the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Al SYNaspistiri News

Ο "φίλτατος" και συμπαθής κατά τα άλλα κ. Λαζόπουλος είναι γνωστός και μη εξαιρετέος οπαδός του οπορτουνισμού. Δικαίωμα του και καλά κάνει να θέλει να καλλωπίσει το καπιτάλι(λη)στ(ρ)ικό σύστημα εφόσον αυτό θεωρεί και αντιλαμβάνεται.
Όμως σε μας τους ψηφοφόρους, φίλους, οπαδούς και μέλη του ΚΚΕ, δικαίωμα μας να αποφασίσουμε με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε!!!
Θα τον παραπέμψουμε καλόπιστα να διαβάσει το "Μανιφέστο του Κ.Κ
"**. , για να καταλάβει (που δεν το πιστεύουμε) ποιος είναι ο ρόλος του Κ.Κ. και γιατί διαφέρει απ' τα υπόλοιπα εργατικά κόμματα(αν και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει και δε θέλει να έχει επαφή με την εργατική τάξη).
Αν το σύστημα ψάχνει εφεδρείες δε μας αφορά κ. Λαζόπουλε και φυσικά στα συνέδρια μας θα καλούμε όποιον θέλουμε, εξάλλου είναι "μείζον ζήτημα πολιτικής ηθικής" να μην καλούμε τους συνασπισμένους τους οποίους δεν γουστάρει ούτε ένα μέλος του κόμματος, πολύ περισσότερο οι φίλοι και οι οπαδοί του, το παρελθόν και το παρόν τους πέραν της πολιτικής τους είναι μελανό.
Απλά να ξέρει πως το ΚΚΕ δεν καθοδηγείται ούτε απ’ αυτόν ούτε απ’ τους ομοίους του, αλλά απ’ τα μέλη του, τους φίλους του και τους οπαδούς του. Τα συνέδρια του, το πρόγραμμα του και το καταστατικό του.
Το ΚΚΕ δεν είναι ευκαιριακό κόμμα για να αλλάζει κάθε τρεις και λίγο θέσεις για την τακτική και τη στρατηγική του, έχει τα συνέδρια του για να βάζει στόχους πάλης και αυτό είναι το ανώτατο καθοδηγητικό όργανο του.
Αν εσείς θέλετε καλύτερο καπιταλισμό, υπάρχουν 4 ακόμα κόμματα του ευρωμονόδρομου που μπορούν μεταξύ τους να συνεργαστούν, το ΚΚΕ θα είναι απέναντι σε όλους αυτούς και απέναντι στους εργοδότες του κ. Λαζόπουλου, όσο για την πρόταση σας να πάμε στο σπίτι μας, φυσικά και δε σας κάνουμε τη χάρη.

Ράδιο Κολλεκτίβα

ΥΓ* Αν ενδιαφερόσαστε έστω και λίγο για τους εργαζόμενους, θα έπρεπε να πάρετε τουλάχιστον σοβαρά την προσπάθεια χτυπήματος των απεργιών απ' το κράτος, τις οποίες βλέπει ως τρομοκρατική πράξη...

ΥΓ2*Διαβάστε εδώ


**
"Οι κομμουνιστές διαφέρουν από τα άλλα προλεταριακά κόμματα μονάχα κατά τούτο: ότι από τη μια μεριά, στους διάφορους εθνικούς αγώνες των προλετάριων τονίζουν και προβάλλουν τα συμφέροντα που είναι κοινά σ' όλο το προλεταριάτο κι ανεξάρτητα από την εθνότητα. Και από την άλλη, ότι στις διάφορες βαθμίδες ανάπτυξης του αγώνα ανάμεσα στο προλεταριάτο και την αστική τάξη, εκπροσωπούν πάντα τα συμφέροντα του κινήματος στο σύνολο του.

Στην πράξη, λοιπόν, οι κομμουνιστές είναι το πιο αποφασιστικό τμήμα των εργατικών κομμάτων όλων των χωρών, το τμήμα που τα κινεί πάντα προς τα μπρος. Θεωρητικά, πλεονεκτούν από την υπόλοιπη μάζα του προλεταριάτου με τη σωστή αντίληψη για τις συνθήκες, την πορεία και τα γενικά αποτελέσματα του προλεταριακού κινήματος. Ο άμεσος σκοπός των κομμουνιστών είναι ο ίδιος με το σκοπό όλων των άλλων προλεταριακών κομμάτων: συγκρότηση του προλεταριάτου σε τάξη, ανατροπή της κυριαρχίας της αστικής τάξης, κατάκτηση της πολιτικής εξουσίας από το προλεταριάτο".

Μανιφέστο του Κ.Κ

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή