the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Τα σαπάκια της προπαγάνδας γίνονται στάχτες

Μετά τις "ανίκητες" Λεοπαρδάλεις εκ Γερμανίας, πήραν σειρά, οι "ανίκητες" Βρετανικές Επιλογές των Διεκδικητών των 71 τόνων χάλυβα, που είναι πιο αργές κι από χελώνες θαλάσσης στην ξηρά, και βρίσκονται υπό διάτρηση, λες και είναι Ι.Χ Αυτοκίνητα...
Εν αναμονή και των Αβράμηδων, για να τελειώνουμε επιτέλους με τα "τεχνολογικά θαύματα", της "αξεπέραστης τεχνολογίας", των early '70's, κι ακόμη περισσότερο των φοβερών και τρομερών F-16 και ίσως-ίσως 35 με τα 1002 τεχνικής φύσης προβλήματα!!!
Το είχαμε γράψει επανειλημμένως και μάλιστα πριν ένα χρόνο ακριβώς, όταν τα διάφορα ακροδεξιά Pro News (αλλά και άλλοι στρατόκαυλοι και πολεμοχαρείς, που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα, τι ακριβώς είναι το πεδίο της μάχης, που έχουν φυσικά απολυθεί με ψυχιατρικό Ι-5, δίχως να έχουν το παραμικρό πρόβλημα, ενώ από στρατιωτική επιστήμη, πολλώ μάλλον στρατιωτική τεχνολογία και τεχνογνωσία, δεν έχουν ιδέα, η μάλλον πέρα βρέχει), ότι θα πάνε άκλαυτα στο πεδίο των μαχών.
Όπως λέμε από εδώ, ότι ακόμα και το ίδιο το παραπαίων ΝΑΤΟ να εισβάλει, θα πάει άκλαυτο και με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, γιατί ο Ουκρανικός Στρατός, από μόνος του, είναι καλύτερος ποιοτικά από ολόκληρο το ΝΑΤΟ.
Ήδη από την εποχή του Ένγκελς, ο Ρωσικός στρατός ήταν με διαφορά ο πιο συμπαγής και ο σχεδόν περισσότερο σκληροτράχηλος, αν όχι ανίκητος ηπειρωτικός στρατός της υφηλίου, που νικούσε μετά από διαδοχικές, η κατά μόνας "εσκεμμένες ήττες", τα είχε γράψει ο Στρατηγός, όπως είχε γράψει, που ακριβώς θα γίνει και η πρώτη Σοσιαλιστική Επανάσταση, ο Φρειδερίκος Ένγκελς, που επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας, αλλά ποιος σύγχρονος "Μαρξιστής της Δύσης"(δεν υπάρχουν τέτοιοι, όπως έχουμε ξαναπεί, Μπουχαρινικοί αιθεροβάμονες, η Τροτσκοχαρούμενοι, η πρώην Ευρωκομμουνιστές και κατά συνέπεια υπέρ-νάρκισσοι του χειρίστου είδους, με δεκάδες ψυχοπαθολογικά προβλήματα, είναι, από την Ιταλία και προς δυσμάς), έχει μελετήσει, το πιο λαμπρό κεφάλι και κεφάλαιο της παγκόσμιας φιλοσοφίας ever. Αν λάβουμε υπόψιν μας, το γεγονός, ότι ο Ρωσικός στρατός, έχει την στρατιωτική (φιλοσοφικά και ιστορικά πάντα, στην τακτική και στρατηγική του) την κληρονομιά του "Αήττητου" Σοβιετικού, τότε γνωρίζει κανείς εκ των προτέρων το αποτέλεσμα στο πεδίο των μαχών, ακόμα κι αν έχει απέναντι του ολόκληρη την υφήλιο.
Εξάλλου όπως είχε γράψει το αμέσως επόμενο μεγαλύτερο κεφάλι και κεφάλαιο της ανθρώπινης ιστορίας, ο Λένιν, τους πολέμους κερδίζουν, όσοι διαθέτουν:
α) Τις Περισσότερες Εφεδρείες
β) Τις Περισσότερες Πηγές Δύναμης
γ) Την μεγαλύτερη Σταθερότητα στις λαϊκές μάζες
Τους πολέμους, δεν τους κερδίζει ούτε η Τεχνητή Νοημοσύνη, ούτε η τεχνολογία(η δυτική κατά κλίμακες κατώτερη της Ρωσικής), ούτε τα λυμένα υποσιάγωνα με γυαλιά OAKLEY.
ΥΓ* Γελοίε Ζελέ, σταμάτα τώρα τον πόλεμο, γιατί θρηνούμε καθημερινά ανθρώπους που πάνε με το ζόρι να σκοτώσουν συγγενείς τους, γιατί Ρώσοι είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι Ουκρανοί.

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή