμμεση αύξηση της βουλευτικής αποζημίωσης επανέλαβε χτες στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Αντώνης Σκυλλάκος, με αφορμή την τροπολογία, στο νομοσχέδιο για το "μαύρο" χρήμα, που αφορά τις αυξήσεις των δικαστικών από τις οποίες συναρτώνται οι αμοιβές των βουλευτών.

«Προκαλείται η κοινή γνώμη σε σχέση με τις αυξήσεις στους βουλευτές», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντ. Σκυλλάκος, σημειώνοντας ότι μπορεί να υπάρξει «ειδική απόφαση για να μην ακολουθήσουμε τις αυξήσεις των δικαστικών», «είτε αλλαγή του Ζ ψηφίσματος» και «όχι να ακούμε μόνο ευχές» από την πλευρά των κομμάτων. Παράλληλα επισήμανε πως «αν υπήρχε 1.400 ευρώ μεροκάματο στον ιδιωτικό τομέα δε θα φάνταζαν μεγάλοι οι μισθοί των δικαστικών», που προβλέπονται με τη συγκεκριμένη τροπολογία, σημειώνοντας συνολικά πως «πρέπει να υπάρχει πλαφόν στο όριο των αμοιβών στους ανώτερους δημόσιους λειτουργούς».

Τέλος επισήμανε ότι συνολικά από το θόρυβο που δημιουργείται «βαρύνονται με ευθύνες όλοι, παρότι οι βουλευτές του ΚΚΕ παίρνουν ένα μισθό δημόσιου υπαλλήλου και τα υπόλοιπα αφορούν τις δραστηριότητες του Κόμματος».


Αυτά τα ολίγα για την αποκατάσταση της Αλήθειας......

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή