the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Το τέλος των Ονειρώξεων

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών


Δεν προελαύνουν απλά οι σκοταδιστές τρομοκράτες ορμώμενοι από τις Θρησκευτικές σχολές του Πακιστάν δλδ της φυλής Παστούν, βρίσκουν φρέσκο εξοπλισμό που τους παραχώρησαν οι αποχωρήσαντες, για να σκοτωθούν με τους Τατζίκους και τους Τουρκομάνους Αφγανούς, είτε για το Ιράν, είτε για την Τουρκία. Στην ιστορία οι μεγάλες δυνάμεις το έχουν πραγματοποιήσει πολλές φορές. Είναι οι ίδιοι που βοηθήθηκαν από τις ΗΠΑ σε πρώτη φάση ενάντια στη λαϊκοδημοκρατική κυβέρνηση του Αφγανιστάν. Οι λεγόμενοι μαχητές της ελευθερίας, αυτοί δλδ που μάντρωσαν τις απελευθερωμένες γυναίκες στο λαϊκοδημοκρατικό Αφγανιστάν, ενώ σε δεύτερη φάση κηρύχθηκαν εχθροί, σε τρίτη φάση παίρνουν εξοπλισμό γιατί τόσο η Τουρκία, όσο και το Πακιστάν, δεν είναι και δεν θα είναι από τούδε και στο εξής και τόσο σύμμαχοι με την Ευρωατλαντική πλευρά. Όσο για την Αναδίπλωση που ξεκίνησε ο Τραμπ, αλλά δεν την συνέχιζε με γρήγορους ρυθμούς και το πλήρωσε ακριβά, μπας και κερδίσει τπτ συντηρητικούς ψηφοφόρους του Δημοκρατικού κόμματος, την συνέχισε ένας αντίπαλος της, γρήγορα και με κατεβασμένα τα παντελόνια. Αν δεν έδινε διαπιστευτήρια στα μονοπώλια της χώρας του, δεν θα έβγαινε όπως βγήκε, δλδ με αλχημείες ο νυν Πρόεδρος. Στη χώρα αυτή μάλλον πρέπει να ψάχνουν για αντικαταστάτη των Δημοκρατικών και μάλλον δεν είναι η Καμάλα που ζει ακόμα στο 1998... Επέρχονται εξελίξεις, μιας και η Ασία, όσο και αν θέλουν να την ελέγξουν οι Ευρωατλαντικοί λυκοσύμμαχοι, είναι πολύ αργά πια(είναι πολλά τα λεφτά και περισσότερα έχουν χαθεί, παρά επενδυθεί, άσχετα ότι έκαναν πλιάτσικο στο υπέδαφος της εν λόγω χώρας). 

Τόσα χρόνια προσπαθούν και βγαίνουν χαμένοι από την εποχή του Ιρακινό-Ιρανικό πολέμου. Αν δεν αναδιπλωθούν, θα χάσουν και το επερχόμενο παιχνίδι στο διάστημα. Τέλος επειδή η ΕΕ κάνει και πάλι τσαλιμάκια(ως τελειωμένη δύναμη) κι επειδή δεν μπορεί να δει την Ευρώπη ως μέρος της Ευρασίας, θα χάσει και τη Βόρεια Αφρική, ενώ έχει και την Υποσαχάρια Ήπειρο της & στο τέλος, θα μας φορτώσουν τις άχρηστες ανεμογεννήτριες και δε θα μείνει στη χώρα μας, ούτε κολυμπηθρόξυλο, μόνο για να οικονομάνε οι τελευταίοι του ζουρνά Ευρωπαίοι Ιμπεριαλιστές και η παρασιτική Ελληνική Αστική Τάξη. 

 Η νέα μεγάλη παγκόσμια δύναμη η Κίνα συνομιλεί εδώ και καιρό με τους Παστούν και τους Ταλιμπάν, αν και τους αναγνωρίζει ως τρομοκράτες και ως οπισθοδρόμηση, ωστόσο ο δρόμος του μεταξιού περιμένει, ενώ το Πακιστάν με την Τουρκία δεν είναι μόνο συμμάχοι, αλλά και σκληρά αντιτιθέμενοι στο ποιος θα παίξει ρόλο στην Κεντρική Ασία & η Κίνα έχει τα μάτια της, στους Οϊγούρους. Το Αφγανιστάν όπως και όλη την Ασία, όλοι οι Δυτικό Ευρωπαίοι την βλέπουν με το δικο τους μάτι και όχι ως Ευρασία όπως προείπαμε και την Ασία όταν την δεις διαφορετικό κομμάτι έχεις τελειώσει με μαθηματική ακρίβεια. Η Τουρκία σε μερικά χρόνια θα ξεπεράσει όπως και η Αίγυπτος πληθυσμιακά την Γερμανία(στην παρούσα φάση η πρώτη είναι στρατιωτικός της βραχίωνας, αλλά όχι για πολύ ακόμα) και θέλουν αμφότεροι να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη συμμαχία Κίνας, Ρωσίας, Ιράν, Ινδίας, Συρίας κι Αιγύπτου, Κατάρ, κάτι που μόνο ο Μακρόν ως χέρι των ξεπεσμένων Ευρωπαϊκών Τραπεζών το κατάλαβε, αλλά πολύ αργά και ως τέτοιος δεν μπορεί να προτάξει τίποτα, ενώ απ΄οτι φαίνεται, στο τέλος θα χάσει και τον όποιο μικρό έλεγχο του Λιβάνου, έχει ακόμα η χώρα του.

https://twitter.com/Mulhak/status/1427320391471714306

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTALδιαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

English for life, business and travelling
Ιδανικό / απευθύνεται σε επαγγελματίες και σπουδαστές οι οποίοι θέλουν να βελτιωθούν και να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε επιχειρηματικό περιβάλλον αλλά και έξω από αυτό όπως στα ταξίδια αναψυχής ή κοινωνικές συζητήσεις.
Διάρκεια: 70 ώρες
Οκτώβριος – Μάιος
Πρόγραμμα: Δευτέρα 20:00 – 21:00 και Πέμπτη 20:00 – 21:00
Τμήμα: 6-8 ατόμων
Μέσο: online
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι στο  επίπεδοΒ1.Περισσότερα εδώ….

English for life, business and travelling
Ιδανικό / απευθύνεται σε επαγγελματίες και σπουδαστές οι οποίοι θέλουν να βελτιωθούν και να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε επιχειρηματικό περιβάλλον αλλά και έξω από αυτό όπως στα ταξίδια αναψυχής ή κοινωνικές συζητήσεις.
Διάρκεια: 70 ώρες
Οκτώβριος – Μάιος
Πρόγραμμα: Δευτέρα 20:00 – 21:00 και Πέμπτη 20:00 – 21:00
Τμήμα: 6-8 ατόμων
Μέσο: online
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι στο επίπεδοΒ1.Περισσότερα εδώ….

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 1: Ορισμένα αναρτώμενα πολυμέσα από το διαδίκτυο στους ιστότοπους μας, όπως εικόνες & κυρίως video που αναρτούμε (με τη σχετική σημείωση της πηγής η οποία αναγράφεται πάνω και μέσα στην ίδια την προβολή τους), αναδημοσιεύονται θεωρώντας ότι είναι δημόσιας προβολής χρήσης και αναδημοσίευσης. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών, συγκροτημάτων, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφιστών, φωτογράφων, η ιδιοκτητών καναλιών στα διαδικτυακά πολυμέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολoγίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα άρθρων συνεργατών και αυτό δε μας δεσμεύει ως επιχείρηση. Για άρθρα και διαφημιστικό υλικό που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς το πρώτο απηχεί την προώθηση και προβολή των διαφημιζόμενων και το δεύτερο αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο και τις ιστοσελίδες μας.  


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 2:Το portal istosch data &technologies lab χρησιμοποιεί μόνο πρωτογενή άρθρα των συντακτών και συνεργατών του. Κάνει αναδημοσιεύσεις μόνο από αυτούς και με την δική τους συναίνεση από τα δικά τους ηλεκτρονικά έντυπα και δίνει επίσης σε αυτούς το δικαίωμα της αναδημοσίευσης. Οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε πρέπει να έχει την έγγραφη άδεια του portal, istosch data &technologies lab που εκπροσωπείται δια του αρχισυντάκτη του. Διαβάστε τους όρους παροχής και χρήσης του δικαιώματος η μη αναδημοσίευσης των κειμένων.


«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή