the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

"Ο Κρύπτο-αντιεμβολιαστής"

 the 1st multinational Chania's web design & development centersimply& dedicated web HostingistoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία... 

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

Γνωστή φυσιογνωμία που κάνει σεμινάρια πάνω στα κρυπτονομίσματα προσπαθώντας να γευτεί την χλιδή και να μαζέψει μέσω του φεουδαρχικού πυραμιδικού οικονομικού σχεδιασμού και μέσα από την αλυσιδωτή λογική που λειτουργεί στο νεότερο καπιταλισμό, σουλάτσαρε χωρίς μάσκα, όπου και τον συναντήσαμε χτες βράδυ στο μουράγιο του Ενετικού λιμένα Χανίων, όπου τον διατρέχαμε για να πάμε πιο γρήγορα στο κουβούκλι μας!

Κάναμε το λάθος, η είχαμε την ατυχία να διασχίσουμε δια του δικύκλου και για να κόψουμε δρόμο στην επιστροφή από τη Θάλασσα(χτες αναγκαστήκαμε να πάμε σε παλιά λημέρια κάπου στην Χρ. Ακτή(άλλο μεγάλο λάθος γιατί χιλιάδες λαού ξεπρόβαλε τα αλαβάστρινα κορμιά του και όχι να γευτεί τις χαρές της θάλασσας. τέσπα).

Πρέπει να ήταν 10.30 με 11, η κάπου εκεί κανά γύρο και τελικά χάσαμε και το χρόνο και παρότι εμβολιασμένοι και φαν του είδους παιδιόθεν, δεν σας κρύβουμε ότι ως εικόνα μας ταρακούνησε. 'Οχι τόσο για μας, αλλά έτσι όπως πάει η δουλειά αν στους 35+ βαθμούς έχεις κοντά 200 κρούσματα ημερησίως, τον Νοέμβρη πχ, πόσα θα προκύψουν, ειδικά μετά από την κάθοδο των μυρίων από εσωτερικό και εξωτερικό(αυτή η παπαριά, που λέει, "η οικονομία να έιναι καλά", ειδικά τώρα που σε παγκόσμιο επίπεδο τα κρυπτονομίσματα παίζουν μπάλα όποιοι την λένε, σταματάς και πας για αλλού, όχι άλλη βλακεία, εκτός αν είσαι οπαδός της ξεπερασμένης ελεεινής και τρισάθλιας σοσιαλδημοκρατίας και του χυδαίου αλλά και ξεπερασμένου ήδη από την δεκαετία του 1980 φιλελευθερισμού που αποθέωσε μια χημικός μηχανικός που φούσκωνε τα παγωτά με μια μαγιά που ανακάλυψε αυτή, δλδ η σιδηρά πόρνη της Βρετανίας που αποτελείωσε την ήδη αποτελειωμένη από τον Β' ΠΠ, οικονομία της χώρας της!!!

Όλα τα παραπάνω φυσικά είναι πρόλογος και η ουσία είναι ο Κρυπτονομισματάς [που δεν τον είχαμε δει και εν είδει αστείου μας βάρεσε στην πλάτη, (όλα τούτα τα σιχαινόμασταν από παιδιά αυτού του είδους τις αηδίες που τις ονόμαζαν ορισμένοι πλάκα) και ειλικρινά μας τρόμαξε, πως δεν ντελαπάραμε είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο].

Τέσπα το παλικάρι ντυμένο στην πένα, είναι ο δεύτερος που έχουμε δει σε σχετικά σύντομο διάστημα με  Patek Philippe Nautilus, μετά τον ιδιοκτήτη του Tesla, ωστόσο δεν είναι εκεί το θέμα και μη μας ρωτήσετε είναι αυτά, googlάρετε και θα μάθετε, εξάλλου, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.

Ο τύπος είχε κέφια και σε κάθε άρθρωση του λόγου του, σταγονίδια εκτοξεύοντας δεξιόθεν και αριστερόθεν και ευτυχώς τα αντανακλαστικά μας λειτουργούν ακόμα!!!

Η μπουρδολογία του επισκίασε προς στιγμήν τον προγραμματισμό μας και όποιος μας τον χαλάει(αν δεν το πάρουμε χαμπάρι, αυτομάτως καταγράφεται στο σκληρό ως απέναντι χωρίς δεύτερη κουβέντα κι εκεί είμαστε πέραν του δέοντος σκληροί, έχουμε ξεκόψει βίαια από ανθρώπους γι αυτό το λόγο κι αν ραγίσει το γυαλί δύσκολα γίνεται το ίδιο με πριν).

Στο δια ταύτα τώρα!!!

"Ρε μεγάλε τι έπαθες, τικ, η κάνεις προπόνηση στο Wushu";

Δεν απαντάς για να μην προσβάλεις και αφήνεις τον συνομιλητή να ολοκληρώσει(εξάλλου σιχαινόμαστε τις διακοπές σε ένα διάλογο) και τα ωραία ήρθαν μετά!!!

"Δεν πιστεύω να εμβολιάστηκες"; Ρωτάει ο τύπος

Ναι, εδώ και καιρό και περιμένω, ως το μάννα εξ΄ουρανού και την 3η και την 4η και όλες τις δόσεις που θα έρθουν στην πορεία!!

"Μα καλά είσαι τόσο μ....ς, δε βλέπεις τι γίνεται στο Ισραήλ";;;

Βλέπω τι γίνεται στο Ντουμπάι του απαντάμε και προς στιγμήν τα χάνει, γιατί πρόκειται, ίσως για τον πιο ευφυή τσαρλατάνο που έχουμε γνωρίσει ποτέ, που όμως δεν έχει καθόλου συναισθηματική νοημοσύνη και που να την βρει πρώην ΠΑΣΠίτης ήταν του Σημιτικού μπλοκ!!!

"Καλά πιστεύεις πως αυτά τα εμβόλια θα λειτουργήσουν, στο πόδι φτιάχτηκαν"!!!

Το λες εσύ του απαντάμε, που παίζεις κρυπτονομίσματα;;

"Τι σχέση έχει αυτό ρωτάει";

Έχεις φτιάξει ένα data center και πάνω από το μισό των επεξεργαστών σου το παρέχεις μέσω bots σε μαθηματικά μοντέλα που τρέχουν αλγόριθμους και μαθηματικά μοντέλα με εκατοντάδες άγνωστους Χ και ρωτάς, δεν σε κόβω για τόσο χαζό!!! - ΠΑΥΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ(που έλεγε και ο Κλύνν)

"Τα λέμε γεια"(απαντάει αυτός)....

Τελικά μονολεκτικά μπορείς να αποφύγεις 3 κακά συναπαντήματα, την βλακεία, την αλαζονεία και φυσικά την ακατάσχετη φλυαρία ως μορφή επίδειξης του ναρκισσισμού!!!

Μη σου τύχει κρυπτονομισματάς και να σου πει το εμβόλιο βγήκε νωρίς, αυτός που ξέρει(εκτός αν ασχολείται με την σαγήνη της οικονόμας και όχι με το πως παράγεται αυτή, τότε πάμε πάσο), ότι όλα τα κρυτπονομίσματα ενισχύονται από κέντρα που φτιάχνουν σύνθετα μαθηματικά μοντέλα που προσπαθούν να επιλύσουν ζητήματα που αφορούν την επιβίωση του είδους μας.... 

Αυτά για την ώρα και με τις υγείες του, γιατί καλός ο πλουτισμός λεβέντη μου(μια μαλακία και μισή είναι), αλλά η οικονομία είναι πατερίτσα και μην τη θεοποιείς γιατί όταν μεγαλώσεις θα χτυπάς το κεφάλι σου!!!

Δεν υπάρχει ένας πάμπλουτος στον πλανήτη που έχει λύσει τα ζητήματα της ζωής του και αν βρείτε έναν αυτός σίγουρα δεν θα είναι ο Έλον Μάσκ!!!

ΥΓ*

Μη σου τύχει κρυπτονομισματάς, Σημιτικός, που σου λέει ότι το εμβόλιο βγήκε νωρίς!!!

Τότε ρε μεγάλε γιατί ασχολείσαι με τα εν λόγω, στο τέλος θα στα πάρουν όλα!!!


«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή