the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Homo Stalinus

Τι ωραίο ντοκιμαντέρ αυτό που παρουσίασε η ΝΕΤ στις 9/2/2009; Η οποία (πάντοτε πρωτοπορεί, πρωτοστατεί και πρωταγωνιστεί) δια μέσου της "σοβαρότητας" - "αντικειμενικότητας" που τάχατες τη διακρίνει μιας και οι εν λόγω βιτρίνες της αποτελούν μια πολύ μεγάλη κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Εκεί χωράνε κάθε είδους ψέμματα ανακατεμένα με ανοησίες και μάλιστα μεγατόνων. Να πούμε εδώ πέρα πως το ντοκιμαντέρ δεν ήταν ένα πασπαρτού από μονταρισμένα αποφθέγματα των εκπομπών του Δημοσθένη(που πάει για την 6η), αλλά μια παραγωγή του άλλου "σοβαρού μελετητή της ιστορίας" του History Channel με τον τίτλο «Αναζητώντας τέρατα: Ο δολοφόνος πιθηκάνθρωπος της Ρωσίας»
Ξέραμε πως ο Στάλιν εκτός από δικτάτορας ήταν και αιμοσταγής δολοφόνος, έτσι τον παρουσιάζουν όλες οι αποχρώσεις των αστικών ΜΜΕ και πολιτικών φορέων απ' τους "Βούτσηδες" έως και τους "Α(η)δώ(ό)νιδες".
Αυτό που δε γνωρίζαμε ήταν ότι ο αιμοσταγής δολοφόνος ήταν και συνάδελφος του Μένγκελε(δηλαδή γενετιστής και μάλιστα χειρότερος απ' τον τελευταίο).
Φυσικά μέσα απ' το "αντικειμενικό ντοκιμαντέρ" ξεδιπλώνεται με κάθε μεγαλοπρέπεια η προσωπικότητα ενός "σχιζοφρενή" δολοφόνου που μετατρέπεται σε πολιτικό "αφεντικό" μιας μεγάλης χώρας και πραγματοποιεί ραδιουργίες και ίντριγκες σε όλα τα επίπεδα(φτιάχνει ακόμα και πιθηκανθρώπους) και απ' ότι μαθαίνουμε θα έχουμε και συνέχειες και με άλλου είδους σημαντικές "ανακαλύψεις".
Στο σημείωμα της ΝΕΤ (που πήραμε απ το άρθρο του Γρ. Τραγγανίδα" στο Ριζοσπάστη της 31/1/2009) και το βάζουμε ολόκληρο αναφέρεται: «Το 2006, η εφημερίδα New York Times αποκάλυψε ότι ο Σοβιετικός Ιωσήφ Στάλιν είχε το μοχθηρό σχέδιο να δημιουργήσει τέρατα από διασταύρωση ανθρώπων με πιθήκους. Το ντοκιμαντέρ ταξιδεύει στη Ρωσία για να ανακαλύψει αν αυτό ήταν αλήθεια και πόσο προχώρησε η υλοποίησή του (...) Μια πραγματική ιστορία (σ.σ.: άρα, πάει το "αν ήταν αλήθεια") που θυμίζει τα πειράματα του Φρανκενστάιν».
«Μπρρρρρρρρρρ, "Παναγία μου"» , όπως θα έλεγε ο κάθε λογής τρομοκρατημένος μικροαστός, μέσα στα πλαίσια των συνειρμών που του δημιουργούν και που έχουν ως στόχο μονίμως, το πιο χαμηλό υπογάστριο των πιο πρωτόγονων "συγκινήσεων".
Να πούμε εδώ πέρα, ότι ο κοσμοπολιτισμός το ζήτημα αυτό το διαχειρίζεται με επιστημονικό τρόπο διαμέσου της βιομηχανίας του θεάματος και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Αφήνει τις βρομιές του με αόρατες λοβοτομές στο πίσω μέρος του εγκεφάλου των θαυμαστών του και όχι μόνο σε αυτούς. Πετάει την πιο χυδαία και παντελώς άσχετη με την πραγματικότητα πολεμική μόνο στο σοσιαλισμό σε όλα τα επίπεδα. Φυσικά όχι μόνο σε αυτό που γνωρίσαμε αλλά σε κάθε σοσιαλισμό, με φανταστικές ιστορίες τρόμου που στο μέλλον θα λειτουργήσουν σα τροχοπέδη για κάθε σκέψη στροφής προς αυτό.
Εφόσον η προωθούμενη "βλακεία" έχει φτάσει σε αυτό σημείο και μάλιστα με τη βοήθεια "επιστημολογικών" μεθόδων , λέμε να δώσουμε μερικές ιδέες ακόμα στους κυρίους αυτούς, που στα εργαστήρια κατασκευής αντικομουνιστικών "ντοκουμέντων", φτιάχνουν προσωρινούς βαστάζους για τον ιμπεριαλισμό παρουσιάζοντας τους ως μνημεία "εγκυρότητας", "αντικειμενικότητας", αλλά κυρίως της μοναδικής ολοκληρωμένης και τελικής ιστορικής αλήθειας, (οι οποίες αποτελούν τη μοναδική αλήθεια και δεν επιδέχονται ούτε καν την υποψία αμφισβήτησης της, αλλά οι πηγές της είναι κατά βάθος μόνο στη φαντασία των δημιουργών της) διαστρεβλώνοντας την ιστορική αλήθεια κατά 360 μοίρες.
Λοιπόν ο Στάλιν είναι υπεύθυνος όχι μόνο για τους πιθηκανθρώπους, αλλά για κάθε κακό στραβό και ανάποδο που συνέβη, συμβαίνει και θα συμβεί στο μέλλον.
Γράψτε παλληκάρια μας: Είναι υπεύθυνος για την καταστροφή της Αμαζονίας, του φαινόμενου του Θερμοκηπίου, του πολέμου σε Ιράκ και Αφγανιστάν, για την καταστροφή του Τσάλεντζερ κατά τη διάρκεια της εκτόξευσης του.
Είναι αυτός που ξεκίνησε τους Καρχηδονιακούς πολέμους, έκαψε τη Ρώμη, ενώ αποτέλεσε δάσκαλος του Τζένκινς Χαν, του Αττίλα, του Ταμερλάνου, του Ιησού του Ναυή, του Μπαρμπαρόσα και φυσικά αυτός που έκανε τους Σεισμούς και το τσουνάμι στην Ν.Α. Ασία, γιατί κατά Λιακόπουλο είναι Νεφιλίμ, είναι αθάνατος και ζει ακόμα στην Έρημο Τάκλα Μακάν...Αυτές τις παραπάνω ανοησίες δε θα μας κάνει καμία εντύπωση αν τις δούμε να προβάλλονται σε ντοκιμαντέρ και μάλιστα σύντομα έχοντας για πηγή τα "χάλκινα βιβλία"....

Ρ.Κολλεκτίβα

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή