the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Νίκος Γκαργκάνας....Όσα δεν είπε τόσο καιρό.....


Ν.Γκαργκάνας....Όσα δεν είπε τόσο καιρό.....

Ο Νικόλαος Χ. Γκαργκάνας ορίστηκε Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος στις 14 Ιουνίου 2002. Προηγουμένως ήταν Υποδιοικητής της Τράπεζας - διορίστηκε στη θέση αυτή στις 5 Σεπτεμβρίου 1996 και εκ νέου στις 26 Φεβρουαρίου 1998, οπότε έγινε και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της Τράπεζας. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, καθώς και Διοικητής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Ελλάδα μέχρι τις 14 Ιουνίου του 2008, όπου στη θέση του αναμένεται να τοποθετηθεί ο κ. Γ. Προβόπουλος.
Ο κ.Γκαργκάνας όσα δε μας τα είπε εδώ και 6 χρόνια μας τα είπε σήμερα, ότι δηλαδή για τις αυξήσεις του πληθωρισμού ευθύνονται οι επιχειρηματίες που αυξάνουν ασύδοτα τις τιμές και όχι οι εργαζόμενοι όπως μας έλεγε μέχρι σήμερα.
Απ' ότι φαίνεται ο κ.Γκαργκάνας μάλλον πειράχθηκε απ' την αλλαγή που θα γίνει και ως θιγμένος πολεμιστής απ' τους υφισταμένους του, αντί να καταθέσει τα όπλα με τα οποία πολεμούσε υπέρ τους, τα γυρίζει με στόχο αυτούς!!!
Τι σου κάνει μια θέση με μηνιαίο μισθό πάνω απ' τα μερικά χιλιάδες Ευρώ το μήνα!!
Γιάννης Κ.

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή