the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

18ο Συνέδριο ΚΚΕ, ανοίγει τις πύλες του Σήμερα...


Ολα έτοιμα για το 18ο Συνέδριο, όπου σήμερα ξεκινούν οι εργασίες του, παρουσία εκατοντάδων εκλεγμένων αντιπροσώπων, εκπροσώπων 90 Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων και Εθνικοαπελευθερωτικών Κινημάτων (η ΕΡΤ με τις υποβίβασε σε 78 και ελπίζουμε να ήταν λάθος αν και πολύ αμφιβάλουμε) από όλο τον κόσμο, καθώς και εκατοντάδων προσωπικοτήτων της κοινωνικοπολιτικής ζωής του τόπου.
Με τη μεγαλύτερη εδώ και πολλά χρόνια συμμετοχή Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων, Εθνικοαπελευθερωτικών Κινημάτων το ενδιαφέρον για το Συνέδριο χτυπάει κόσκκινο, ας μη ξεχνάμε ότι ένα από τα δύο θέματα είναι οι εκτιμήσεις και τα συμπεράσματα για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση του 20ού αιώνα.
Στη συζήτηση για το σοσιαλισμό έγινε ένα σημαντικό βήμα στη συνένωση της θεωρητικής και πρακτικής δουλειάς. Αποδείχτηκε ότι η υπόθεση της μελέτης του σοσιαλισμού δεν είναι υπόθεση κάποιων επιστημόνων, είναι πριν από όλα όλων των μελών του Κόμματος.

ΤΟ ΚΚΕ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή