Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2008

Απ' όπου και να σας πιάσει κανείς θα λερώσει τα χέρια του...

Απ' όπου και να σας πιάσει κανείς θα λερώσει τα χέρια του...

Ήρθαν τον Οκτώβριο του 1981 με τα δικά μας συνθήματα στη κυβέρνηση, λεηλάτησαν και δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο διάβα τους και το χειρότερο απ' όλα, κατέστρεψαν τη συνείδηση ενός μεγάλου τμήματος των μικρομεσαίων στρωμάτων της πόλης και του χωριού αλλά και της εργατικής τάξης, κάνοντας κανόνα το εξής "μην απεργείς μωρέ είσαι χαζός; μόλις γυρίσει τη πλάτη του ο εργοδότης τα παίρνεις απ' το ταμείο". Έκαναν ένα μεγάλο τμήμα της εργατικής τάξης απαθές και δυσκίνητο, όπως και το βασικό εκπρόσωπο του εργατικού κινήματος σα τα μούτρα τους και όλα αυτά μετά το πραξικόπημα που επέβαλαν στη ΓΣΕΕ το 1986. Το μετέτρεψαν σε εργαλείο της μηχανής τους, που όποτε περνούσε τα αντιλαϊκά νομοσχέδια η εν λόγω, δε κινούνταν φύλο, ενώ σε περιόδους που κυριαρχούσε ο "έτερος Καππαδόκης" του δικομματισμού(η ΝΔ), έκαναν τα πάντα για να τον ανατρέψουν όχι όμως και τη πολιτική του.
Σε πολιτικό επίπεδο, όποιος δε συμφωνούσε μαζί τους η τον λοιδορούσαν η τον έλεγαν συνεργάτη της δεξιάς, λες και αυτοί δεν είχαν δεξιά πολιτική, πιο δεξιά και απ' το πιο δεξιό στοιχείο της ΝΔ....
Δε θα πούμε όλα όσα τους τα έχουμε μαζεμένα και τα κρατάμε με το ζόρι στην άκρη των χειλιών μας, όμως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Μετά και τη σημερινή νέα πρόκληση ορισμένων Πασόκων, και Συνασπισμένων στη Βουλή εις βάρος του ΚΚΕ την ώρα που μίλαγαν οι σ/φοι Αντώνης Σκυλλάκος και Σπύρος Χαλβατζης. Αυτοί σαν άλλοι Γεωργαλάδες μονολογούσαν χυδαία και εκτόξευαν ανιστόρητα κοσμητικά επίθετα του τύπου, "πράκτορες", και "ποιανού εργοδότη τα συμφέροντα εξυπηρετείτε" ; Εμείς ένα έχουμε να τους πούμε, πως είμαστε υπάλληλοι μόνο της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων της πόλης και του χωριού και κανενός αλλουνού!
Αυτοί να ψάξουν να θυμηθούν ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετούσαν και συνεχίζουν να εξυπηρετούν και να περιορίσουν τα καλούδια τους γιατί θα μας βρουν μπροστά τους, νισάφι πια προβοκάτορες!
Απαιτούμε σεβασμό και θα τον κερδίσουμε, δε θα σας αφήσουμε και δε θα προλάβετε να μας τον δώσετε εσείς. Στην τελική ποιοι είστε για να μας κάνετε υποδείξεις, ηνα μας κριτικάρετε και να μας κατασυκοφαντείται, ακόμα και να μας δίνετε τα εύσημα κειδικά εσείς;
Μακρυά από μας γιατί απ' όπου και να σας πιάσει κανείς θα λερώσει τα χέρια του...

Ράδιο Κολλεκτίβα