the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Σάββατο 24 Μαΐου 2008

Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Ηράκλειο Κρήτης 24/5/2008





Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πολιτική συγκέντρωση (στα πλαίσια της πορείας στο Λαό, του ΚΚΕ στο Ηράκλειο με ομιλήτρια τη ΓΓ του ΚΚΕ.
Σε μία πολύ μεγάλη συγκέντρωση σε όγκο, πάθος, συνθήματα και παλμό, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ επικεντρώθηκε στην προσπάθεια αναδιάταξης του πολιτικού σκηνικού απ' τα πάνω με μπροστάρη και πρώτο διαθέσιμο το ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ είτε με το ΠΑΣΟΚ είτε με τη ΝΔ και τη λαγνεία του στο επίπεδο του κυβερνητισμού με κάθε τρόπο.
Στην ομιλία της αναφέρθηκε εκτεταμένα στις αιτίες που προξενούν οι οικονομικές αναδιαρθρώσεις που επιβάλει η ΕΕ στα λαϊκά στρώματα ως αποτέλεσμα της στρατηγικής της Λισσαβόνας, ενώ δε παρέλειψε να αναφερθεί και το Ρόλο των κομμάτων του Ευρωμονόδρομου στο τρόπο που όλα αυτά τα χρόνια τροχιοδρόμησαν όλη αυτή τη πολιτική της εξαθλίωσης και του ξεπουλήματος των στρατηγικών τομέων της Ελληνικής Οικονομίας στη Πλουτοκρατία .
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο τρόπο που αναδιαρθρώνετε η οικονομία στη Κρήτη σε σχέση με το παρελθόν και το μέλλον. Τόνισε πως όλα τα κονδύλια που προέρχονταν απ' την ΕΕ στο παρελθόν(ΜΟΠ,Κοινωτικά πλαίσια κλπ) και οδηγούνταν στις ατμομηχανές της τοπικής οικονομίας το Τουρισμό και την Αγροτική παραγωγή," έρχονταν ως σκληρό αντάλλαγμα",
για τη μετατροπή της τοπικής οικονομίας σε μακρύ βραχίονα των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν εκεί και μάλιστα με χρήματα που είναι και του Ελληνικού μιας και παρακρατούνται μέσω του ΦΠΑ απ' αυτόν.
Στο τέλος αναφέρθηκε εκτεταμένα στο επίπεδο δράσης των Κομμουνιστών που σήμερα πρέπει να είναι πιο ανεβασμένο μιας φέτος το ΚΚΕ συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής!!!
Κάλεσε τους συγκεντρωμένους, μέλη, φίλους και οπαδούς του κόμματος να ανεβάσουν και ποσοτικά και ποιοτικά τη δράση τους στο Λαϊκό κίνημα δίνοντας προοπτική στο Λαό και τα φτωχά στρώματα της πόλης και της υπαίθρου.
Γιάννης Κ.

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή