the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Αντί-ΚΚΕδες όλου του αστικού τύπου ενωθείτε....


Τι δράμα και τι οδυρμός ήταν πάλι αυτός; Ο κάθε πικρα(ΔΟΛε)μένος στον πόνο του, στην απελπισία και στην ήττα του γιατί το ΚΚΕ ισχυροποιήθηκε και πολιτικά και ιδεολογικά, γιατί έβγαλε συμπεράσματα και μάλιστα με τέτοια συμμετοχή!
Το ΚΚΕ μετά το συνέδριο του βγήκε πιο ισχυρό όσο ποτέ άλλοτε, έτσι όπως το θέλουν τα μέλη του, οι οπαδοί του, οι ψηφοφόροι του και όπως δεν το θέλει η πλουτοκρατία και κυρίως το ΠΑΣΟΚ. Που να ακούγατε σήμερα τον Απ. Κακλαμάνη στη Βουλή, ο οποίος μόνο που δεν έκλαιγε γιατί το ΚΚΕ λέει τα "σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη", δηλαδή ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν την ίδια πολιτική βάζοντας πάλι το γνωστό παραμύθι περί ηγεσίας κλπ.
Πάντως εκεί στα "super duper αντικειμενικά" ΜΜΕ είδαμε ιστορίες που και ο καλύτερος παραμυθούλης θα ζήλευε.
Μήπως ορισμένοι φοβούνται πως θα χάσουν τη δουλειά τους και γράφουν τέτοιου μεγέθους ιστορίες επιστημονικής φαντασίας; Δε λέμε ο πόνος τους είναι πολύ μεγάλος γιατί το ΚΚΕ δεν καθοδηγείται απ' αυτούς και γίνεται ακόμα μεγαλύτερος όταν αρχίζουν τα δημοσιογραφικά όργανα της αστικής τάξης να παπαγαλίζουν τις ίδιες ανοησίες.
Ένα είναι σίγουρο και ας σταματήσουν να αναμασάνε τα ίδια παραμύθια γιατί εκτίθενται ανεπανόρθωτα ότι το ΚΚΕ μετά το συνέδριο βγήκε πιο ισχυρό και ιδεολογικά πιο ατσαλωμένο και αυτό τους καίει τα σωθικά.


Ράδιο Κολλεκτίβα

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή