the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Μάλλον δεν το ξέραμε.....

Ο Πολύ μεγάλος γνώστης αυτός ο Καρατζαφύρερ, ειδικά της σύγχρονης τεχνολογίας, σαν άλλος μηχανικός Η/Υ(ούτε ταύρος σε υαλοπωλείο να ήταν και μάλιστα στο κοινοβούλιο), θα μας τρελάνει εντελώς.
Μάλλον, η μπούρδα πάει σύννεφο και όταν βρέχει στην "πολυκατοικία" πλημμυρίζει το ημιυπόγειο, πέφτει το ρεύμα λόγω υγρασίας και το καίνε μονίμως και ομαδικώς εκεί πέρα, η κατά πάσα πιθανότητα η προβοκάτσια είναι η πρώτη τους φύση, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς τόση "αγραμματοσύνη".
Αυτό που θα δείτε ήταν ανάρτηση του κόκκινου συνιστολόγου Rocean, όχι από ιστολόγιο του προφανώς, (Γιαννάκη συγνώμη που το βάλαμε εδώ, εξάλλου και εσύ το δανείστηκες από τον δημιουργό του) αλλά είναι πολύ καλό μιας και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, ειδικά για τα 2.000.000 computer που θα διαγραφεί η μνήμη τους.....
Γιωργάρααααααααα μάλλον δεν το ξέραμε, ας είσαι καλά που μας μπολιάζεις τέτοιες μεγαλοφυείς γνώσεις και ας είμαστε προγραμματιστές.....:)

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή