the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Με τις εντυπώσεις θα μείνετε συνασπισμένοι.

Πολιτική είναι η πιο οργανωμένη μορφή ταξικής πάλης στο επίπεδο της ιδεολογίας στο εποικοδόμημα. Καθορίζεται απ' τη βάση και τις σχέσεις παραγωγής ανάλογα με την κοινωνική τάξη που κυριαρχεί στο επίπεδο της εξουσίας και διαμορφώνει κανόνες σκοπούς και καθήκοντα που θα υπηρετούν αυτήν και τα συμφέροντα της.
Ο Λένιν έλεγε ότι είναι η συγκεντροποιημένη έκφραση της οικονομίας.
Η πολιτική δεν είναι παιχνίδι εντυπώσεων που πάτε να δημιουργήσετε κύριοι του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, είναι ιδεολογικοπολιτική πάλη που είναι τμήμα της σκληρής ταξικής πάλης που φτάνει ακόμα και στα όρια της πολεμικής ανάμεσα σε κόμματα, παρατάξεις και οργανωμένες δυνάμεις που εκφράζουν τη μία η την άλλη τάξη.
Είναι όμως άλλο πράγμα η πολεμική και άλλο οι συκοφαντίες σας.
Αλλά ως γνήσιοι "μικροαστοί" για σας σε μια ταξική κοινωνία πολιτική είναι η παρακάτω αταξική αφασία: "Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού" και επειδή για σας όλα είναι εφικτά, κάντε ότι νομίζετε στο χώρο σας, δικαίωμα σας, όμως δικαίωμα μας στα πλαίσια της ταξικής πάλης να σας αποκαλύπτουμε, οπορτουνιστές.
Σας το λέμε καθαρά όσο προβοκάρετε τόσο θα τρώτε τα λυσσακά σας
Εμάς δε μας διακατέχει Μικροαστική ανυπομονησία

Ράδιο Κολλεκτίβα

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή