the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Τρέμει ο ΔΟΛ........

Τα έχουν παίξει με την άνοδο του ΚΚΕ, τι δεν έκαναν και τι δεν επιστράτευσαν προεκλογικά, από τους προβοκάτορες με τα πακέτα, τις "απειλές" του ΓΑΠ για εθνικές εκλογές, χρεοκοπίες κλπ, τον "καρακΆ(η)δονη", φυσικά το ΔΟΛ, τον Πάσχο και σύμπασο το συγκρότημα Αλαφούζου, αλλά και την ΥΕΝΕΔ, συγνώμη την ΕΡΤ θέλαμε να πούμε για να μην ξεχνιόμαστε
Τελικά γλύτωσαν τα χειρότερα, μιας και δικές τους κλειστές εσωκομματικές δημοσκοπήσεις προεκλογικά έφερναν το ΚΚΕ σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που πήρε.
Ο πρώτος γύρος τελείωσε, ο πόνος τους όχι, και αυτός καταγράφετε από τον τρόμο που είχε, έχει και θα έχει ο μπουμπούκος με το ΚΚΕ εκφράζοντας τον στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου την επομένη ακριβώς των εκλογών. Δείτε λοιπόν τι είπε πάνω σε ένα ρεσιτάλ ειλικρίνειας το παλικάρι...«Έχει έρθει η ώρα ο αστικός κόσμος της χώρας, όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι στην ΕΕ, ότι πρέπει να έχει αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία, ότι τέλος πάντων δεν είμαστε όπως λέει το ΚΚΕ κατά του καπιταλισμού, εμείς που πιστεύουμε στον καπιταλισμό και στην ελεύθερη αγορά, εμείς που μπορούμε να συνεννοηθούμε εν πάση περιπτώσει στα τελείως βασικά, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να συνεννοηθούμε Γιατί αν δεν συνεννοηθούμε, το αποτέλεσμα θα είναι σε επόμενες εκλογές να μην είναι το ΚΚΕ στο 14%, αλλά να είναι στο 34 και να μας κυβερνούν οι μπολσεβίκοι και επειδή εγώ δεν θέλω να μας κυβερνούν οι μπολσεβίκοι, εμείς ο αστικός κόσμος πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να συνεννοηθούμε».Αυτά τα ωραία από τον μπουμπούκο ο οποίος οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι ειλικρινής και δεν κρύβεται πίσω από προσχήματα και διγλωσσίες, όπως κάνει το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ εδώ και χρόνια.
Μετά τον μπουμπούκο σειρά πήρε ο ΔΟΛ που εδώ και μερικές μέρες αναμασά τις ΠΑΣΟΚ Αυριανίστικες προβοκάτσιες του Κώστα Γερονικολού, του Μάκη Γαργαλάκου και του Χάρη Πασβαντίδη από το μακρινό 1989.
Κύριοι του ΔΟΛ εκτός του ότι έχετε κάνει το ψέμα, τον αντικομμουνισμό, τη διγλωσσία, το γκαιμπελισμό και την προβοκάτσια πρώτη και όχι δεύτερη σας φύση, σας λέμε ξεκάθαρα πως το ΚΚΕ δεν συνεργάστηκε και δεν συνεργάζεται με κανένα, ψηφίζει λευκό η άκυρο όπου δεν έχει δικούς του υποψηφίους. Αφήστε λοιπόν τις αηδίες γιατί σας έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα και οι αναγνώστες σας και δεν σας παίρνουν καθόλου στα σοβαρά.
Όσον αφορά την Ικαρία μιας και γράφετε και για εκεί αηδίες, οι δικοί σας οι πολύ δικοί σας οι ΠΑΣΟΚοι, οι λιγότερο αλλά δικοί σας και αυτοί, οι Συνασπισμένοι, οι Νέο Δημοκράτες και τα μπουμπούκια του ΛΑΟΣ , μαζί με τη ολοδική σας Δημοκρατική Αριστερά και τους εφοπλιστές τα έχουν βρει και τα βάζουν ανοικτά με τον συνδυασμό της ΛΑΣ που κατεβάζει το ΚΚΕ.
Κλείνοντας να σας υπενθυμίσουμε πως ο Καρατζαφύρερ(ο ακροδεξιός, φασίστας , όπως εσείς τον είχατε βαφτίσει έτσι) συγκυβερνάει με το ΠΑΣΟΚ σας, εκεί δεν συμβαίνει τίποτα δεν προδίδει την πολυκατοικία, γίνεται κακός όταν τα βρίσκει μαζί της και καλός όταν δεν τα βρίσκει και χασκογελάει συνομιλώντας με τους Καρχιμάκηδες στα έδρανα της βουλής.
Εκεί πρόκειται φυσικά γα την σωτηρία της πατρίδας ενώ τώρα, για ανίερες συμμαχίες στις οποίες μόνο η ΠΑΣΟΚάρα σας προσχεδιάζει μαζί με το ΛΑΟΣ, ενώ συμμετέχει και η ΝΔούλα.
Το ΚΚΕ είναι μόνο με το λαό και με κανένα άλλο, αν αυτό είναι ανίερη συμμαχία, να δείτε τις σας έρχεται και τι θα γίνει με αυτή τη συμμαχία το επόμενο διάστημα.....

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή