the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Τι συμβαίνει στην Ουκρανία;

 

Ο σκοπός εξοπλισμού της Ουκρανίας δεν αφορά τον στρατό της.
Ο στρατός της Ουκρανίας από μόνος του μετρά 6.500 τανκς, 7.000 τεθωρακισμένα οχήματα, πάνω από 1.500 μαχητικά αεροσκάφη και περισσότερα 350 καταδρομικά πλοία, τέτοιους αριθμούς δεν έχει όλο το ΝΑΤΟ μαζί στην Ευρώπη.
Πολλές υποδομές του καταστράφηκαν αλλά παραμένει κραταιός τόσο σε αριθμούς, όσο και σε τεχνολογία, αλλά και σε μαχητικότητα, όμως με τα αδέλφια του τους ρώσους στρατιώτες δεν πολεμάει, σε όλα τα μέτωπα καταθέτουν τα όπλα.
Τώρα γιατί η ΕΕ στέλνει συνέχει οπλικά συστήματα και σε ποιούς;
Μα φυσικά στους νεοναζί που μέχρι σήμερα στο Ντομπάς από το 2014, έχουν σκοτώσει πάνω από 60.000 ανθρώπους και συνεχίζουν να δολοφονούν.
Ο Χειρότερος των χειρότερων των Προέδρων των ΗΠΑ, που από πέρυσι ζήταγε να πιεστεί η Ρωσία για να υποπέσει σε προβοκάτσια, φέτος το κατάφερε γιατί είχε συνοδοιπόρους, οι οποίοι οικονομικά θα έχουν σοβαρό πρόβλημα, ανεξάρτητα ότι η ίδια η ΕΕ από το τέλος του 2019 προετοίμαζε εισβολή στη Ρωσική Ομοσπονδία από τις χώρες της Βαλτικής, αλλά την πρόλαβε ο Covid.
Αυτά είναι λεπτά ζητήματα, αλλά ο καπιταλιστικός ανταγωνισμός ανάμεσα σε δύση και Ρωσία και οι πιέσεις των πρώτων για κατατεμαχισμό της, αυτός είναι και αντικειμενικός της στόχος, ξεπερνάει τα σύμφωνα που είχε υπογράψει ο Αρχάγγελος της διάλυσης της, αλλά και τα όρια του ΝΑΤΟ στην περιοχή.
Το 2004 μετά το πρώτο πραξικόπημα της Τιμοσένκο και το 2014 μετά τα γνωστά εγκλήματα στη Μαϊντάν το ΝΑΤΟ παρά τις διαλυτικές του τάσεις ετοιμαζόταν να στήσει πυραύλους στο Κίεβο 755 χλμ μακρυά απ΄τη Μόσχα, πράγμα που παραβίαζε ακόμα και τη συνθήκη αποπυρηνικοποίησης της Ουκρανίας που ουσιαστικά με βάση τα υπογραφθέντα και ως εγγυήτρια δύναμη της Ουκρανίας σύμφωνα με τις υπογραφές των Κούτσμα-Γιέλτσιν, θα μπορεί να επέμβει.
Το ήξεραν καλά οι Δυτικοί αυτό και το παρακινούσαν ήδη από 2014 με τα εγκλήματα στο Ντομπάς και Λουγκάνσκ, όπου ο κόσμος εκεί τα είχε πάρει στην γκράνα με τη Ρωσία που δεν τους προστάτευε.
Από αυτή την περίοδο και έπειτα τα τάγματα των Αζοφιστών και του Δεξιού Τομέα που δεν αποτελούν ούτε το 4% του πληθυσμού έχουν μακελέψει ότι μειονότητα ζει εκεί, Ούγγρους, Φίνους, Μολδαβούς, Τσέχους, στο όνομα της λεγόμενης Ουκρανοποίησης της Ουκρανίας, που σημαίνει τι πρακτικά;
Ότι δεν υπάρχει καμία κυβέρνηση αλλά αυτοί οι μισθοφόροι που μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ έκαναν τραφικινγκ, εμπόριο ναρκωτικών και λευκής σαρκός και ήταν η γνωστή Ρώσικη Μαφία που δρούσε με τις πλάτες της ΕΕ.
Αυτά τα εγκληματικά στοιχεία λοιπόν ενισχύουν οι δημοκρατικές χώρες της δύσης και όχι τον Ουκρανικό στρατό που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ και τους ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ.
Αν με αυτά που κάνει η Ούρσουλα Φαν Ντε Λαίνεν και οι Σολτς, Μακρόν και φυσικά ο Μπορίς ο Τρομερός, δεν αποκλείεται να έχουμε Χειμώνα για πολλά χρόνια και μάλλον αφανισμό του είδους σταδιακά, αλλά αυτός είναι ο Καπιταλισμός, οι κρίσεις φέρνουν νέες Κρίσεις και όλα μαζί πόλεμο.
Η Ρωσία είναι μια καραμπινάτη καπιταλιστική χώρα και μάλιστα η μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη του πλανήτη, αλλά δυστυχώς δεν είναι ΕΣΣΔ, ακόμα κι αν φορέσει αυτή τη Ρομφαία, γι αυτό το λόγο δεν θα διστάσει όταν απειληθεί να εξαπολύσει τους Τοπόλ Ισκαντέρ κλπ που δυστυχώς δεν τους σταματάει τίποτα κι εδώ κοντά εμείς θα είμαστε τα πρώτα θύματα, αλλά όταν έχεις αυτό το πολιτικό προσωπικό κάποια στιγμή θα πεις αντίο ζωή, με τις ανοησίες που κάνουν.
Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε όλοι είναι Σοβιετική Ένωση θα λέμε και θα κλαίμε που δεν υπάρχει!!!

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή