Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2008

Νέα μορφή στο Radiocollectiva

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2008 θα κάνουμε το πρώτο βήμα στην ποιοτική αναβάθμιση του blog με τη προσθήκη στην ομάδα του radiocollectiva του http://cinecollectiva.blogspot.com , του
http://soundcollectiva.blogspot.com και του http://collectivasport.blogspot.com, τα οποία θα ανήκουν στην ομάδα του radiocollectiva & φυσικά των redbloggers, αφιερωμένα στον αθλητισμό, το σινεμά και τις μουσικές που πραγματοποιούσαμε και πραγματοποιούμε εδώ και 20 χρόνια στο ραδιόφωνο.
Από τον Ιανουάριο του 2009 όλα μαζί θα ενσωματωθούν στην ιστοσελίδα www.collectiva.net (είναι υπο κατασκευή), όπου θα υπάρξουν σύνδεσμοι αρχεία εκπομπών και άρθρων σε τοπικές εφημερίδες, φόρουμ και φυσικά chat room για μας τους red bloggers.
Για να υπάρξει πιο συντονισμένη δράση καλό θα ήταν να υπάρξει μια συνεννόηση με όσους έχουμε τη στοιχειώδη γνώση για παραπέρα συντονισμό και με τα υπόλοιπα φόρουμ που υπάρχουν και να κάνουμε πιο δυνατό το red blogging(τμήμα του ελεύθερου χρόνου μας). Όσοι έχουμε widgets να ενημερώσουμε τα ιστολόγια αυτά και πολλές άλλα συντρόφων που έχουν και αυτοί ιστολογία και δεν έχουν ενημερωθεί.
Επίσης στις 10/11/2008 , σας ετοιμάζουμε μια έκπληξη για τα 20 χρόνια "Ηλεκτρικές Κολλεκτίβες"

Radio Collectiva